THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, January 10, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii Maestrului Ascensionat Hilarion De la 10 la 17 ianuarie, 2016Mesajul Saptamînii Maestrului Ascensionat Hilarion
De la 10 la 17 ianuarie, 2016

2ª Parte (Continuare a mesajului saptamînii anterioare 03-10 ianuarie, 2016)

Dragilor,
Dumneavoastra va întrebati ce poate fi facut pentru trezirea omenirii, si posterioara sa ascensiune-înaltare, în mijlocul haosului aparent al timpurilor noastre actuale:
"Divinitatea-Dumnezeirea, Universul, are un mod de a pune ordine în lucruri, a restructura procesul timpului chiar, cu scopul de a se asigura ca totul va continua sa curga asa cum trebuie sa fie. Ca rezultat al acestui fapt, nimic într-adevar se gaseste în afara de sincronie, Divinitatea recicleaza oportunitatea, aduce lucruri la manifestare, lucruri care vor asigura ca totul are un scop, serveste o functiune, are o perspectiva mai înalta, o putere superioara, o folosire majora, si acesta este cazul aici.

Asa ca, cu toate ca în parte, lumea voastra este întîrziata, Divinitatea a folosit acest fapt în beneficiul tuturor. Ceea ce se întîmpla acum în toata planeta este parte din proces, este parte din plan, este asa cum lucrurile sunt destinate sa fie. Ocoalele si schimbarile, nu pot avea loc fara risc si pericol, nu pot avea loc fara ca sistemele si structurile sa se rupa si sa se separe, reorganize si transforme, fara nici o durere, fara vreo dificultate si unele conflicte. Întotdeauna asa a fost, dar nu întotdeauna asa va fi. În viitor, o evolutie majora va fi mai naturala, mai fluida si mai eleganta în timp.
Între timp, lumea voastra are nevoie de îngrijire si atentie constanta, este ceea ce se cere, adica, ceea ce vi se va oferi. Maestrii si Îngerii au atentia lor centrata asupra lumii, îsi centreaza gîndurile în ea; lucreaza prin intermediul Lucratorilor de Lumina apartinînd lumii, monitorizeaza si mentin pacea, centrarea si functiunea, ajutînd sa restaureze, sa re-alinieze si reconecteze; ajutînd sa ofere alinare si siguranta, întelegere si adevar.
Dvs. întrebati: Ce se mai poate face? si raspunsul nostru este simplu. Iubirea este raspunsul, întodeauna a fost raspunsul, întotdeauna va fi raspunsul. Iubirea este ceea ce lipseste, iubirea este ceea ce este nevoie, iubirea este aceea care trebuie sa fie data. Iubirea mereu, iubirea pentru întotdeauna! Celor care urasc si distrug, celor care încearca sa salveze, celor care sufera, fricosilor; iubirea, iubirea, iubirea, este calea! Si deci va încurajam, si va încurajam pentru ca dvs. sa încurajati pe ceilalti ca sa trimeata iubire, mereu si pentru întotdeauna iubire. Iubire si Lumina! Iubire si Lumina! Iubire si Lumina!
Este dificil, o stim, cînd exista persoane care ar ucide, acei care ar distruge iubirea în ambele parti ale lumii, care vad ca asta este o solutie, cînd toata lumea stie ca nu este. Este usor sa urasti, este usor sa te gîndesti ca iubirea trebuie sa fie rezervata numai pentru victime, numai pentru cei care se gasesc în dreapta, însa iubirea este neconditionata si universala si trebuie sa fie aplicata tuturor, si daca cineva are nevoie de ea, sa fie necesara pentru cei care sau înselat pe ei proprii crezînd ca puterea este buna, si ca ura si distrugerea, serveste pe Dumnezeu. Ei, mai mult decît oricine, au nevoie de iubire.
Iubirea este transformatoare. Iubirea poate, si va transforma lumea, Pamîntul. Cu timpul, toata lumea va vedea acest adevar, însa în primul rînd, la început, ura va aparea la surafata. Ura si frica. Acestea trebuiesc sa fie contrarestate apoi, cu iubire. Sa stiti ca iubirea este pentru întotdeauna, ca iubirea este eterna, ca iubirea este infinita, ca iubirea este cea mai mare putere care exista, care este capabila de minuni, transformari si schimbari dincolo de ceea ce poate fi imaginat.
Pîna pe saptamîna viitoate ...
EU SUNT HILARION


2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Pazitoarea  Sinfoniilor Harului
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine autoarei/canalizatoarei/scribei, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scriba, este interzisa doar daca va fi autorizata expres de catre ea însasi.   
Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, si fiind creditate autoarei/canalizatoarei/scribei, drepturile sale de autor, si se va include legatura vigenta în urmatorul site web, ca sursa a mesajelor sale:

Recunoscatoare pentru incluirea link-ului mai sus indicat, cînd publicati acest Mesaj.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment