THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, March 29, 2016

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 27 март – 3 април 2016г.


Седмично послание на Хиларион 
27 март – 3 април 2016г.


Възлюбени,

Светът се придвижва в процес на обновление и подмладяване. Това вече може да се види в световните събития. Всички овехтели системи, които не обслужват най-висшето добро на всички, са посочвани чрез събитията, които се случват. За  човечеството е трудно да схване, че в сила е по-висш закон, когато всичко, което виждат , е хаос един полудял свят. Това е времето, за което всички Служители на Светлината са се въплътили  на тази планета. Вашата Светлина прави промяната! Не се обезсърчавайте от това , което виждате през обектива на медиите, от по-висша гледна точка стават повече неща, отколкото ви се представят.

Във вас се извършват много подравнявания. Харесва ли ви или не, физическите ви тела са трансформирани в по-висши версии на по-фина форма. Повечето от вас сега изпитват топли вълни по продължение на гръбнака на равни интервали от време. Когато се случи това, знайте, че вашите ДНК нишки са активирани и отворени. Има много странни симптоми, изпитвани от много от вас, и това ще продължи да се случва. Някои от вас изпитват тревога, защото не знаят причината. Това е свързано с факта , че вие се отправяте към непозната територия и не знаете какво ви очаква. Бъдете спокойни и яхнете вълните, когато дойдат, ще изплувате победно!

В тази трансформация вие не сте сами; целият свят е във вихъра на голяма промяна. Тя започва в клетките на всяко живо нещо на тази планета и се усеща вътрешно. Важно е , както много пъти преди сме подчертавали, да се свързвате със Земята всеки ден. Стойте на земята боси и отделете няколко минути , за да дишате дълбоко и ритмично и благодарете на Земята за това ,че ви поддържа и ви пази. Това е нещо, което човечеството като цяло трябва по-добре да осъзнае, защото именно Земята е вашата планета, която е ваш дом. Има само една Земя и тя се нуждае от разбиране и любов от страна на своите обитатели.

Всеки ден искайте Вашата Божествена Същност да промени съзнанието ви, за да видите индивидуалните си обстоятелства от по-висша гледна точка. По-висша връзка с божествеността във вас може да направи житейския ви път по-мирен и хармоничен. Това също развива качествата на вяра и смелост във вас. Вяра, че всичко, което изпитвате вие и любимите ви хора, се случва поради по-висша причина и цел. Ако бихме могли да споделим един най-ценен съвет в това важно време, той би бил да започнете ежедневно да практикувате благославяне. Благословете всяко обстоятелство, в което се намирате и потърсете в себе си подаръка, който то носи. Благословете любимите си хора, с които изпитвате предизвикателствата, защото те са  смели души, които се съгласиха да играят тази роля , за да научите душевните си уроци и да преминете нататък. Те поеха тази отговорност, защото ви обичат.

Благословете всяка птица , всяко животно, всяко дърво, всяко растение и всяко живо същество в непосредственото си обкръжение. Осъзнайте, че всичко, което виждате, е Източникът на Всичко Което Е във физическо проявление. Това е практикуване на най-висша форма на любов в действие и точно това е необходимо сега. Не позволявайте да бъдете разсейвани от тази практика. Осъзнайте и научете за циклите, които настъпват на планетарно и сезонно ниво и работете в унисон с тях. Вие сте неделима част от всичко това и любовта ви помага да поддържате и отстоявате това. Във всичко, което се случва, изберете любовта като ваш отговор.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ ХиларионВсички права запазени
Канализирано чрез: 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe's credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.
Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment