THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, November 15, 2015

Romîna – MESAJ DE LA ARHANGHELUL GABRIELMESAJ DE LA ARHANGHELUL GABRIEL
De Marlene Swetlishoff
The RainbowScribe

12 noiembrie, 2015

Dragilor,

Vom avea o conversatie despre calitatea de iubire cunoscuta cu numele de nelimitata. Iubirea divina este iubirea fara limite, este o iubire care nu cunoaste limite. În nucleul fiecarui individ, exista o scînteie de divinitate (dumnezeire), care adevarata sa esenta. Prin intermediul acestei scîntei, fiecare individ este conectat cu întregul univers. El, ca un suflet, este o expresie a Divinului fara limite si fara sfîrsit. Cînd o persoana asculta vocea placuta si delicata care o conduce din interiorul sau, o inspira sa imagineze o versiune marita a vietii, pe care  spera sa o traiasca. Sunteti conectati prin própria voastra scînteie de divinitate, la natura Divinului, si la recursele sale fara limite, si fara limite ale iubirii, întelepciunii, fortei, pacii, bucuriei si a milei-compasiunii. Este un contact direct si personal, care se gaseste întotdeauna disponibil, atunci cînd aveti nevoie de el. Sensul de imensitate al Divinului este un sentiment de iubire neconditionata, si protectie, pe care îl gazduieste fiecare individ. Este, a simti ceva dincolo de simturile normale ale unuia, cînd experimenteaza minunile naturii si imensitatea sa. Este un cadou recunoscut si apreciat al harulu, care vi se ofera în momente speciale de o sincronicitate neasteptata. Este, a simti o senzatie de bucurie, uimire si admiratie, recunostinta si umilinta, care vine într-un moment profund si rapid. Cînd recunoasteti prezenta si iubirea Divinului în ele, viata voastra si lumea voastra obtin o luminozitate si claritate spirituala, care ilumineaza viata voastra, si vietile acelora care va înconjoara, cu o semnificatie si un motiv aditional.

Pe masura ce o persoana exploreaza mai adînc própria sa viziune sacra a Divinului, se deschide catre o serie fara de limite de intrari spre o noua forma de a fi. Pe masura ce va aliniati cu sufletul vostru si Divinitatea, începeti sa profitati de marile capacitati pentru iubire, bucurie, libertate si stralucirea care se gaseste în interiorul vostru. Cînd o persoana îsi clarifica própria sa spiritualitate, si stie ceea ce cauta, se initiaza o aliniere cu o versiune mai adevarata si mai autentica de sine proprie, care o ajuta sa traiasca o viata de existenta mai libera. Aveti o dorinta profunda sa va întoarceti la o stare care se gaseste dincolo de separarea unei case care va cheama ca sa reveniti. Aceasta este în realitate, esenta voastra divina în miscare în interiorul vostru, care cauta o stare a fintei, mai unificata în armonie cu aceasta. Aceste jinduiri ale sufletului care vin din interior, sunt cheile pentru a accesa la o experienta mai directa si imediata cu o iubire fara limite. Este important sa se dea atentie, catre ce va simtiti atrasi. Una dintre jinduirile cele mai profunde, dezvaluie nevoile voastre adevarate, si aceste necesitati, nu pot fi satisfacute si îndeplinite cautîndu-le în lumea exterioara. Trebuie sa va recuperati adevarata voastra identitate divina, si bogatiile interioare care va aduc prin alinierea cu sufletul si esenta divina. Acestea aduc recursuri fara limite, cu care schimbati viata si transformati dificultatile sau provocarile, în victorii personale glorioase.

Fiecare individ încearca sa experimenteze iubirea fara limite de la Sursa si sa se întîlneasca cu aceasta. Cu scopul de a gasi conexiunea, trebuie sa reduceti viteza, sa faceti mai putin, si sa reflexionati mai mult. Iubirea fara limite este mereu prezenta; o persoana trebuie numai sa se sintonizeze cu ea, pentru ca sa o primeasca. În timp ce creati mai mult timp ca sa va asezati linistit mai des, intrati într-o armonie majora cu aspectele subtile ale vietii voastre. Lasînd la o parte conditionarile sociale externe, se poate simti o iubire fara limite, care va conecteaza la o putere vasta, care va proportioneaza sprijin si orientare, în care puteti avea încredere atunci cînd aveti nevoie. Avînd încredere în aceasta divina si iubitoare conexiune, se creaza o baza solida în viata voastra. Acest lucru va poarta catre noi nivele de inspiratie, si la un nível de posibilitati nelimitate. Relatia unei persoane cu Divinul în interiorul sau, este forta cea mai puternica pentru transformarea positiva. Prin gîndurile si actiunile voastre, ati creat un spectru întreg de ceea ce sunteti si ceea ce puteti fi. Cînd lucrati de acord cu fluxul, înaintînd, beneficiati întotdeauna de fortele naturii cosmice, deveniti o parte a acestei forte de echilibru de energie nelimitata si creativitate. Atunci se ajunge la cunoasterea linistei armonice, care este unitatea. Fiinta esentiala a unuia, este dinâmica, creativa, si transcende limitarile de spatiu si de timp. Cînd deschideti constiinta voastra în toate zilele la aceasta auto existenta universala, în punctul cel mai profund al vostru, se poate recurge la puterile voastre creatoare cu rezultate transformatoare.

Pe masura ce fiecare individ cauta sa descopere din nou despre ce trateaza viata, si forma de a lua decizii mai întelepte pentru a trai deliberat, în loc de o forma rutinara, se re-creaza pe el însusi pentru a functiona la o dimensiune majora culturala si spirituala. Cînd fiecare individ întelege ca viata are de vazut cu ameliorarea de sine însusi, si ca se gaseste într-o stare constanta de evolutie divina, fiecare moment al vietii sale are un sens si un scop. Entuziasmul vostru pentru viata pe care o traiti, va ajuta sa evolutionati mereu si sa nu priviti înapoi. Pe masura ce încarnati si întariti calitatea Divinului în interiorul vostru, sunteti deschisi la noi idei si la inspiratia altora, prin participarea în activitatile care va atrag. Acceptati si întelegeti ca acestea nu pot controla ceea ce se gaseste în jurul vostru, dar, ca puteti învata sa controlati gîndurile voastre, sentimentele si reactiunile. Cînd aveti o viziune diferita si mai înalta catre voi însisi, ceilalti si circumstantele vietii, îi aduc sa se alinieze cu credintele voastre. Mergeti înainte în mod constructiv, prin entuziasmul vostru fara limite, fata de ceea ce faceti în viata voastra. Cînd schimbati atitudinile voastre si gîndurile fata de toate aspectele vietii zilnice, va împuterniciti, si calea voastra prin viata conduce la succcese spirituale majore.

Cînd fiecare individ crede ca exista o maneira mai buna de a-si trai viata, si-si îmbratiseaza posibilitatile sale nelimitate, devine complet viu, restaurat, reînnoit si regenerat în corpurile sale, fizic, mental si emotional. Începe sa-si traiasca viata ca si cum ar fi o aventura incredibila, si sa obtina victoria în toate fatetele ei. Toata fiinta sa iradiaza aspiratia sa entusiasta si iluminata, si acest fapt afecteaza persoanele din sfera sa, de influenta. În vointa cu unitatea a tot ceea ce este, se obtine o satisfactie care transcende succesele sale anterioare, în timp ce este inspirat în mod continuu pentru a gasi comorile infinite si fara limite care au ramas latente în interiorul sau. Simtiti si experimentati generozitatea fara limite a Divinului, pe masura ce se produc rezultatele de care nu v-ati dat seama ca se puteau obtine, si acest lucru va duce la nivelul urmator, în realizarea viselor voastre.

Fie ca dumneavoastra sa gasiti frumusetea si recompensele nelimitate în interiorul conexiunii dvs. cu Divinul care zace în interiorul dvs.

EU SUNT Arhanghelul Gabriel


2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Guardiana de las Sinfonías de Gracia (Pazitoarea Sinfoniior Harului)

Se informeaza ca: crearea de video-uri de persoane diferite, care nu sunt autoarea / canalul / scriitoarea mesajelor acestei autoare / canal / scriitoare, sunt interzise.

Se da permisiunea sa împartasiti acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, si fiind incluse drepturile autorale ale autoarei / canal / scriitoare, si de asemenea link-urile website-ului sau pe viu, ca fiind sursa de mesaje.
Multumesc pentru incluirea legaturii site-ului web, în momentul publicarii acestui mesaj.

AVIZ IMPORTANT TUTUROR LECTORILOR ÎN Edmonton, Alberta – ZONA DIN CANADA. SUNT INVITATI SA SE UNEASCA UNUI GRUP DE DISCUTIE SAPTAMÎNALA ÎN DISCURSURI ale Arhanghelului Gabriel. Mai multa informatie este disponibila în legatura urmatoare:


Multumesc pentru incluirea legaturii site-ului web de mai sus, în momentul publicarii acestui mesaj.**

Traduccere: Star Child


No comments:

Post a Comment