THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, November 25, 2015

Romîna -- Mesaj sapatamînal de la Hilarion. 22-29, Noiembrie, 2015


Mesaj sapatamînal de la Hilarion.
22-29, Noiembrie, 2015

Dragilor,

Multi lucratori ai luminii gasesc dificil sa se mentina concentrati, în afara dramelor care se petrec la editia stirilor, si acest lucru, va mentin supusi la evenimentele exterioare. Este important sa definiti o intentie care sa va ajute cu adevarat zilnic în viata voastra, în loc sa permiteti ca energiile care trec prin lume în aceste momente, sa va afecteze în mod advers, negativ. Mentineti-va ancorati, Dragilor, si nu va îndepartati de la calea Luminii.

Mentineti-va credinta si speranta arzînd mereu în inimile voastre, credinta ca majoritatea oamenilor din lume o sustine cu bunatate în interiorul inimilor lor, si ca doresc doar ca pacea si a armonia sa predomine.


Amintiti-va de vecinii vostrii prin lucrurile bune pe care ei le-au facut pentru voi. Aliniati-va cu versiunea cea mai înalta a voua însiva si a fiecaruia în jurul vostru. Permiteti ca dragostea voastra si bunatatea sa binecuvînteze si sa faca sa devina ziua voastra mai buna. Gesturi extravagante nu sunt necesare, în sensul de a îmblînzi inima cuiva. Un zîmbet simplu sau saluturi, sunt uneori mai valoroase decît orice alt lucru care ar putea fi dat. Cu profunda tarie, empatie si compasiune, sa fie exemplul a ceea ce voi doriti sa vedeti în lume. Permiteti sa nu fie loc în fiinta voastra pentru cinism si batjocura, nici dispret, epuizare, nemultumiri, judecati si cereri de razbunare, sau de o revansa, caci, acestea perpetueaza ciclurile karmice ale rasei umane, si nu adauga nimic de valoare sau îmbunatatiri pentru viata presonala a unei persoane, în niciun fel.

Este mai importanta sa sumati valori în fiecare zi. Situati energiile voastre, acolo unde ele vor face cel mai bine, pentru un numar maior de persoane. Priviti în interiorul vostru frecvent, ca fiind farul ghid al vostru, nordul vostru, obtinînd astfel, cea mai buna directie ca sa o urmati. Luati-va un timp cînd acest lucru va fi posibil, si puneti fata voastra sa ia soare, primind razele sale binevoitoare si caldura. Lasati ca simplicitatea sa fie practica voastra, caci acest lucru proportioneaza un spirit linistit în interiorul vostru si o profunda centralitate si conexiune cu Sursa pentru a fi experienta voastra personala. Adevarul simplu, este ceea ce voi sunteti, si tot ceea ce iubirea este. Voi singuri sustineti aceasta putere si puteti sa o folositi pentru beneficiul propriu si pentru altii în jurul vostru. Cînd multi dintre voi se întîlnesc, aceasta putere a iubirii poate obtine minuni.

Lumea continua sa se schimbe si este datoria fiecaruia si a tuturor, sa elibereze tot ceea ce locuieste în interiorul vostru, care nu este ceea ce cu adevarat voi sunteti. Termianti cu acest lucru, sfîrsiti cu asta, Dragilor, pentru ca exista mult care soseste si care va misca pe fiecare catre diferite cai ale fiintei, diferite drumuri de manifestat ceea ce este necesar si cerut. Ceea ce faceti în momentul prezent, este ceea ce veti crea în viitorul vostru. Faceti ca acest lucru sa devina minunat! Lasati ca miscarea de fluenta universala sa ia locul în interiorul vostru, si ridicati ancora catre un pamînt în principiu necunoscut, acest lucru poate fi inconfortabil initial, dar, ca orice lucru nou, acesta, va începe sa se stabileasca.

Pamîntul este casa umanitatii, nu exista altul. Iubiti-va casa voastra, aveti grija de ea, si ea va avea grija de voi. Onorati relatia simbiotica cu planeta voastra, în a da si a primi neîncetat. În acest lucru exista echilibrul. Multe lucruri sunt acum în completare si calea va cheama înaintea voastra.

Pe saptamîna viitoare ...

EU SUNT Hilarion2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Sustinatorea Sinfoniei Harului 

Traducatorea si vídeo-ul credenciata Helena Renner

Prin prezentul aviz anunt ca: crearea de video-uri de alte persoane neautorizate de propria autoare/canalizatoare/escriba a oricaruia din mesajele sale si video-uri, este interzisa.
Permisiunea este data sa fie împartasit acest mesaj text, cu alte blog-uri  si website-uri, o data ce este facut integral, nimic fiind schimbat, în orice mod, fiind incluse drepturile autorale si website-urile pe viu, al autoarei ca sursa a mesajelor.
Recunoscatoare pentru includerea link-urilor de mai sus, la postarea acestui mesaj.


Translator: Star Child
No comments:

Post a Comment