THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, March 22, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de Hilarion De la 20 la 27 Martie, 2016



Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 20 la 27 Martie, 2016

Dragilor,
Noi cei din regatele înaltate ale Luminii, am fost solicitati pentru un mesaj specific pentru poporul din Turcia, care a suferit grozavii înspaimîntatoare, cu ocazia evenimentelor care sau petrecut în tara lor, în ultimele opt luni. Multe suflete din Turcia au sustinut Lumina cu o viziune mai ridicata pentru pace în tara lor si pentru lume, si vor continua sa se roage serios pentru ca acest lucru sa se întîmple în experientele vietilor lor zilnice. Ei vad cu dificultate faptul de a lasa la o parte frica si mînia care inunda inimile persoanelor si mediul înconjurator, deoarece, ei nu au posibilitatea de a alege, cu toate ca fac parte din tara lor.
Tarile puternice ale lumii, sunt concentrate în aceste timpuri în aceasta tara. Exista miscari si contra-miscari care actioneaza în arenele politice. Fiecare politician, face o miscare pentru a sustine puterea sa, care se afla în declin, si acest lucru a fost demonstrat în Turcia, prin necinste fata de propriul sau popor, pe masura ce aceste puteri cauta sa recucereasca controlul autoritatii lor. În nivelele mai înalte, ceea ce este vazut, este prabusirea decadentilor apartinînd vechilor regime, pe masura ce sistemele pe care ei le-au creat, cad în deteriorare si decadenta, si acest lucru se reflecta extern fata de lume, ca haos si distrugere, ca munti de ruine si moloz.

Este foarte dificil sa se mentina energiile de iubire, speranta si iertare, cînd acest lucru se petrece în propria tara si cu propriul popor. Cu toate acestea, este ceea ce se cere acelora care au sustinut spatiul pentru o viata mai buna si un mod mai bun pentru toti. Oricît de dificile ar fi vetile voastre în acest moment, sa stiti ca a sustine si a mentine credintele voastre într-o putere superioara, o putere benefica, este lucrul cel mai important de facut. Ajutati pe fratii vostrii atunci cînd puteti si rugati-va neîncetat pentru o iesire pacifica fata de violenta care este asa de implacabila în activitatile sale. Rugaciunile voastre sunt tari si puternice, asa precum a face cel mai mare bine posibil în aceste timpuri.
Exista multe energii care sosesc la lume si la natiuni, care sunt de natura karmica, nu numai în Turcia, dar în toate tarile din lume. Mai înainte ca o lume mai buna sa se manifesteze, toate vechile uri si judecati ale trecutului, trebuiesc sa fie echilibrate prin intentia persoanelor, sustinînd iubirea, pacea, armonia si bunatatea, în inimile lor, indiferent de ceea ce se petrece. Aceasta dorinta de pace si armonie, trebuie sa fie obiectivul si intentia, independent de ceea ce se în tîmpla în lumea personala, nationala, sau pe scenariul mondial. Acest lucru, dragilor, este pentru ce ati ales sa va gasiti în tara voastra, în aceste vremuri. Dvs. aveti pregatirea si capacitatea de a mentine o viziune superioara. Dvs., serviti o functie mai mare decît aceea despre care sunteti în prezent constienti.
Din acest motiv, vi se cere sa fiti cei cu o inima care iarta, sa fiti calmul în furtuna schimbarii violente, în timp ce aceasta matura prin tara voastra si în fiecare natiune, pe toata planeta. Este un pret înalt acel ce se cere celor Iluminati de-a largul si de-a lungul planetei, ceea ce uneori cere sacrificii care sunt dincolo de a fi suportabile. Puneti-va în contact cu noi, indiferent de numele cu care îl chemati pe Creator în tarile voastre; sa stiti ca sunteti sprijiniti si sunteti iubiti de toti cei din regatele superioare, unde cu totii traim, respiram si avem fiinta noastra în Sursa Totului care Este. Dvs. nu sunteti singuri în calatoria voastra, nici în cresterea spirituala. Le cerem Lucratorilor Luminii, în toata lumea, sa trimita în toate zilele lumii, pacifica Flacara Violeta a transmutarii. Împreuna cream o lume mai buna pentru toti.
Pe saptamîna viitoare ...
EU SUNT HILARION

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
The Hilarion Connection©, Book în Engleza:-Disponíbil pe site
Se informeaza ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine Autoarei/canalizatoarei/scribei, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, doar daca va fi autorizata expres de ea însasi.
Se da permisiunea sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat în orice mod, sa-i fie creditat autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile de autor, si sa se includa legatura vigenta la urmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:

Multumesc pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.
Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment