THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, March 30, 2016

Romîna -- Mesajul de la Hilarion De la 27 Martie la 03 Aprilie, 2016


Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 27 Martie la 03 Aprilie, 2016
Dragilor,
Lumea se misca într-un proces de reînnoire si regenerare. Acest lucru poate fi vazut cu usurinta în evenimentele mondiale. Toate sistemele învechite care nu mai servesc la binele superior al tuturor, se evidentiaza prin evenimentele care se produc.
 Este dificil omenirii sa înteleaga ca o lege superioara actioneaza, atunci cînd tot ceea ce ea vede, este haosul si o lume înebunita.
 Acesta este timpul pentru care Lucratorii Luminii s-au întruchipat pe aceasta planeta. Lumina lor face diferenta!

 Nu va descurajati din cauza a ceea ce vedeti prin prisma mijloacelor de comunicare, caci multe se petrec în perspectivele superioare, decît ceea ce vi se prezinta voua.
În interiorul dumneavoastra, are loc o mare recalibrare. Chiar daca va place sau nu, vehiculele dvs. fizice sunt transformate în versiuni superioare, într-o forma mai subtila. În prezent, majoritatea dintre dvs., experimentati în mod intim, valuri de caldura prin coloana vertebrala a dvs., la intervaluri regulate. Cînd acest lucru se întîmpla, sa stiti ca filamentele DNA-ului se activeaza si devin accesibile.
Exista multe simptome ciudate care sunt experimentate de multi dintre dvs., si acest lucru va continua sa se întîmple. Unii dintre dvs., experimenteaza neliniste, fara a sti care este cauza. Acest lucru este legat de faptul ca va îndreptati catre un teritoriu necunoscut, si nu stiti ceea ce contine pentru dvs. Ramîneti în pace, si surfati pe valuri, pe masura ce ele vin; veti iesi victoriosi!
Dvs. nu sunteti singuri în aceasta transformare; lumea întreaga se gaseste în pragul unei mari schimbari. Acest lucru începe în micutele celule a fiecarei fiinte vii de pe planeta, si este simtit, intern.
Este important, asa cum am subliniat de multe ori înainte, sa va conectati la Pamînt în fiecare zi.
Stati pe pamînt cu picioarele goale, si ramîneti astfel cîteva momente pentru a respira adînc, cu respiratii ritmate, si  multumiti Pamîntului ca va sustine si apara. Acest lucru este ceva pe care omenirea ca un întreg, trebuie sa fie mai constienta, ca Pamîntul este planeta voastra, ca ea este casa voastra. Exista doar un Pamînt, si el are nevoie de recunoasterea si dragostea locuitorilor sai. 
Cereti-i zilnic, Divinei Esente a dvs., sa va schimbe constiintele, pentru ca sa puteti vedea circumstantele individuale, printr-o perspectiva superioara. O conexiune mai înalta, cu divinitatea din interiorul dvs., poate sa transforme ca drumul vostru prin viata sa fie mai pacific si armonios. Acest lucru,  dezvolta calitatile de încredere si da curaj  în interiorul dvs.
Aveti încredere ca tot ceea ce dvs., si fiintele dvs. iubite experimentati, se petrece dintr-un motiv si scopuri superioare.
 Daca am putea împartasi o parte mai iportanta a unui sfat în acest moment de timp, acest sfat ar fi practica de a binecuvînta zilnic. Binecuvîntati fiecare circumstanta în care va gasiti, si priviti în interiorul dvs. cadourile pe le contine.
Binecuvîntati fiintele iubite cu care experimentati dificultati, caci ele sunt sufletele curajoase care au acceptat sa joace acest rol, pentru ca dvs. sa învatati lectiile voastre de suflet, si sa evoluati dincolo de ele. Ele si-au luat aceasta raspundere, din cauza iubirii lor pentru dvs. Binecuvîntati fiecare pasare, fiecare animal, fiecare copac, fiecare planta si fiecare fiinta vie din mediul înconjurator imediat al  dvs. Dati-va seama ca tot ceea ce vedeti este Sursa a Tot Ceea Ce Este, în manifestarea sa fizica. Acesta este modul de a practica forma cea mai înalta de iubire în actiune, si ceea ce este nevoie acum.
Nu permiteti ca distractiile sa va îndeparteze de la aceasta practica. Dati-va seama si deveniti constienti de ciclurile care se produc la nivel planetar si al anotimpurilor, si lucrati în unison cu ele. Dvs. faceti parte integrala cu toate acestea, si iubirea dvs. ajuta sa se mentina si sa se sustina toate acestea. În tot ceea ce se întîmpla, alegeti iubirea ca raspuns.
Pe saptamîna viitoare ...
EU SUNT Hilarion


Împartasiti versiunea video-clipului în engleza
2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
The Hilarion Connection©, Book One Disponíbil pe site.
Traducatoarea si vídeo autorizata Helena Renner
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine în afara de propria autoare/canalizatoare/scribã, sau a oricarui mesaj al sau, este interzisa, doar daca va fi autorizata de ea însasi.
Se da permisiunea sa împartasiti acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat în orice mod, fiindu-i acreditate autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile autorale, si sa includa linku-l actual la urmatorul site web ca fiind sursa a mesajelor sale:

Recunoscatoare pentru incluirea link-urilor mai sus indicate, la publicarea acestui mesaj.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment