THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, May 1, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Hilarion De la 24 Aprilie la 1 Martie, 2016


Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 24 Aprilie la 1 Martie, 2016
Pe masura ce voi va sintonizati cu Eu(rile) voastre Divine, începeti sa aveti doua cai de conversatie, si acest lucru va poate deschide o usa catre o oportunitate majora, în sensul de a stabili o conexiune mai tare si mai puternica. Continuati cu aceasta practica, si scrieti aceste conversatii în bloc-notes-urile voastre. De multe ori ghizii vostrii spirituali sosesc pentru ca sa va dea mesaje si informatii despre voi si despre conexiunea voastra cu ei. Uneori, aceste informatii vorbesc despre maretia voastra, si acest lucru este ceva la care voi veti rezista, crezînd ca voi ati facut o conexiune cu vreo entitate falsa. Notînd în mod regulat informatiile care sosesc, inclusiv datele, veti începe sa discerneti mesajele subliminale, si veti dezvolta o mai mare încredere în conexiune.

Acestea sunt timpuri în care exista o deschidere mare a împaratiilor mai înaltate ale spiritului, astfel ca, este posibila o comunicare cu mai mare ususrinta cu lumea spirituala. Acesta este de asemenea timpul în care noi, Familia voastra Spirituala de Lumina, putem sa sosim cu o intensitate majora. Uneori, intensitatea poate fi prea puternica pentru cel care primeste, si acest lucru, poate întrerupe canalul de comunicare în mod temporar. Sa nu pierdeti speranta, însa, încercati sa va relaxati si sa stiti ca ea va fi restaurata din nou. Uneori, noi cei din partea cealalta a voalului care acum se dilueste, devenim foarte entuziasmati atunci cînd comunicarea începe sa se întîmple, si inundam receptorul cu exces de informatii, asupra carora el are dificultati sa si le aminteasca sii sa le proceseze, în acest timp. Fiti rabdatori cu noi, si sa stiti ca acesta este un proces de învatare pentru fiecare, si unele adaptari pot fi necesare.
Valurile de caldura interne ale fiecarei persoane, continua sa se petreaca în mod regulat. Este un proces continuu, pe masura ce energia lui kundalini se înalta, mereu tot mai înalt, în directia chakrei coroanei. Lent si gentil, aceasta va conduce receptorul catre un sistem de chakre deschis si re-calibrat pe deplin, vibrînd cu o frecventa mai înalta. Este important ca fiecare persoana sa înteleaga ca acest lucru se petrece astfel, în ceea ce priveste transformarea unei persoane. Aeasta înaltare de energie a lui kundalini, este ceva care se întîmpla de obicei pentru persoane, dintr-o data si în mod spontan, si poate fi dificil si obositor pentru ele. Dintr-o data ele trebuie sa aiba de a face cu toate emotiile care erau blocate, sau cu energiile interne a tuturor chakrelor care trebuiau sa fie vazute, echilibrate si dizolvate, si în majoritatea cazurilor, ele nu înteleg ce se petrecea cu ele.
Noi asistam împreuna la acest proces, pentru ca el se petrece la toti în prezent, chiar pentru cei care nu se gasesc în mod constient într-o calatorie spirituala. Oamenii nu înteleg ce se întîmpla, si cred ca exista ceva teribil de gresit cu ei. Natura emotiilor lor, si sentimentelor lor, sunt pentru ei intens tulburatoare, si se întreaba daca au nevoie sa mearga la un specialist în sanatate mentala. Este din aceasta cauza, ca noi cerem Lucratorilor Luminii apartinînd lumii, cei mai maturi, experimentati si constienti, sa directioneze energia iubirii catre Sistemul de Retea a Pamîntului, unde fiecare persoana de pe planeta se gaseste conectata. Energia iubirii, se conecteaza la fiecare chakra a inimii în forma individuala, prin sistemul de retea, oriunde v-ati gasi în lume. Acest lucru ajuta pe fiecare persoana sa înfrunte efectele ridicarii energiilor.
Acesta este un serviciu care este indispensabil în timpul acestor vremuri de schimbari.
Va rugam, zilnic, adaugati energiile voastre la acest Sistem de Retea al Pamîntului. Trimiteti Lumina Roz de iubire divina frecvent, si vedeti-o împrastiindu-se prin Sistemul Retelei, în asa fel încît Lumina Roz, sa devina imediat, disponibilizata pentru toti cei care au nevoie de ea. Energia iubirii, este extrem de puternica, si poate crea miracole în interiorul receptorilor care au nevoie de aceasta energie de echilibru si vindecare.
Aceasta Raza Roz, a energiei iubirii, este de asemenea absorbita de planeta si o ajuta în transformarea sa care este neîncetinita, felicitari. Noi va spunem, Dragii Mei, ca acum lumea are nevoie de iubire, si voi o aveti în mod abundent în interiorul vostru, va rog, împartasiti-o zilnic.
Până saptamîna viitoare ...
EU SUNT Hilarion


2029-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Total Energy Clearing Decree www.therainbowscribe.com
Traducatoarea credentiata Helena Renner video, de vazut pe youtube
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de alte persoane ne-autorizate de propria autoare/canalizatoare/scribã, al oricarui mesaj al sau, si video-tapes, este interzisa.
Se da permisiunea sa împartasiti acest mesaj de text cu alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este postat integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale si link-urile website-urilor pe viu ca fiind sursa a mesajelor.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment