THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, January 18, 2016

Romîna -- Mesajul lui Hilarion -- 17 - 24 Januarie, 2016



Mesajul lui Hilarion
" Ce mai putea sa fi fost facut, ce mai trebuia sa fie facut ..."
Continuare  - 3ª Parte
17 - 24 Januarie, 2016
Dragilor,
Problemele care apar în de-alungul timpului, sunt generate si sunt formate în mod ascuns, în primul rînd, invizibile, aduse de mijlocele avarente, permise de ignoranta, si nu pot fi rezolvate în zile sau minute sau ore, nici chiar de catre propriile forte miraculoase: - Sunt timpul si persistenta, acele care vor învinge razboiul.
Voi aveti nevoie sa încurajati persoanele sa-si concentreze gîndurile lor iubitoare, sa-si concentreze gîndurile lor de Lumina, asupra lumii, în toate zilele, în fiecare zi, acest lucru trebuie sa fie facut. Lumea are nevoie a fie bombardata constant cu iubire!
Oamenii nu trebuie sa creasca cu credintele unei iubiri scazute, cu simtamîntul ca: Ah, acest lucru nu functioneaza! ; oamenii au nevoie sa cunoasca, au nevoie sa vada ca asemenea forte sunt construite lent de-alungul timpului, ca asemenea forte au nevoie sa fie aplicate neîncetat, consistent, pentru ca sa poata sa aiba efect; ca asemenea forte au nevoie de vina de la o legiune de persoane concentrate si unite care cred, au încredere si cunosc adevarul.

Aceste persoane vor avea propriile lor probe, vor trebui sa aiba de a face cu propriile lor vieti. Ele au nevoie sa lupte împotriva propriilor lor îndoieli, împotriva propriilor lor neîncrederi, si vor trebui sa lupte cu forma cea mai puternica dintre toate, împotriva sentimentului ca ele au putina putere, ca sunt incapabile sa faca schimbari în realitatea lor. Nimeni este o persoana incapabila. Toti, fiecare dintre noi are capacitatea de a concentra si folosi energia Divina în interiorul sau, configurînd-o pentru o sarcina. Pentru ca ele sa poata face acest lucru, ele au nevoie sa fie persistente si rezistente, si trebuie sa se uneasca, în sensul de a aduce schimbarea si transformarea pentru lumea din jurul lor. Acest lucru este foarte important! Acest lucru trebuie sa fie împartasit; trebuie sa fie aplicat, în toate felurile, mai presus si dincolo de toate celelalte lucruri.
În concluzie, deci, dorim sa va spunem acest lucru: - Tot ceea ce ajunge la un sfîrsit, se poate naste din nou. Acesta este natura realitatii momentului, a acestui timp. Daca lucruri noi trebuie sa apara, lucruri vechi trebuie sa moara si dispara. Ceea ce se îmtîmpla în prezent, este ca acest proces se gaseste pe o scala mare.
În sensul de a arata constiintelor rasei omenesti, în sensul de a le capacita sa vada ca lumea lor nu functioneaza, ca nu functioneaza asa cum în mod obisnuit este, si ele au nevoie sa recunoaca ca ceva drastic trebuie sa se întîmple.
O schimbare, o schimbare de realitate; - Ceva, pe care ele nu l-au experimentat mai înainte în vietile lor. Lumea are nevoie de a experimenta ceva care sa o transforme în mod complet.
Atlantii au experimentat acest lucru, pîna în ultimul moment: - Au condus la decesul Atlantidei, însa, acest lucru a condus de asemenea la renasterea Atlantilor, a condus în asa fel, pentru ca Atlantii sa se aventureze mergînd în exterior, în directia lumii, dîndu-le forma trecînd secretele lor catre acele persoane care pîna la acest punct, nu auzisera niciodata vorbind de adevarurile Atlantilor mai înainte, schimbînd natura istoriei lumii pentru întotdeauna.
Cu toate ca uneori este greu de recunoscut, cu toate ca uneori este greu de vazut, voi aveti nevoie sa încercati sa recunoasteti ca, ceea ce este transparent, face parte din plan. Nu face parte din Planul Divin, nu din Planul Divin Original, însa, acest lucru face parte din planul care a fost adus de puterea creativa a umanitatii, în asa fel încît Divinul, acum, improvizeaza cu toate acestea, în sensul de a situa omenirea într-un curs, si acesta în ultima instanta o va conduce înapoi la Sursa, înapoi catre început, care o va conduce catre Ascensiune si evolutie.
Daca lucrurile vor continua sa curga în directia corecta, daca cazualitatile vor fi micsorate, daca lumea se va trezi mai devreme, în loc de mai tarde, atunci, lumea are nevoie sa stea cu bratele dechise Prezentei Sursei. Mintile omenirii au nevoie sa primeasca Lumina de care ele au nevoie, în sensul de a recunoaste adevarul, si acest lucru poate fi facut pentru voi si pentru ai vostrii, centrînd energiile voastre împreuna, si aplicînd în mod serios puterea spiritelor vostre si a sufletelor voastre.
Mergeti înainte deci, ascultati cuvintele noastre, folositi acest adevar, folositi aceasta Lumina, împartasiti acest mesaj, aceasta întelegere. Permiteti ca poporul sa afle, permiteti ca poporul sa fie binecuvîntat, ca poporul sa poata sa fie eliberat.
Primiti, deci, dragostea noastra, Prea iubitilor, primiti deci, binecuvîntarile noastre, împartasiti mesajele noastre, sa stiti ca noi suntem cu voi, pe masura ce voi parcurgeti Calatoriile vostre, si ca eu si semenii mei, ca Îngerii si Divinul, facem tot ceea ce este la îndemîna noastra, ceea ce este în puterea noastra, pentru a ajuta si asista, ceea ce priveste transformarea planetei voastre, în modul cel mai pacific si mai pozitiv drum pe care acesta îl poate atinge.
Cu iubire si lumina, ca aceasta asa sa fie pentru binele major al tuturor.
Pe saptamîna urmatoare ...
EU SUNT Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Sustinatoarea Sinfoniilor Harului

(Concluzie a partilor de la 1 la 3, a prefatei Cartea Unu: Conexiunea cu Hilarion). Cartea în limba portugheza, va fi informata de Marlene Swetlishoff referitor la data publicarii sale.
Traducatoarea si clip video autorizata, You tube, Helena Renner
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine în afara de propria autoare/canalizatoare/scribã, sau a oricarui mesaj al sau, este interzisa, doar daca va fi autorizata de ea însasi.
 MOTIVUL: Maestrul Hilarion a informat ca Scriba/Canalul este un conductor direct al energiilor sale, deoarece, pe masura ce ea vorbeste, prin cuvintele sale, toate aceste energii merg cãtre toti cei care au nevoie de ele, pe masura ce asculta/ si, sau citesc mesajul primit de la ea în întregime.
Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale ale autoarei, si website-urile pe viu ca fiind sursa a mesajelor sale:

Recunoscatoare pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestor mesaje.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment