THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Friday, January 29, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion De la 24 la 31 Ianuarie, 2016Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 24 la 31 Ianuarie, 2016
Dragilor,
Pe masura ce afluenta de energie continua, sistemele voastre operative omenesti primesc descarcaturi de informatie relationate cu dvs. proprii, despre calatoria voastra spirituala de viata. Începe sa se produca o interactiune directa cu Esenta Divina a voastra, si vine lin, în momente si locuri neasteptate. Începînd sa dati mai multa atentie acestor încercari de comunicare, se va stabili o conexiune mai puternica cu acest aspect superior al dvs. însiva. Va lua ceva timp si rabdare ca sa se practice acest proces. V-o facem cunoscut, pentru ca sa fiti constienti, si sa puteti observa acest proces.
Exista multa munca de facut în fata, pentru cei care s-au pregatit, si vor fi ghidati catre acele actiuni si activitati care vor cere participarea lor si asistenta în zilele viitoare. Aceasta munca va consista în a lucra cu regatele superioare, cu scopul de a obtine anumite sarcini pentru a ajuta ca planeta sa se stabilizeze, si sa fie capabila sa primeasca energiile cosmice superioare. Aceasta munca consista în a utiliza energia lor, pentru ca în prezent ei trec de la sarcina de a mari energia lor, la pasul urmator, care este, de a mentine si a utiliza energia lor. Este minunat de vazut acest lucru din perspectiva noastra, si va aplaudam pe toti si pe fiecare dintre dvs. pentru cîstigurile care au fost realizate! Bine ati facut!
În majoritate, calatoria dvs. implica manifestarea unui potential propriu maior, zilnic, motive pentru care vor exista mai multe oportunitati de a merge dincolo de zonele de status quo, si ale comoditatii, si acestea îsi deschid calea în constiinta dvs. A iesi din zonele de confort, poate parea o sarcina nelinistitoare, însa este imprescindibil sa o faceti, pentru ca universul raspunde celor care dau un pas înainte, si încep sa avanseze în directia cre îi duce catre ghidul lor interior. Fie oricare ar fi obiectivele si visele pe care le-ati alimentat în inimile voastre, se cere sa fie dat primul pas îndraznet catre manifestarea acestui rezultat. Nu va putea sa se întîmple, daca stati si asteptati ca ceva sa se întîmple! Începeti numai sa o faceti! Acest lucru, pune miscare puterea, harul si magia, pentru ca fie astfel!
Multi dintre dvs. discerneti în prezent transformarile care se produc în interiorul sferelor dvs. de influenta, si va spunem, ca acest lucru va continua sa creasca exponential, pe masura ce anul se desfasoara. Sufletele mai recalcitrante, merg în prezent catre interiorul lor, si iau constiinta de nevoia de a avea un stil de viata diferit, cu scopul de a ameliora norocul lor în viata. Acest lucru poate veni cu mici schimbari într-un prim moment, cum ar fi schimbarea obiceiurilor alimentare, însa în ultima instanta, va conduce la o mai mare puritate a corpului lor, minte si spirit. Renasterea iubirii a început sa se desfasoare pe planeta voastra! Acest lucru vã permite  tuturor acelora care au proba în vietile lor, sa caute solutii si rezolutii mai înalte si pacifice.
În aceasta, dvs. sunteti exemple stralucitoare, de ceea ce o persoana complet echilibrata si integrata este într-adevar. Prin exemplul vostru dragastos, altii descopera ca exista o maniera mai buna, si se convertesc în cautatorii acestei maniere, si a formei în care de asemenea pot ajunge la acest lucru. Acesta este un ocol foarte pozitiv al evenimentelor în interactiunile zilnice care au loc între persoane si va expansiona, cu noroc, constiinta întregii lumi pe planeta dvs. Asa cum constiinta umanitatii se aligereaza, traind de acord cu principiile superioare de conducta, se va încredinta o lumina majora asupra Pamîntului.
Pe saptamîna urmatoare ...
EU SUNT Hilarion


2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Pazitoarea Sinfoniilor Harului
Se informeaza ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine autoarei/canalizatoarei/scribei, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, doar daca va fi autorizata expres de ea însasi.
Se da permisiunea sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, sa-i fie creditat autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile de autor, si sa se includa legatura vigenta la urmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:

Multumesc pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.

Translator : Star ChildNo comments:

Post a Comment