THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, November 9, 2016

Romîna -- Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion -- 6 - 13 Noiembrie, 2016


Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
  6 - 13 Noiembrie, 2016Dragilor,

Sosim pe aripile iubirii, în timp ce lumea continua în schimbarile sale inexorabile, si transformarile care în prezent se petrec, au un ritm de la un moment la altul. Tot ceea ce  o data a fost sustinut ca fiind real si adevarat, este acum aratat ca fiind o iluzie.

Pe masura ce acest proces continua, oamenii lumii vor simti ca si cum ar merge prin nisip miscator, si ca toate cele pe care le credeau ca erau solide, reale si adevarate, nu mai sunt ceea ce credeau a fi.

Toate cele în care ei fusesera conditionati sa creada, nu mai sunt calea în care realitatea este. Acest lucru aduce sentimente de anxietate, si necesitatea stridenta
de a descoperi adevarul lumii în jurul lor. Lumea se gaseste într-o prapastie, una care este inevitabila, si care a fost anuntata timp de mai multe ere, si care în prezent se cerne deasupra lumii  si deasupra tuturor locuitorilor sai.

La fiecare colt al lumii, schimbari si transformari se petrec în interiorul oamenilor, în interiorul structurilor guvernelor lor, a sistemelor lor educationale, a reportajelor lui mass-midia. În concluzie, tot ceea ce a fost acceptat de catre omenire pîna la acest punct, se gaseste în proces accelerat de schimbare.

Pîna acum, noi v-am spus timp de multi, multi ani ca : Ceea ce este important pentru voi, este sa ramîneti ancorati, sa ramîneti înradacinati pe Pamînt, caci, acest lucru va ajuta aceste energii, unele foarte haotice, unele socante, si unele uluitoare, în ceea ce privesc revelatiile lor, asa ca, este important sa va mentineti ancorati, si sa continuati în cel mai adînc al nucleului fiintei voastre, centrati în contactul cu adevarul fiintei voastre. Totusi, daca voi ati putea sa vedeti de aici multi ani înainte, ati vedea ca aceste timpuri au fost un timp de tranzitie : - Timpul transformarii pentru Realitatea Noii Ere.

Ceea ce lumea are nevoie mai mult în prezent, este energia iubirii. Proiectati iubire catre interiorul Pamîntului, catre Reteaua Pamîntului, catre inimile fiecarei fiinte vii de pe aceasta planeta, atît umane cît din alte împaratii : - Toti sunteti unu. Cu totii experimentati aceste transformari. Acesta este unul dintre timpurile cele mai importante, unul din cele care va fi gravat si reamintit pentru toate timpurile, chiar atunci cînd ne gîndim la univers, ca si cum el nu ar avea timp.
Ceea ce dorim sa spunem, în ceea ce se refera la acest fapt, este ca aceasta experienta prin care voi toti treceti acum, va fi reamintita pentru întotdeauna, în registrele akashice, si voi, ca suflete sunteti parte din asta. Ca ele(experientele), nu vor înceta niciodata sa existe în voi, ca fiind experientele voastre, în ceea ce se refera la contributiile pe care fiecare le-a facut în acest proces, caci, ele vor fi amintite pentru toata istoria registrului akashic.

Multi dintre voi sunt, si vor fi îndreptati spre cunoasterea a ceea ce necesita pentru a se misca catre faza lor viitoare, spre viitorii pasi ai calatoriilor lor spirituale. Voi veti fi condusi catre anumite persoane, catre anumite carti, catre anumite website-uri. Chiar atunci cînd voi faceti cercetarile voastre în Google, într-un anumit fel, voi terminati prin a sosi exact acolo unde aveti nevoie!Mentineti-va ochii si mintile voastre deschise catre aceste posibilitati care vor sosi mai înainte, în zilele viitoare.

Totul se gaseste în aliniere cu Planul Divin pentru Pamînt, si cu Planul Divin Individual pentru voi, si pentru întreaga omenire. Amintiti-va sa ne chemati în toate zilele. Cînd va treziti în fiecare dimineata chemati-ne, cereti-ne sa stam cu voi în timpul zilei, dîndu-va orientari în ceea ce se refera la cunoasterea a ceea ce voi aveti nevoie. Suntem mereu cu voi ! Schimbarile, pe masura ce sosesc, acum vor fi rapide si furioase, asa ca, este din aceasta cauza ca noi va sfatuim sa va ancorati.

Va rugam sa va amintiti de cea ce v-am spus mai înaite : - A sta în natura, este foarte benefic. În ceea ce se refera la familia copacilor, daca sunteti lînga unul, sa stiti ca acest lucru vã va ajuta sa va echilibrati energiile, vã va ajuta sa va ancorati la nucleul Pamîntului, vã va ajuta sa va integrati în aceste schimbari si revelatii, pe masura ce ele vor continua în fiecare zi. Voi aveti calificarea de a sta bine în aceasta , pe culme. Sa stiti ca noi suntem mereu cu voi.

Totul este în aliniere : - Pozitiile ceresti, intra în aliniere cu ceea ce a fost prezis de multe, multe ere. Acum, acest lucru, se afla asupra lumii voastre : - Initierea, graduarea Pamîntului, si a tuturor persoanelor, toti locuitorii sai, sunt acum în proces, el se petrece în prezent. Este o ocazie numita de -momentum – asa de mare este importanta sa, este o mare realizare pentru toate sufletele care peregrineaza, facîndu-si calatoria lor aici pe Pamînt, în aceste timpuri. Noi va cerem sa va mentineti într-un spatiu de iubire, în interiorul inimilor voastre, în interiorul mintilor voastre, în interiorul intentiilor voastre, pprin zilele viitoare. Este foarte, foarte important ca aceasta energie de iubire, de Iubire Cristica, sa fie energia predominanta.

Pe masura ce evenimentele se revela, indi ferent de care va fi manifestarea lor, sa stiti ca totul este bine, ca totul este asa cum trebuia sa fie, totul se petrce de acord cu Vointa Divina. Voi sunteti Purtatorii de Lumina, Purtatorii Facliilor de Lumina ale lui Dumnezeu, care nu greseste niciodata, si voi acum sustineti aceasta Lumina, în interiorul inimilor voastre, la un nivel si frecvente din cele mai înalte, pe care corpurile voastre fizice le pot suporta.
Acest lucru, sta în acordurile care au fost facute în timpul calatoriilor voastre, pe care le-ati facut în timpul somnului, si asta are un scop specific, de a mentine atîta stabilitate, cît va fi posibil, în timpul transformarilor care au loc.

Fiecare dintre voi care ati urmat mesajele noastre, se gaseste pe o pozitie unica, singulara, pentru ca voi ati urmat sfaturile, voi ati urmat orientarile, si în acest fel, voi va aflati într-un loc de echilibru, si armonie. Voi va aflati în ceea ce ar putea fi numita, de o pozitie de invidiat, pentru ca voi sa stati în aceste timpuri.

Exista mult care este dezvaluit, si voi va aflati în deplina sintonie, în sincronizare cu manifestarile cele mai înalte care pot avea loc. Ramîneti în pace, Dragilor.Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment