THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Saturday, November 21, 2015

Romanian – NOI SUBLINIEM ACUM LINIA NOASTRA PE NISIP

Mesaj de la Saint Germain
20 Noiembrie – 11 Decembrie, 2015

Iubiti Oameni aI Lumii

Exista multe schimbari care actioneaza în aceste vremuri. Desi, poate parea ca si cum lumea ar fi pe punctul  de a fi preluata de haos si de fortele sale, sa stiti ca lucrurile nu sunt astfel, caci exista un nou zori de zi la orizont.

Noi va cerem sa nu clatinati, în ceea ce se refera la a înalta propria voastra Lumina, si la invocarea Luminii pentru lumea în care traiti si pentru toti locuitorii sai. Dupa cum stiti, noi lucram cu voi prin cai energetice si asa, împreuna, noi semnam acum o pozitie si subliniem linia noastra pe nisip.

Pe masura ce va rugati si invocati, vedem Pamîntul scaldat cu Lumina Violeta, Lumina violeta a transmutarii. Sustineti aceasta imagine cît de mult voi reusiti, de fiecare data cînd faceti acest lucru. Legiunile de lumina care lucreaza cu mine au patruns atmosfera Pamîntului cu aceasta energie, si va ajuta enorm daca fiecare dintre voi o va ancora în inima cristalina a Pamîntului, în timpul vizualizarilor voastre, în sensul ca Lumina Violeta începe sa lucreze dinauntrul Pamîntului iradiind aceasta Lumina în cercuri concentrice în continua crestere, pîna cînd acestea vor ajunge suprafata planetei voastre si vor patrunde atmosfera.

Eu, St. Germain, voi trimite lumina Violeta si voi învalui toata planeta , în vîrful orelor timpului vostru, ora 6, ora 9, ora 12, ora 15, ora 14, ora 21 si ora 24, în fiecare zi, pentru urmatoarele trei saptamîni. Fie ca acest lucru asa sa fie facut, sau facut de mai multe ori în timpurile în care voi alegeti sa va alaturati mie cu Legiunile de Lumina, care sunt în serviciu pentru aceasta cauza. Regatele Maestrilor Ascensionati mi s-au alaturat mie în acest efort si astfel, noi suntem cu întreaga echipa a Cerului lucrînd pentru a transmuta haosul care si-a aratat fata sa,  în aceasta lume.

Va rog, alaturati-va noua, în calitate de lucratorii ancorati pe solul Pamîntului care lucreaza pentru Pamînt, si pentru toti locuitorii sai. Împreuna, noi vom elimina energiile care mentin Pamîntul si umanitatea deplasata  de la locul sau legitim în Univers. La sfîrsitul concetrarii, în orice moment alaturati-va noua, chemati Lumina, iubirea si energia Mamei Divine, pentru a merge catre inima fiecarei persoane de pe planeta, dînd astfel contact scînteii divine în interiorul sau.

EU SUNT recunoscator pentru atentia voastra în aceasta chestiune. Va multumim!

EU SUNT St. Germain


2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Sustentadora da Sinfonía da Graça (Sustinatoarea Sinfoniei Harului)
Invocatii sugerite:
Informez pe toti, ca: crearea de video-uri de alte persoane, care nu sunt autoarea / canalul / scriitoarea, este interzisa, doar daca este autorizata de ea.
Se da permisiunea sa împartasiti acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, si fiind incluse drepturile autorale ale autoarei / canal / scriitoare, si de asemenea link-urile website-ului sau pe viu, ca fiind sursa de mesaje.
Recunoscatoare pentru incluirea website-ului de mai sus, în momentul publicarii acestui Mesaj.

 Traducere: Star Child


No comments:

Post a Comment