THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, November 27, 2016

Romîna -- Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion -- 20 - 27 Noiembrie, 2016


Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
  20 - 27 Noiembrie, 2016Dragilor,


Ajustarile omenirii continua sa se petreaca, asa cum exista multe persoane care sunt incapabile sa accepte socul marii schimbari care are loc în fata ochilor lor. Observam cu interes com oamenii se galvanizeaza pentru actiune. Cu toate acestea, majoritatea persoanelor din tara voastra au facut o alegere, si aceasta este schimbarea care în prezent are loc.

În acest caz, cei care protesteaza si încep miscarile, fac acest lucru, fara sa considere   ca a fost majoritatea populatiei tarii lor, cea care au votat pentru candidatul lor, si astfel, începînd din acel moment, el este titularul care se afla acum în incumbencia de a asuma marea responsabilitate pentru sarcina cea mai înalta a natiunii, în serviciul poporului tarii sale, ca rezultat al procesului electoral.

Este o negare, într-un anumit sens, a tot ceea ce natiunea sa reprezinta, însa acestea sunt timpuri de schimbari, timpuri de trezire, si uneori trezirea are loc într-un mod  grosolan si dur, si aceasta este ceea ce se petrece acum. Între timp, energiile cosmice inunda atmosfera Pamîntului, si pe toti cei care se gasesc pe el.

Aceste energii, cresc imens în intensitatea lor, si astfel, tot ceea ce se întîmpla, prezinta un element salbatic, si posibilitati instabile. Deci, dvs, Iubitilor, cei care v-ati antrenat si pregatit pentru aceste timpuri, va aflati acum în pozitia de a crea stabilitatea care este atît de necesara, în timp ce acest lucru se petrece la suprafata planetei.

Multi dintre dvs, experimentati din ce în ce mai multe momente de extrema fericire, bucurie si veselie în interiorul vostru însasi, si acest lucru este excellent ! Aceasta este o excelenta maniera de a face sa straluceasca Lumina voastra : Pentru ca aceasta este frecventa noii Ere de Aur. Cei care reusesc sa mentina si sa sustina aceste frecvente, facîndu-le de fiecare data mai mult o parte a existentei lor zilnice, sunt acei care se aliniaza cu posibilitatile si certitudinile. Acei care experimenteaza acest lucru, de asemenea experimenteaza idei si posibilitati creative. În  fiecare zi, sunteti umpluti cu inspiratie fara limite.

Voi sunteti precursorii a ceea ce va veni în viitor pentru toata omenirea, atunci cînd fiecare de pe planeta, va avea nevoile sale bazice furnizate. Dintr-o data, ei vor avea aceasta oportunitate de a explora împaratiile lor interne, si acolo, ei vor gasi acest proces excitant si mai eliberator. Asupra lumii voastre, chiar acum, exista diferite nivele de evolutie în interiorul întelegerii fiecarei persoane, si asta este ceva care va continua, pentru cîtiva ani în plus.

Acest lucru cere o rabdare iubitoare a fiecaruia care este constient, ca ei pot face diferenta mentinînd o atitudine pacifica, calma, pe masura ce turbulenta efectelor energiilor se face prezenta. Noi, în împaratiile mai înalte, suntem încîntati de a vedea cîta diferenta într-adevar acum conteaza, cît de multa diferenta face, pe masura ce sustineti Lumina voastra, si va mentineti în ea.

Noi suntem atît de mîndri cu fiecare, cu voi toti ! În masura în care noi lucram împreuna, facem o diferenta minunata si pozitiva, pentru binele cel mai înalt al tuturor. Planeta voastra, va continua în re-geneza sa, si vor exista multe zone din lume care se vor schimba.

Nu va fi complect o schimbare drastica peste tot, însa, în anumite zone ale lumii, vor exista schimbari continue, mase de pamînt se vor afunda în ocean, si mase de pamînt se vor ridica.

Nu exista vreun horariu, cronograma, pentru aceste evenimente, ele vor avea loc atunci cînd se vor petrece. Acum, toate schimbarile care au loc, bazic se petrec, asa cum sunt întelese, ca fiind un mod ''normal''. În fara evenimentelor din ultimele saptamîni, schimbarile continua într-un mod care nu poate fi chestionat, sau sa se reziste lor în vreun fel.

Continuati sa ramîneti bine dispusi ; continuati sa cautati sentimentele de bucurie, fericire si de veselie. Acest lucru este extrem de benefic pentru toti în sfera voastra de activitate si influenta, si în cadrul tuturor posibilitatilor si probabilitatilor planetei.

În atmosfera externa a planetei voastre, spatiul este superlotat de vizitatori galactici, care observa si asteapta cu respiratia tinuta, pentru a vedea cum si cînd umanitatea, în mod colectiv, îsi va aminti scopul sau cel mai înalt, si motivul pentru care se afla pe Pamînt, în aceste timpuri.

În timpul acestui eveniment colectiv, sa stiti ca el va întoarce valul pentru vesnicie în directia Luminii, si aceasta este ceea ce observam si asteptam. Suntem într-o profunda asteptare : - Asteptarea vesela ca acest lucru sa aiba loc.Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment