THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, November 17, 2015

Romîna -- Mesaj saptamînal de la Maestrul Ascensionat Hilarion De la 15 la 22, Noiembrie, 2015


Mesaj saptamînal de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 15 la 22, Noiembrie, 2015DECRETUL PENTRU FLACARA VIOLETA
De catre MAESTRUL ASCENSIONAT HILARION

Pretioasa Prezenta a lui Dumnezeu, EU SUNT în mine,
Asculta acum ceea ce decretez eu
Sa porti fiecare binecuvîntare pe care eu o clamez
Asupra fiecarei Sfinte Fiinte Cristice a fiecaruia si a tuturor.
Permite ca flacara violeta a libertatii sa învaluie lumea
Pentru ca totul sa fie unitate
Satureaza Pamîntul si lumea sa, de asemenea
Cu incrementata radiatie Cristica stralucind prin toate
EU SUNT aceasta actiune de la Dumnezeu suveran
Sustinut de mîna iubirii Cerului
Transmutînd cauzele discordiei aici
Înlaturînd cauzele pentru ca nimanui sa-i fie teama
EU SUNT, EU SUNT, EU SUNT
Toata puterea iubirii libertatii
Înalta tot Pamîntul catre Cer
Foc violet arzînd acum stralucitor
În frumusetea vie a propriei lumini a lui Dumnezeu
Care în acest moment si pentru vesnicie
Stabileste lumea, pe el însusi, si toata viata
Vesnic liber în perfectiunea Maestrului Înaltat
Atotputernicul EU SUNT, atotputernicul EU SUNT, atotputernicul EU SUNT

Decret extras din pagina web al organizatiei Summit Light House


Iubitilor,
Acesta este un timp pentru a ne ruga fara încetare.

Toate persoanele de pe Pamînt au nevoie sa se alinieze cu Sursa si sa stie ale cui ele sunt – un copil al Divinului. Ele au nevoie s ia o pozitie, în cee ce priveste mintile si inimile lor pentru ceea ce este bun si corect, pentru a urma sa fie o regula de aur. Acei care nu urmeaza aceste precepte bazice ale legii universale creaza în toate ocaziile devastare si mutilare pentru ei proprii, asa ca, sa stiti ca este obligatia fiecarui individ sa demonstreze calitatile cele mai înalte care sunt capabili sa le sustina.


Fiecare dintre voi, a carui inima este plina de iubire, face mai mult pentru a sustine si mentine echilibrul pe aceasta planeta, decît vreodata ati cunoscut înainte. Nu va descurajati, caci, voi aveti forta interioara pentru a fi puternici, atîta cît timpurile prin care treceti va cer, si este important sa exercitati acest atribut, mentinîndu-se în echilibru.

Este important, zilnic, sa ramîneti conectati si aliniati cu noile energii, si sa întariti aceste energii în propria voastra fiinta. Acest lucru face mai mult decît reusiti sa va imaginati, înceea ce priveste ajutorul pentru omenire si pentru Pamînt, pentru ca sa traversati prin „gaura acului”. Rascrucerile despre care vorbisem înainte, se gasesc în mod clar în fata voastra, si astfel, fiecare persoana are nevoie sa—si faca alegerea sa, pentru a putea sa înainteze, sau sa ramîna în spatele vechilor paradigme, care acum striga si lovesc pentru a retine controlul vostru.

Voi cunoasteti deja raspunsul la aceasta, si poate exista doar o alegere si aceasta alegere este iubirea. Sa fie iubirea care arde în interiorul inimilor voastre si persista si continua sa persiste. Faceti tot ceea ce reusiti prntru a da ajutor, si trimiteti Lumina voastra si iubirea afara, catre acele zone din planeta care au nevoie de acest lucru, si asigurati-va ca va gasiti în controlul a voi însiva si nu reactionati la haos, într-un fel care sa compromita cine sunteti în interiorul vostru.
Mentineti-va echilibrul, si lasati usa deschisa pentru lumina si pentru un viitor promitator. Folositi discernimentul vostru tot timpul. Amintiti-va, ca atunci cînd simtiti ca ceva nu vi se pare corect sau bine, atunci acest lucru probabil nu este bun, astfel, sa nu credeti în tot ceea ce întîlniti, pentru care sa va dati puterea voastra.

Voi sunteti proprii salvatori ai vostrii, nimeni poate face munca voastra interna, doar voi. Acum timpurile sunt pentru ca voi sa folositi lumina voastra, pentru ca sa va transformati pe voi însisi. Exista mai mult în interiorul vostru cel mai adînc, care acum cauta sa se exprime extern. Energiile sunt în schimbare, si noi nivele ale fiintei sunt acum stabilite. Voi nu ati pierdut nici o ancorare, deoarece totul se gaseste în stare de flux. Urmati-va orientarea si directia voastra interna cu credinta si determinare feroce. Voi intrati acum într-o noua faza de dezvoltare a sufletului, si este important sa fiti adevarati cu voi însisi, ca sa va cunoasteti pe voi însiva.

Schimbarile care au fost scrise în regatele eterice, sosesc acum pentru a se exprima pe planul fizic planetar. Este un nou început, într-un nou nivel de expresie spirituala, si ca toate lucrurile noi, acets lucru are novoie de o perioada de ajustare, pentru a se aclimatiza în noul nivel.

Pe masura ce va interiorizati, veti primi orientare si ajutor venite din regatele cele mai înalte. Raspunsurile se odihnesc în interiorul vostru si nu „acolo afara”, asa ca acest lucru cere sa ramîneti linistiti ascultînd. Acolo se gaseste locul unde voi aveti acces la recursuri majore si întelegere.

Pe masura ce schimbarile interioare au loc, un nou panou si directie vor sosi la cunostinta voastra. Evolutia eu-lui a adus în fata, un nou aspect care aduce noi începuturi si o constiinta excitanta de noi posbilitati care se gasesc în fata voastra.
Veti merge sa întîlniti noi motive si angajamente reînoite, pentru calea evolutiei în care va gasiti introdusi.

Aveti tot ceea ce trebuie pentru a face ca progresul sa aibe loc, într-un mod firm prin expansiuni care vad mai departe, prin cresterea sufletelor voastre si întelegerea perspectivelor mai înalte care se înradacineaza în interiorul vostru. Sa stiti ca voi sunteti iubiti, si suportati de familia voastra de lumina în fiecare moment.

Pe saptamîna viitoare ...

EU SUNT HilarionVersiune în video disponibila aici (în engleza)2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Sustinatoarea  Sinfoniilor Harului
Translatoarea si vídeo credentiata Helena Renner
Prin prezentul aviz anunt ca, crearea de video-uri de catre alte persoane neautorizate de propria autoare/canalizatoare/escriba a oricaruia din mesajele sale si video-uri, este interzisa.
Permisiunea este data sa fie împartasit acest mesaj text, cu alte blog-uri  si website-uri, o data ce este facut integral, nimic fiind schimbat, în orice mod, fiind incluse drepturile autorale si website-urile pe viu, al autoarei ca sursa a mesajelor.

Recunoscatoare pentru ca ati inclus link-urile de mai sus, la postarea acestui mesaj.


Traduccere: Star ChildNo comments:

Post a Comment