THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, March 14, 2016

Romîna -- Maestrul Ascensionat Hilarion De la 13 la 20 Martie, 2016Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 13 la 20 Martie, 2016
Iubitilor,
Pe masura ce înaintati prin puternicele energii ale acestor vremuri, sa stiti ca niciodata sunteti cu adevarat singuri, sau sunteti uitati. Mult din ceea ce se gaseste în interiorul dvs. este transmutat si transformat într-o versiune mai înaltata a fiintei dvs. Acest lucru poate fi incomod uneori. Va sfatuim sa va odihniti si sa fiti buni cu dvs. însiva, în timp ce acest lucru se întîmpla. Toate vibratiile mai scazute ies în prezent din sistemele operative omenesti, si în timp ce acest lucru se petrece, este important sa le acceptati si sa le îmbratisati ca fiind o parte  a umanitatii dvs. în evolutie, si pur si simplu sa permiteti aceste experiente pîna ce vor iesi. Sa nu le alimentati, sau sa credeti ca sunteti gresiti, datorita acestei experiente. Dvs. nu sunteti gresiti în a avea aceasta experienta, asa ca, sa nu o negati sa fie. În perspectiva superioara a acestor timpuri de transformare, stabiliti noi directrize pentru viziunea mai înaltata a propriilor voastre vieti, cu scopul de a fi manifestata în experientele dvs. personale. Nu este necesar sa complaceti pe ceilalti în timp ce acest lucru se întîmpla, sau sa cautati aprobarea pentru ca sunteti fiinte suverane asa cum sunteti, si aveti talentul de a expresa libera alegere.
În aceste momente, exista multe persoane care folosesc conceptul unitatii de constiinta, pentru a justifica comportamentele lor, în timp ce nu respecta drepturile celorlalti, în a fi tot ceea ce pot sa fie. Fiecare dintre dvs. se afla aici pentru a purta lumii cadourile dvs. speciale si unice în aceste timpuri, si sunt talente care, ca indivizi, le aduceti; dvs. aveti dreptul sa fixati cursul formei în care doriti sa va prezentati în fata lumii. Nici o alta persoana are dreptul sa ia aceasta decizie în numele dvs. Cu timpul, cînd nu va mai exista nimeni care sa profite de contributia celuilat pentru propriile sale interese, va începe sa se produca adevarata unitate. Aceasta este o stare a fiintei, în care fiecare individ, sarbatoreste înflorirea celui mai mare poential în celalalt (individ), ceea ce se întîmpla fara interesul de a lua avantaj, deoarece atunci, o lege universala mai înaltata va sta în vigoare. Este bine sa se utilizeze discernamîntul în aceste probleme în prezent, si sa se fixeze limitele proprii.

Exista multe persoane pe planeta care cauta raspunsuri, si acesti indivizi vor gravita si vor fi condusi catre o anumita informatie, pentru ca rasuna cu adevarul care se prezinta. Exista multe persoane care prezinta informatie, care o ofera în unison cu noi, si sunt ei cei care trebuie sa fie recunoscuti si cautati pentru curajul pe care îl demonstreaza, în ceea ce prezinta acelora care cauta. Cei care servesc în acest mod, împreuna cu noi, sunt persoane cu care noi, cei din regatele ascensionate, lucram cu si prin, si ne sfortam sa prezentam adevarul în forma sa cea mai înalta pentru învatare, întelegere si discernamîntul celora care cauta. Toti cei care fac aceasta munca cu noi, ar trebui sa fie cunoscuti ca fiind reprezentantii nostrii alesi, si orice inter-schimb al informatiei, care este dusa la capat, trebuie sa fie acreditata persoanei care se gaseste în respectivul servici cu noi, pentru ca astfel este ca influenta noastra majora pentru a cauza un efect pozitiv se întîmpla prin fiintele lor fizice, fie pe cale orala, sau prin temele scrise sau artistice.
Persoanele care servesc cu noi si ne permit sa expresam
Lumina si întelepciunea în lume, au fost dur probate si testate de-a lungul drumului lor prin viata, si au sacrificat mult, cu scopul de a face aceasta munca si au fost demni de a fi numiti adevaratii nostrii reprezentanti. Ei au mult de oferit, în prezent si în viitor, pentru ca ei sunt vocea noastra pe planeta. Noi îi sprijinim si împuternicim, si aceasta a fost modul de a aduce adevarurile vesnice, inclusiv în timpul epocilor aurite anterioare pe planeta. Ei sunt vocile noastre expresate oral, cu ajutorul cuvîntului scris, si prin  formele de arta, muzica, tehnologie, si multe alte forme de expresie. Cînd cineva desfasoara Lumina pe planeta, printr-o aplicare diligenta si adeziunea la cele mai înalte principii spirituale, cei din regatele superioare se simt atrasi de ei si îi înconjoara, oferindu-le iubirea noastra, ajutorul si protectia. Stim ca tot ceea ce fac, este pentru binele cel mai înalt si cel mai mare al tuturor pe planeta.
Ceea ce aducem lumii cu ajutorul acestor reprezentanti este cunoasterea si întelegerea de care au nevoie oamenii lumii, si speranta noastra este, ca cei care se gasesc în cautarea lor, sa gaseasca ceea ce au nevoie, fara ca sa fie si mai confuz înca, si sa-i îndeparteze de la cautarea lor intensa pentru adevar, si de la raspunsurile pe care le mentin reprezentantii nostrii.
Până săptămâna viitoare !
EU SUNT HILARION2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana -  Pazitoarea Sinfoniilor Harului
Se informeaza ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine autoarei/canalizatoarei/scribei, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, doar daca va fi autorizata expres de ea însasi.
Se da permisiunea sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat în orice mod, sa-i fie creditat autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile de autor, si sa se includa legatura vigenta la urmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:

Multumesc pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.


Translator : Star Child


No comments:

Post a Comment