THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, May 25, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion De la 22 la 29 Mai, 2016Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 22  la 29 Mai, 2016
Dragilor,
O pace majora invadeaza toata fiinta voastra în timp ce dispuneti fantomele interne sa fie îngropate în locul lor de odihna vesnica. Anii multi în care ati simtit polii opusi ai dualitataii în chakrele plexurilor voastre solare acum se micsoreaza. Experimentati atunci, bucurie si minunatele posibilitati care intra în cîmpurile voastre de perceptie. Începeti sa simtiti o pasiune reînnoita de a complecta proiectele neterminate, în timp ce contemplati si vizualizati altele noi. Noile voastre începuturi au sosit în sfîrsit! Profitati de moment!
Iubirea în toate fatetele sale îsi desfasoara aripile si va deschide noi porti. Multe piese ale puzzle-ului se unesc acum, si încep sa aiba un sens. Pe masura ce se proceseaza aceste noi dezvaluiri, are loc o vindecare interna, care este binevenita si experimentata. Pe fruntile voastre purtati pecetea Iluminatului, care nu este vazuta de ochiul omenesc, însa este usor vazuta de înteleptii care v-au condus pe caile voastre si drumurile voastre spirituale. Ei sarbatoresc victoriile lor care sunt binevenite. Luati-va timpul pentru a savura aceste momente atunci cînd se prezinta, si beti adînc din fîntîna prosperitatii care zace în interiorul vostru.
Viata se dezvolta pentru voi în toata splendoarea sa. Ce minunatii te asteapta la fiecare colt? Universul întreg se afla la ordinele tale - sculati-va si salutati destinul vostru! Lumea asteapta cadourile care sunt aduse pentru a binecuvînta si vindeca pe altii si pe planeta voastra iubita. Atunci cînd va dati seama de cît de profund sunteti iubiti, si întotdeauna ati fost, se simte o bucurie fara limite, ca o patura calduta care va învaluie si va înconjoara. Acesta este noul început pe care l-ati cautat îndelung, si care era asa de dificil de atins; este vorba de un nou început de reînnoire si speranta, si care acum asteapta numai ca sa fie reclamat.
Este momentul sa zburati liberi! Este ora sa straluciti Lumina voastra radianta, pentru ca altii sa poata sa o zareasca pe a lor proprie! Fiti splendorosi în stralucirea voastra, si sustineti-va în propriul vostru potential - singurul lucru care va împiedicat, au fost propriile voastre perceptiii vechi  si limitate. Usa este deschisa acum, pentru ca sa va miscati dincolo de ea, într-un nou orizont. Urmati-va inimile voastre, si împingerile spiritului, pentru ca ele conduc catre binele vostru cel mai înalt si bucuria cea mai mare. Faceti ca sa simtiti ca bucuria este concentrarea voastra zilnica, faceti ceea ce este necesar pentru ca sa scoateti acest sentiment din interiorul vostru, pentru ca bucuria este podul curcubeului între cer si pamînt, si dvs. sunteti conductele.
Prea fericiti cei iubitori de pace, pentru ca ei sunt cei care vor mosteni noua lume, care este în zorii zilei. Da, exista mult în lume care are nevoie înca de a fi ameliorat, cu toate acestea, aici va gasiti, facînd schimbarile, si atingîndu-le. Schimbarile de care aveti nevoie sa fie facute, se petrec în interior si se extind catre exterior. Ceea ce ati facut si obtinut, straluceste ca un far de speranta si posibilitati pentru cei care vin din urma. Sunteti iubiti nemasurat de mult, pentru cei care au ochi pentru a vedea si auz pentru a auzi mesajul vostru. Fiti pacea acum, în toate formele sale!
Până săptămâna viitoare !
EU SUNT HILARION


Versiunea în videoclip disponibil aici (în engleza):
2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Sustinatoarea Sinfoniilor Harului
Versiunea în engleza
Se informeaza ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine autoarei/canalizatoarei/scribei, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, doar daca va fi autorizata expres de ea însasi.
Se da permisiunea sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat în orice mod, sa-i fie creditat autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile de autor, si sa se includa legatura vigenta la urmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:

Translator: Star ChildNo comments:

Post a Comment