THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, October 1, 2019

NL Hilarion - september 2019



Hilarion - september 2019
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Er is een verschuiving geweest, waardoor de Aarde en al haar bewoners op een nieuw traject zijn geplaatst terwijl je nu de drempel overschrijdt naar een hoger licht en bewustzijn, een nieuwe manier van zijn. Deze nieuwe manier wordt bereikt door de innerlijke leiding van je hart te volgen en te gebruiken, terwijl je je steeds dieper verbindt met je ware authentieke zelf, waarbij je alle waargenomen beperkingen en beperkingen van de manier van denken van het oude paradigma loslaat. Er is nu geen weg meer terug, je moet ermee omgaan, het accepteren, het omarmen en het belichamen als je eigen authentieke waarheid.
Deze energie raakt en beïnvloedt elk wezen op de planeet. Het is Oneindig Licht dat resoneert met alle wezens op welk niveau van besef en bewustzijn ze zich ook bevinden en wordt het diepst gevoeld als een gevoel van liefde dat zijn stempel nalaat op het collectieve veld van de bewuste en onbewuste aspecten van de mensheid. Door de intuïtie van je hart en je hogere bewustzijn te volgen, word je in een spiraalvormige beweging uit het oude in het nieuwe gebracht. En dit Oneindige Licht, deze energie, houdt je niet tegen, het stelt je in staat tot en laat je zo ver vliegen als je wilt.
Dit Oneindige Licht en deze energie zullen een diep impact hebben op elke ziel die op de planeet leeft en vereist dat elk van hen zich afstemt op hun gevoelens en hoe deze energie in hen resoneert. Ze sluiten de vleugels van hun intellect en openen de vleugels van hun hart terwijl ze dit doen. Door dit intuïtieve begrijpen, bouwen ze een pad met gedachten, beelden, genezing, balanceren, vasthouden, transformeren en delen - en dit gebeurt automatisch via het collectieve veld van bewustzijn.
Dit proces zal doorgaan als er een nieuw veld wordt ingeprent en gecocreëerd. De activering van dit Oneindige Licht vindt eerst plaats in het niet-fysieke lichaam, daarna wordt het een levend potentieel in het aardse fysieke lichaam. Dit laat de natuurlijke stroom van Licht door, die op dit moment wordt vrijgegeven van alles dat iemands vooruitgang blokkeert. Het is goed om tijdens dit proces een waarnemer te worden, om te profiteren van de geboden kansen om jezelf te bevrijden van de oude manieren van doen en zijn.
Dit Oneindige Licht is de resonantie van het goddelijke Christusbewustzijn op alle niveaus van de dichtheidsgolven. Ieder van jullie is een kanaal voor het verankeren van deze golven, velden en stromen terwijl ze doorheen je innerlijke kerncentrum stromen, doorheen je belangrijkste energieknooppunten en chakra's naar de binnenAarde, als een torusstroom. Dit alles opent je om je ervan bewust te worden dat je weet dat je kijkt naar, voelt en deelneemt aan de algemene upgrade van al het leven, de mensheid en het collectieve bewustzijn. Je bent de ruimtehouder van deze welwillende energie  - terwijl we verder gaan in het nieuwe decennium dat voor ons ligt -  om deze nieuwe golven in alle leven op deze planeet en het hele zonnestelsel, sterrenstelsel en universum te vestigen/installeren.
Tot volgende maand ...
IK BEN Hilarion

© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan alleen worden gepost op Ron Head's "Oracles and Healers" website, geen andere is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video op de onderstaande link kan echter ook met anderen worden gedeeld: https://www.youtube.com/watch?v=PkaBj1LQOW0
Dit artikel is voor het leesplezier van degenen die regelmatig deze website bezoeken: www.TheRainbowScribe.com
Vertaling: Agnes

No comments:

Post a Comment