THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Friday, November 4, 2016

Romîna -- Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion 30 Octombrie 05 Noiembrie, 2016


Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
 30 Octombrie 05 Noiembrie, 2016Dragilor,

Pe masura ce va straduiti sa ramîneti în echilbru si armonie, în aceste zile, cu tot ceea ce se petrece în interiorul sferei voastre de rezonanta, voi descoperiti ca energiile intensificate fac sa se întîmple efectele lor, nu numai în propriile voastre sisteme, dar, în toti cei care se gasesc în sfera voastra de influenta.

Energiile dualitatii sunt dezlantuite, si este important sa va amintiti obiectivele voastre de a sustine Lumina în aceste timpuri. Este foarte usor pentru voi care sunteti sensibili la energiile din jurul vostru, sa întelegeti ca sentimentele pe care le experimentati, sunt în principal acelea care sunt experimentate la nivel de constiinta colectiva. Exista multa frica si îndoieli care sunt dezlantuite în forma galopanta, în aceste timpuri – amintiti-va – de acest lucru si centrati-va si concentrati-va mereu cînd este nevoie, în ceea ce voi sunteti, si în ceea ce voi reprezentati si aparati.

Ramîneti adevarati cu voi proprii, pîna în prezent nu v-ati abatut : - V-ati mentinut pozitiile, ati ramas în interiorul nucleului vostru. Pe masura ce energiile erup într-un grad major în zilele viitoare, este important sa va luati un timp penntru a experimenta ceea ce va aduce bucurie, rîs, pace, si inspiratie personala. Este important sa va concentrati în aceste lucruri : sa va luati un timp de la datoriile voastre pamîntesti, si atunci, sa considerati sa faceti, frecvent, o pauza pentru a merge afara, în natura, pentru a face lucruri pe care voi în mod obisnuit le lasati sa le faceti pentru a doua zi, acele lucruri care va hranesc si care va întaresc propriile voastre energii. Acest lucru este ceea ce este necesar, pentru ca sa ramîneti concentrati. Simtiti bucurie, rîdeti cu hohote cu frecventa, rîdeti cu glas tare, exista atîtea lucruri frumoase în jurul vostru : - Acest lucru umple fiecare loc si spatiu în mediul vostru înconjurator – cautati-le, si profitati de ele !

Incorporati aceste energii în interiorul fiintei voastre, dupa aceasta pauza, caci, dupa aceasta vã va fi posibil sa luati o hotarîre fundamentala si clara, pe masura ce va miscati. Pe masura ce acest an se delineaza catre un sfîrsit, acesta este timpul pentru caracterul complect a tot ceea voi v-ati propus sa faceti în anii anteriori, este timpul de complectare a tuturor scopurilor, proiectelor si intentiilor, pe care ati stabilit sa le executati. Aceasta este o aliniere în pregatire pentru un nou ciclu care începe în 2017, caci, el este un nou ciclu de noua ani. Acesta este un timp pentru a termina si complecta toto ceea ce este necesar sa fie complectat, în asa fel încît voi sa puteti începe din nou, cu toate proaspete.

Este în interiorul împaratiei posibilitatilor, ca voi va re-creati complect, într-un nou ciclu ; modul în care va prezentati lumii, cum vorbiti, gînditi si simtiti. Acest lucru nu cere sa aiba aprobarea altora, aceasta este ceva care exista în ceea ce se refera la propriul vostru interes: - Nu un interes egoist, însa o cunoastere ca exista un nou ciclu care apare la orizont, în asa fel încît voi sa puteti sa stati pe o pozitie de a profita de toate aceste energii ale acestor timpuri, si acest lucru este foarte potrivit.

Energia lumii din jurul vostru, se schimba de la moment la moment, si este greu de a sustine toate intentiile voastre si concentrarea, însa, acest lucru poate fi facut. Voi aveti toate instrumentele si cunoasterea de care aveti nevoie, pentru a ramîne credinciosi voua însiva, pentru a ramîne aliniati cu aspectele voastre cele mai înalte. Indiferent de ceea ce se petrece în lumea din jurul vostru, voi stiti ca în interiorul vostru totul este bine, si întotdeauna a fost bine. Lumea se învîrteste si se transforma, si se roteste în acelasi mod în care se rotea, si acest lucru are o semnificatie adevarata, si o valoare continua, deschizîndu-se pentru voi, si aceasta este o arie spre care voi ar trebui sa va centrati si sa va concentrati.

Reconectati-va iubirii care exista în interiorul inimilor voastre, si deschideti inima voastra, cît de mult reusiti sa  fie posibil în fiecare moment. Lumea are nevoie de iubirea voastra, lumea are nevoie de prezenta voastra calma si linistitoare, si acesta este un aspect important al muncii voastre pe planeta. Noi suntem cu voi, si ramînem de asemenea cu fiecare dintre voi, în masura în care voi mergeti în activitatile voastre zilnice. Va cerem sa faceti acele pauze, ele nu au nevoie sa fie de lunga durata, doar, în asa fel încît voi sa va simtiti reîmprospatati si restaurati în interiorul centrului fiintei voastre.

Trimiteti Lumina vindecatoare, iubirea si energiea catre acele zone ale lumii care experimenteaza schimbari pe Pamînt, caci, ele nu sunt schimbari fericite. Aceste schimbari fac sa se întîmple o reuniune ale acelor persoane, în asa fel încît ele sa poata sa lucreze orchestrate în armonie si uniune : - Acestea sunt valori importante care vor fi retinute în diferite zone din lume, si în evenimentele care provin din oamenii lumii.

Pe masura ce toata omenirea se misca catre necunoscut, exista o reuniune de minti asemanatoare, si acest lucru aduce armonie, si rezultate pacifice prin lume. Toate persoanele, fiecare dintre ele, în jurul acelora care se gasesc în necesitate, îsi dau ajutorul lor si asistenta, iubirea lor si energiile, toate acestea sunt pentru binele cel mai înalt al fiecaruia de pe planeta.

Noi va sfatuim, ca toate raspunsurile pe care le cautati, adevarul a ceea ce voi cautati asupra oricarui subiect dat, sunt întotdeauna disponibile în interiorul vostru.

Sa stiti acest lucru si sa va aliniati cu aspectele voastre cele înalte, cu puritatea care se afla în interiorul nucleului Divinei voastre Esente. Acolo, voi veti sta mereu în arm0nie, cu ceea ce Totul este. Sa stiti acest lucru, si sa ramîneti puternici si concentrati, sa stiti ca totul este bine, Universul se roteste, Pamîntul se roteste, si totul este asa cum trebuia sa fie.

Tot ceea ce este nevoie sa fie schimbat, se gaseste în proces de schimbare, si astfel lucrurile par a fi foarte intense. Toate aceste schimbari trebuie sa se petreaca, noi stiam despre acest lucru, cu multe, multe decenii în urma, si acum, ne gasim în mijlocul acestor schimbari. Mentineti-va credinta ca totul este asa cum trebuia sa fie, si ca voi veti ajunge pîna la sfîrsitul tuturor acestor acestor schimbari, cu prosperitate, pace si fericire, pentru o cale noua si un nou început, plin de tot ceea ce este drept si decent în lumea voastra, si în lume ca un  întreg. Voi sunteti iubiti, voi ati fost întotdeauna iubiti. Acum, este timpul de a straluci acea iubire, de a o iradia spre înafara, catre altii care au atîta nevoie de ea, în aceste  timpuri.Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment