THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, May 24, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion


Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 14 la 21 Mai, 2016
Dragilor,
Se genereaza multa crestere pe masura ce lumea se întoarce sa examineze evenimentele trecutului, si face pace cu ele. Altii au experimentat schimbari drastice de viata, datorita circumstantelor neprevazute care au aparut brusc, si care i-au lasat fara camin sau recursuri si în prezent încearca sa trateze cu resturile devastarii întîmplate. Literalmente, trebuie sa înceapa de la capat si sa-si creeze vietile lor din nou. Fiecare dintre ei vede modurile de a ajunge la altii pentru a împartasi sentimentele lor, cu scopul de a putea sa se vindece de trauma pe care au suferit-o. Prin intermediul acestui ajutor reciproc, se misca înainte.
Aceste fiinte, sunt asistate de catre persoanele miloase ale tarii lor, si de fapt, din partea altor tari, pentru ca oamenii lumii se unesc pentru ca sa-i ajute în tot ceea ce pot. Multe persoane în propria lor tara, de la alte orase si sate, s-au oferit sa mearga în zona de devastare si sa înceapa sarcina grea de a înlatura ruinele cu scopul de a permite sa apara o noua fundatie. Alte grupuri de persoane se unesc în grupuri pentru a reconstrui casele care au ramas în picioare, pentru ca acestea de asemenea trebuiesc sa fie curatate si pregatite pentru a fi locuite din nou.

Omenirea a raspuns cu iubire în inimile lor si compasiva generozitate. Lucratoorii Luminii din lume s-au unit în trimiterea rugacinilor lor si a energiilor lor linistitoare catre zona de interes. Iubirea în toate fatetele sale se face prezenta pentru toti cei care se afla în necesitati. Procesul de vindecare începe acum sa se produca în toti cei ale caror vieti fusesera atinse si schimbate de marea curatenie care sa produs. Cei care au fost afectati sunt înconjurati de iubire si asistenta din partea dimensiunilor spirituale. În timp ce-si reconstruiesc vietile lor, îsi vor aminti bunatatea pe care au primit-o în momentele lor de nevoie, si vor încerca "sa retribuie favorile primite", si sa dea celorlalti în fiecare ocazie care li se va prezenta.
Aceasta este puterea iubirii în actiune si calea pe care toate umanitatea trebuie sa o urmeze. Cînd lumea merge dincolo de propriul sau interes, si permite ca mila/compasiunea sa curga prin inima sa si spiritul sau, permite ca Divinitatea sa se faca prezenta în lume prin ei. Cînd Divinitatea îsi exercita influenta sa în lume, se produc schimbari pozitive si pacifice. Toata lumea are o scînteie vitala de la Divinitate în interiorul ei, si este aceasta scînteie, aceea care acum se aprinde în inimile oamenilor din întreaga lume, si aceasta scînteie va arde pe masura ce radiatia sa se extinde pe toata planeta. Lumea si oamenii sai se reînnoiesc, reîntineresc si regenereaza.
Atunci cînd viata se reduce la forma sa cea mai simpla, oamenii se reconecteaza la minune si la magia aceleiasi, în toata splendoarea sa. A experimenta acest lucru, se transforma într-o calatorie minunata cu posibilitati infinite, care prospereaza atunci cînd bucuria acestei simplicitati se reîntoarce la oameni. Rîsul si bunul umor abunda si acest lucru atrage si mai mari posibilitati, pentru ca gîndurile pe care le mentin, manifesta o oferta majora de tot ceea ce ofera întotdeauna Prosperul Univers.
Până săptămâna viitoare....
EU SUNT HILARION


2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Pazitoarea Sinfoniilor Harului
Se informeaza ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine autoarei/canalizatoarei/scribei, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, doar daca va fi autorizata expres de ea însasi.
Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat în orice mod, sa-i fie creditat autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile de autor, si sa se includa legatura vigenta la urmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:


Translator: Star Child


No comments:

Post a Comment