THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, November 16, 2016

Romîna -- Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion -- 13 - 20 Noiembrie, 2016






Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
  13 - 20 Noiembrie, 2016



Dragilor,

Dualitatea în toate aspectele sale se desfasoara în prezent în fata ochilor vostrii. Exista un scenariu mult mai mare care se gaseste aici în joc. Este lupta între Lumina si întuneric, este lupta veche, care acum ajunge la finalizarea ei. Cei care urmeaza o agenda care nu este pentru binele maior al tuturor, îsi ocupa ultima lor pozitie, si sunt dezvaluiti, în ceea ce se refera la toate tacticile lor, si la fiecare pas pe care îl dau, pentru a  încerca sa recucereasca controlul.

Cei care urmaresc mesajele noastre, si cei care au ochi de vazut, s-au simtit plini de tristete de energiile polaritatilor care sunt expresate, cei care au intentia de a purta Lumina.

Va cerem sa va amintiti de cuvintele noastre, în sensul de a fi toleranti, de a avea rabdarea si întelegerea ca aceste timpuri care se manifesteaza în prezent peste lumea voastra, sunt o parte necesara pentru curatare si purificare, referitor la ceea ce se petrece în scenariile mai înaltate ale evenimentelor asupra planetei voastre, în interiorul sistemelor omenesti, si ale structurilor societatii.

Acest lucru, nu este asa de teribil cum pare a fi, acest lucru cere numai acceptare, si observatia ca energiile care lucreaza, fac o re-centrare în interiorul vostru însasi. Totul este perfect, Dragii mei, va rog, amintiti-va de acest lucru, si stati firmi în Lumina voastra. Cerul nu greseste : - Lumea continua în rotatia ei, si continua în calatoria ei. Sa stiti ca aceste ajustari care au loc în interiorul fiecarei persoane omenesti, au fost exprimate cu mare mînie, în mod foarte strident. Acest lucru, va trece, si viata va continua.

Aceste timpuri pe care acum le experimentati si observati, sunt timpuri de trezire, pentru a permite fiecarui individ sa aleaga forma constienta de iubire : - Calea iubirii, a energiilor cele mai înalte, si a constiintei de unitate. Aceasta este o calitate necesara si de dorit într-un individ matur spiritual, acel care poate accepta ca tot ceea ce el a experimentat se gaseste într-o stare de flux, si ca el alege laturile, daca el doreste, unde el doreste sa-si concentreze energia.

Daca va simtiti oprimiti din cauza a tot ccea ce experimetati, din cauza midiei sociale, si a stirilor reportate în fiecare zi, atunci sa stiti ca este timpul sa mergeti spre centrul vostru din nou, si sa va ancorati în realitatea propriei voastre constiinte, pentru care v-ati mentinut firmi. Veti întelege ca nu exista nimic pe care puteti sa-l schimbati, decît ceea ce aveti nevoie sa faceti. Asa este, permiteti-va sa aruncati energiile afara, si atunci, veti vedea marile transformari care vor începe sa se petreaca pe planeta voastra.

Schimbarea a început, în mod serios, sa fie manifestata în lumea din jurul vostru. Fiecare individ are dreptul sa expreseze si sa actioneze de acord cu propriile sale convingeri interne, ca el simte ceea ce este drept sa faca. Acest lucru se refera la toti, pentru ca sa înceapa sa se respecte între sine, indiferent de diversitatea opiniilor si convigerilor lor.

Fiecare dintre noi, are dreptul liberii alegeri, pentru ca voi traiti pe o planeta de libera alegere, adica, asta este aceea ce înseamna a trai pe o planeta de libera alegere !

Este dreptul fiecarui individ de a avea acces la suveranitatea sa interioara, a folosi întelepciunea sa Divina si cunoasterea pentru a face libere alegeri, în ceea ce el simte ca este drept, si ca este un lucru bun de facut. A avea opinii diferite, nu înseamna ca cei care vi se opun, sunt mai putin decît voi : - Toate acestea înseamna ca ei merg într-un ritm diferit, adica ei si-au luat un timp pentru a merge în interiorul lor, si au ales ceea ce ei cred, ca este alegerea sigura de facut.

Aceste  timpuri actuale se refera la alegerea propriei voastre stele, de a merge cu bucurie, pentru  îndeplini lucruri care sa va aduca bucurii, care sa va aduca fericire.  Nu se cere ca voi sa aveti nevoie ca lumea exterioara sa va dicteze ceea ce va aduce bucurii, caci, totul este în voi, si întotdeauna a fost : - Caci acolo locuieste Divinul – în interiorul vostru !

Ceea ce va gînditi, faceti si vorbiti, afecteaza constiinta colectiva , astfel încît, pentru cei care aleg pacea, cei care aleg sa-si urmeze propriul lor sine autentic : - Nu va lasati influentati de cei care vor sa va umileasca, sa va înjoseasca, pentru ca voi nu aveti aceleasi perspective a ceea ce se petrece pe planeta, în aceste timpuri. Fiti constienti ca ascultati numai sfaturile propriilor voastre inimi, si acest lucru este întotdeauna bun.

Dragilor, noi va spunem ca asta va trece de asemenea. Face parte din natura lucrurilor lumii, de a continua, face parte din natura omenirii : - A se adapta, a se ajusta, si a accepta. Apoi, va exista o noua perspectiva, o întelegere majora si mai profunda a tot ceea ce se petrece în aceste tmpuri. Aveti rabdare, exprimati bunatatea si bunavointa voastra, unii fata de altii.

Nimic sa schimbat în ceea ce se refera la bunatatea interioara a oamenilor, nimic este diferit. Totul este la fel, si întotdeauna a fost la fel : - Nu exista separari în unitatea de constiinta.

Noi va cerem sa continuati în a ramîne tari în Lumina voastra, sa observati si sa reflectati Lumina voastra interna, bunatatea voastra interioara, pacea si bunavointa ca sunteti voi cei care sustineti pe toti, pe fiecare. Asta este ceea ce voi, dupa aceea, veti adauga constiintei colective, în ceea ce se refera pacii, linistii si seninatatii.


Aceasta este energia pe care VOI o adaugati constiintei colective, si acest lucru este cel mai important în aceste timpuri de schimbare. Observati si învatati, exista mult care este dezvaluit, care este surprinzator si miraculos, priviti la aceasta ! Dragii Mei !


Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment