THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, May 1, 2016

BULGARIAN -- Седмично послание на Хиларион 1 – 8 май 2016г.
Седмично послание на Хиларион
1 – 8 май 2016г.

Възлюбени,

Мнозина от вас изпитваха чувство на тъга и наблюдаваха тези  стари емоционални шаблони от моменти в опита в минали животи и е добре да разберете, че ставате все по-опитни в това да оставате неутрални и да освобождавате тези мигове като нещо от миналото, вместо да пребивавате в тези стари енергии отново. Браво! Вие си възвръщате майсторството над емоциите си! Също така може да сте забелязали, че тези спомени са онова, което е заровено дълбоко в съзнанието ви и е много старо. Това означава, че изчистването на клетките ви работи на най-дълбоко ниво, както никога преди. Дайте му шанс и пожелайте да замените тези енергии с чистата Бяла Светлина на Христовата енергия.

Виждаме, че сте изморени и жадувате този процес да приключи, а фактът, че стари енергии от вашата душевна младост излизат на повърхността, означава, че този процес на изчистване почти приключва. Визуализирайте сияйни  малки слънца, светещи и въртящи се във всяка от седемте ви основни чакри и поддържайте този образ по няколко минути няколко пъти на ден. Това ускорява изчистващия процес и ще продължи да ви напомня, че вие сте сияйна Светлина на този свят. Вие се придвижвате в по-висшите реалности на съзнанието, истинският източник на личната ви сила и в по-дълбоко разбиране на вечната ви идентичност. Има моменти, когато тази връзка ви води към важни прозрения по отношение на целта на въплъщението ви  в тези времена.

Бъдете спокойни, скъпи души, живейте, смейте се и обичайте с радост! Животът в човешко тяло е предназначен да се опита , да се прегърне и изпита! Следователно е необходимо да сте част от всичко , което непосредствено ви обкръжава, да присъствате внимателно във всеки опит. Не отлагайте да започнете новото си начало, защото то се случва точно в този момент. Вие участвате в най-чудните времена на масивна трансформация и е рядка възможност да се възползвате от колебанията във всеки момент, когато те се появяват. Чудесни възможности и посоки за живота ви съществуват и яснотата ви на разбиране ви насочва да управлявате съдбата си в сияйна реалност.

Това са вълнуващи времена с много възможности , които навлизат в полето на мечтите на всеки човек. Когато „бъркотията ” е изчистена вътре и е заменена с по-голяма Светлина на разбирането , някои от желанията в миналото, които всеки човек е пазил, се представят като посока , върху която той може да се фокусира и да доведе до материализирането им. Това са мечтите, които могат дави донесат голяма радост и щастие, тъй като вие се стремите да ги въведете в настоящия опит.

Когато всеки човек проявява това, което му носи завършеност, положителната енергия , която се създава, помага на колективното енергийно поле на съзнанието да се придвижи към разширяване на хоризонтите за всички. Това, което изглеждаше невъзможно в изминалите дни, сега лесно ще се проявява от много хора. Това състояние на съществуване се подкрепя от прилива на нови енергии, тъй като човечеството осъзнава, че може да създаде щастливи последици за себе си и че душата им иска да изпитва повече от тези моменти. Това е естествено състояние на съществуване за всяка душа на планетата.

До следващата седмица...

АЗ СЪМ ХиларионКанализирано от : 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Всички права запазени
Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe's credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.


Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment