THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, March 9, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion De la 06 la 13 Martie, 2016Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 06 la 13 Martie, 2016
Iubitilor,
Transformarile continua, în timp ce fiecare celula a corpurilor voastre se actualizeaza si se recalibreaza. Cu aceasta activitate, emotiile voastre sunt de asemenea obiect de revizie si recunoastere, atunci cînd frustrarile si nedreptatile care au avut loc în trecut, ar putea sa constituie centrul concentrarii voastre în aceste vremuri. Este important sa gasiti un nou mod de a privi aceste chestiuni, care înca nu sunt rezolvate în vietile voastre. Cereti ghizilor vostrii spirituali, sa va arate o forma mai inteligenta de a vedea aceste situatii, plecînd de la o perspectiva superioara. Este timpul sa considerati punctele de vedere care se gasesc într-o mai mare sintonie cu versiunile mai înalte ale voastra însiva, în care intrati acum si sa va alineati cu ele.
Stiti ca distractiile continua sa ocupe un loc central în toate fatetele vietii omenesti. În acelasi timp, exista o mare cantitate de schimbari care sunt contemplate si implementate. Sunt în curs de a fi scrise si de a fi aplicate, noi reguli. Rotile progresului se rotesc lent, dar inexorabil, si vor continua sa faca îmbunatatiri în toate fatetele existentei omenesti. Exista o mare cantitate de idei creative si minunate care vor fi purtate catre viitor, de catre gînditorii progresisti ai acestor timpuri. Fiecare zi aduce noi revelatii care tin persoanele agatate în dramele continui care au loc, în acelasi timp în care aceste noi si minunate începuturi se lanseaza.

Omenirea este expusa bunului, raului si urîtului, si în toate zilele este provocata sa iubeasca totul în cadrul totalitatii. Îi corespunde fiecarui suflet sa-si mentina integritatea si înaltele valori ale conductei, în timp ce vede pe ceilalti pe scena mondiala aratînd evidenta rupturii normelor acceptate în cadrul interactiunilor omenesti în societatea actuala. A folosi practica de a binecuvînta constant pe toate persoanele si situatiile care afecteaza rabdarea, este un mod minunat de a lucra pentru a obtine dominiul aspra vibratiilor cele mai dense, care prolifereaza în problemele lumii, în timpul acestor vremuri de transformare. 
Iubirea, în toate expresiile ei, continua sa proportioneze raspunsurile la multele provocari suparatoare cu care se confrunta omenirea. Noi va sustinem pentru fiecare act de vibratie scazuta, exista cel putin o duzina care provin dintr-un loc de iubire si dorinta de pace si buna vointa. Majoritatea omenirii în strafundurile inimilor lor, doreste o lume de solutii armonioase si respectuoase fata de provocarile cu care întreaga omenire se înfrunta zilnic.
Continuati sa fiti indivizii iubitori, constienti si compasivi, care sustin o viziune mai înalta pentru lumea voastra. Este iubirea voastra aceea care permite iesirea Luminii din solutiile si deciziile cele mai înalte. Cei care au participat la concentrarea pacii în Siria, cu James Twyman, vad acum o oprire în focul din aceasta zona. Este un exemplu puternic si minunat al puterii lumii unite, si ce se poate obtine. Vi se cere puternic sa adaugati energia voastra si concentratia, în viitoarea Meditatie Planetara a Inimii, în zilele, 11, 12 si  13 Martie. (http://www.therainbowscribe.com/planetaryheartfocus.htm ) (NT. Marlene include aici un link la pagina sa web, unde se administreaza informatie asupra Meditatiei, cu atingere planetara, care se programeaza din India, pentru aceste 3 zile ale lui martie, pentru Pace în Lume. Aceeasi, este impulsionata de James Twiman (membru al grupului Brahmanic), si Organizatia Unify. Cererea, este ca fiecare persoana de-a lungul si de-a latul planetei, sa se uneasca si sa-si concentreze atentia, pentru a trimite energii de vindecare Pamîntului, la orele 12 de la prînz, de acord cu ora locala din fiecare regiune. Obiectivul este sa se conteze cu puterea intentiei a mai mult de 100 de milioane de persoane unite pentru pacea mondiala, în aceasta perioada). Fiecare dintre dvs., împreuna cu milioane de altii, puteti iubi lumea pentru întoarcerea ei la totalitate. Haide, sa facem acest lucru, împreuna !
Pîna saptamîna viitoare ...
 EU SUNT HILARION

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana - Pazitoarea Sinfoniilor Harului
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine de autoarea/canalizatoarea/scriba, ale mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, doar daca va fi autorizata expres, de catre ea însasi.
 Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat în orice mod, fiindu-i acreditate  autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile autorale, si se include linku-l actual la urmatorul site web ca fiind sursa a mesajelor sale:

Recunoscatoare pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment