THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, May 3, 2016

Romîna --Mesajul Saptamînii de la Hilarion " 01/08 Mai, 2016Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
"... Vizualizati mici sori ... "
De la 01  la 08 Mai, 2016


Iubitilor,
Multi dintre voi au experimentat sentimentul de tristete, observînd vechile standarde, în momentele experientelor vietilor voastre trecute, acest lucru este bun de vazut, deorece voi deveniti mai competenti notîndîndu-le doar, si eliberati aceste momente, ca fiind doar un lucru al trecutului, în loc sa dati adapost acestor energii vechi, înca o data. Bravo!
Voi recuceriti maestria emotiilor voastre! De asemenea poate ati notat ca aceste memorii sunt acelea care au fost îngropate adînc în constiintele voastre, care se întorc cu atît mai mult la experientele mai noi. Acest lucru înseamna ca, curatarea celulelor voastre functioneaza cu mai multa adîncime, mai mult ca niciodata.

Permiteti ca aceasta sa se întîmple, si sa aveti intentia de a substitui asta, cu energia pura de Luimna Alba a lui Hristos.
Noi vedem ca voi sinteti obositi si plictisiti din cauza acestui proces, pentru ca el sa ajunga la o concluzie, si faptul ca vechile sentimente a timpurilor tineretii voastre, ajung la suprafata, înseamna ca acest proces de curatare este aproape complet.
Vizualizati mici sori stralucitori iradiind, rotindu-se si înconjurînd fiecare dintre cele 7 chakre majore, si sustineti aceasta imagine pentru cîteva minute, de mai multe ori pe zi.
Aceasta, accelereaza procesul de curatare, si va persista în a vã aminti, ca voi sunteti Lumina stralucitoare a acestei lumi!
Voi vã miscati catre împaratiile mai înalte ale constiintei, adevaratul izvor al puterii voastre personale, si pentru o întelegere mai profunda a identitatii voastre vesnice.
Exista cîteva momente cînd aceasta conexiune va conduce spre revelatii importante, în ceea ce priveste obiectivul vostru de întrupare în aceste vremuri.
Ramîneti în pace, Dragii Mei, traiti, rîdeti si iubiti cu placere! Viata într-un corp omenesc este facuta pentru a fi gustata, îmbratisata si experimentata!
Pentru aceasta este necesar sa faceti parte din toate cele care se afla în mediul înconjurator al vostru imediat, pentru a fi îninteriorul fiecarui moment al fiecarei experiente, cu mintea deplina.
Nu pierdeti timpul lasîndu-l la o parte, si asteptînd o alta zi pentru ca sa aveti un nou început, deoarece el are loc în acest exact moment.
Voi participati si va gasiti în interiorul timpurilor cele mai miraculoase a transformarilor masive, si aceasta este o oportunitate rarã, pentru a profita din moment în moment de fluctuatii, pe masura ce ele se petrec. Posibilitati minunate si directionari ale experientelor voastre în viata exista, si claritatea voastra despre aceasta întelegere, va poarta pentru a va îmdrepta catre ceea ce atinge propriile voastre destine, pentru o realitate iluminata.
Aceste timpuri sunt excitante cu multe oportunitati care sosesc pentru fiecare cîmp de vise individuale.
Pe masura ce confuzia este curatata din interiorul vostru, si înlocuita cu o Lumina majora de întelegere, unele dorinte a timpurilor anterioare, pe care fiecare persoana le sustine ca fiind visul sau, încep sa se prezinte ca o directie pe care persoana o poate focaliza deasupra, si sa o aduca pentru realizare si manifestare.
Acestea sunt visele care pot sa aduca pentru voi, o mai mare prosperitate si fericire , pe masura ce voi cautati sa le aduceti în prezent, în ceea ce se refera experienta în curs. Pe masura ce fiecare persoana manifesteaza ceea ce îi aduce plenitudine, energia pozitiva pe care acest lucru îl creaza, ajuta cîmpul colectiv al constiintelor sa se miste, expainsionînd astfel, orizonturile pentru toti.
Ceea ce parea imposibil în zilele care au trecut, acum va fi usor sa se manifesteze pentru mai multe persoane.Aceasta stare de a fi, este suportata de influxul noilor energii, pe masura ce umanitatea întelege ca ea poate sa creeze realizari fericite pentru ea însasi, si pentru ceea ce sufletele lor doresc sa experimenteze mai mult în aceste momente. Aceasta este starea naturala de a fi pentru fiecare suflet pe planeta.
Până săptămâna viitoare !
EU SUNT Hilarion

Total energy clearing
Curatarea totala a energiilor
2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
The Hilarion Connection©, Book One Disponível no site
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de alte persoane ne-autorizate de propria autoare/canalizatoare/scribã, al oricarui mesaj al sau, si video-tapes, este interzisa.
Se da permisiunea sa împartasiti acest mesaj de text cu alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd este postata integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale si link-urile website-urilor pe viu ca fiind sursa a mesajelor.

Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment