THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, January 6, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Hilarion 3-10 Ianuarie, 2016

Mesajul Saptamînii de la Hilarion 3-10 Ianuarie, 2016

Nota Scribei: Cuvintele lui Hilarion care urmeaza, au venit printr-o canalizare a lui Edwin Courtenay, la cererea mea, în stare mediunica de transa, astfel, ele au fost citite personal de Edwin Courtenay, de la Hilarion, pentru mine ... Hilarion mi-a cerut sa împartasesc aceste cuvinte cu oamenii. Aceasta este prima parte, si a doua, va veni saptamîna viitoare. Eu voi pune aceste cuvinte ca fiind prefata lui The Hilarion Connection©, Book Two; Conexiunea lui Hilarion© Cartea Doua, cu toate acestea am simtit ca ele sunt importante pentru a fi împrastiate catre un cît mai mare numar de persoane, pe cît posibil, pentru cei care au ochi sa vada si auz ca sa auda importanta acestui mesaj. Este um mesaj pe care eu îl ascult de asemenea printre alte mesaje ... Astfel, vom asculta, si lua în seamã, si actiona fatã de aceasta temã care începe sa fie prezentatã, venita de la regatele cele mai înalte ale Luminii.
Mesajul sapatamînii de la Hilarion
 3-10 Ianuarie, 2016

Dragilor,

" Este cu lumina si adevar ca eu, Maestrul Înaltat Hilarion, în acest moment, dau un pas înainte, în sensul de a va proprotiona orientare si întelegere. Deschideti-va catre mine, ascultati cuvintele mele, ascultati întelepciunea mea, permiteti ca adevarul meu sa va înconjoare curgînd prin voi si alaturîndu-se vouã, pentru ca sa puteti sa o folositi pentru voi si pentru altii, pentru ca sa o puteti deplasa catre înainte în aceste timpuri, pentru ca voi sa puteti beneficia pe toti acei care au ochi si auzuri pentru a vedea, a recunoaste si a cunoaste adevarul, pentru ca el sa poata sa multumeasca mintile si inimile, acelora care se afla în cea mai mare disperare, în ceea ce priveste necesitatile lor. Cu Iubire, cu Lumina si cu Adevar, eu spun cuvintele pe care lumea are nevoie sa le auda.

Lumea începe cu fiecare persoanã, cu fiecare individ, astfel, cuvintele pe care eu pot sa le ofer lui (ei), si sa le ofer tuturor indivizilor, este, sa puteti împartasi aceasta întelegere: - ACUM, exista o necesitate de purificare, printr-o purificare la nivel cuantic, printr-o transformare de energie microscopicã, care se gaseste între atomi si moleculele mintii, inimii, duhului si a sufletului. Aceste forte sunt atît de minuscule, ca noi putem sa uitam ca ele exista, si putem sa credem ca nu trebuie sa ne preocupam cu ele, în nici un fel; forte care ne înconjoara tot timpul, în mod constant, lucrînd în felul sau, în sentimentele noastre, în vietile noastre, în fiinta noastra.


Energiile de radio si de micro-unde, energiile blue-tooth si ale lui wi-fi:  - Sunt forte invizibile de lumina si viata, energie si putere, care ar putea sa ne cauzeze daune; ele astupã fluiditatea si harul vietilor noastre si ale fiintei noastre. Ele ne împiedica, cauzîndu-ne daune, si noi avem nevoie sa nu cadem în capcanã, crezînd ca ele nu au importanta, si nu merita atentia noastrã, pentru ca ele existã. Invocati Oustacarti, Ingerul Purificãrii Cuantice, invocati puterile Unicornului, a carui luminã finã poate purifica si transforma. Apelati la magia fiintelor invizibile si permiteti ca ele sa va înalte si purifice, eliberîndu-va de daune.

Eu am vorbit despre importanta purificarii cuantice. înteleg ce acest lucru este vazut ca si cum ar fi foarte distant, la mile de distanta de problemele lumii, si chiar si asa, eu înteleg ca oamenii nu înteleg complet adevaratul pericol în potential, de cît de insidioase aceste energii pot deveni, de cît de mult ele ne afecteaza, si de cît de mult ne prejudicã, de cît de mult ele au o valoare de greutate, în ceea ce se referã la influenta lor în sistemul nostru nervos, si ne ameninta, de cît de multa influenta au în gîndurile si sentimentele noastre, prejudicîndu-ne.

Exista o tendinta de a vedea si a observa cauzele majore, de a observa problemele lumii ca fiind majore si zdrobitoare, pentru ca sa ne multumim cu sentimentul ca nu putem face nimic referitor la aceste lucruri, acestor teme, ca noi suntem asa de mici; cînd în realitate, unele dintre aceste probleme nu se gasesc în macrocosmos, însa dimpotriva, în microcosmos, si felul în care afecteaza lumea majora, si cum afecteaza constiintele persoanelor, cauzînd daunã firului de Luminã care ne uneste si care ne conecteazã, acest fir de Luminã care face ca sa ramînem cu totii împreunã, cauzînd daune energiei care ne mentine pe noi toti ca fiind UNU, destabilizînd si dezlegînd comunicarea, facînd-o imposivel oamenilor, de a se auzi unii pe altii, si de a cunoaste Adevarul."

(Nota Escribei: Eu am auzit vorbind de multe istorii referitoare la acest lucru, de generatiile mai tinere care se vãd viciate de telefoanele lor celulare, trimitînd mesaje, jucînd video-jocuri în mod constant, ajungînd la punctul de a nu mai sti cum sa inter-actioneze cu persoanele din lumea reala, si acest fapt creeaza un gol, o întrerupere în reteaua umana de viata, în web umana a vietii; eu simt ca noi avem nevoie sa ne conectam unii cu altii cu ajutorul atentiei personale, centrînd si împartasind energia noastra între fiecare dintre noi, prin inimile noastre si mintile noastre).

"Echilibrul este de asemenea cheia, nevoia de a se echilibra inima si mintea, partea stîngã cu partea dreaptã a creierului, necesitatea de a se echilibra actiunea si lipsa de actiune, nevoia de  a sti si a cunoaste:  - Cînd, si ce este necesar sa  fie facut, si în ce fel. Nu este usor, dar, echilibrul ajutã. Echilibrul poate restaura adevarul, pacea si o senzatie profundã de unitate. Voi aveti nevoie sa priviti la calatoria alchimiei, pentru a obtine vreo solutie, în casatoria misticã exista sperantã, întelegeti. În casatoria mistica, si în uniunea ei, în ceea ce se refera la promisiunea de uniune, exista speranta. Atunci cînd internul masculin, si femenin sunt co-participanti, si se combina ca fiind unu, pacea înfloreste."

Pe saptamîna viitoare ...

EU SUNT Hilarion2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Pazitoarea  Sinfoniilor Harului
The Hilarion Connection © Book One está disponível em : http://www.amazon.com/dp/B019C2S6RU. Aceasta carte a lui Hilarion de Marlene Swetlishoff va fi tradusã în portugheza în curînd. Marlene va informa mai bine, cu acea ocazie.
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine în afara de propria autoare/canalizatoare/scribã, sau a oricarui mesaj al sau, este interzisa, doar daca va fi autorizata de ea însasi. Motivul: Maestrul Hilarion a informat ca Scriba/Canalul este un conductor direct al energiilor sale, deoarece, pe masura ce ea vorbeste, prin cuvintele sale, toate aceste energii merg cãtre toti cei care au nevoie de ele, pe masura ce asculta/ si, sau citesc mesajul primit de la autoarea/canalul/scriba.

Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, si fiind incluse drepturile autorale ale autoarei, drepturile sale de autor, si link-urile  de la site-urile web, pe viu, ca fiind sursa mesajelor sale:

Recunoscatoare pentru incluirea link-urilor de mai sus, la postarea acestui Mesaj.

Translator : Star ChildNo comments:

Post a Comment