THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, October 18, 2015

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 18 – 24 октомври 2015гВъзлюбени,

Тъй като светът се придвижва напред в по-висшите честоти, които сега са достъпни, ще има дълъг период на приспособяване със серии на интензивни енергийни вливания и след това ще има време за отдих, за да се позволи на тялото да синхронизира и напълно да интегрира новата ви подобрена версия. Твърде много от вас се борят да се отдадат на предишните ограничения и мисловни шаблони , които сега ограничават придвижването ви напред. Справянето с това сега е много по-лесно постижимо, когато се случи промяна в по-високи октави. Ще има повдигане на умствените и емоционални блокажи, които ви пречеха да заемете мястото си по право на сцената на живота в реалността на новия свят. Сега вие сте още повече от преди енергийни генератори  и сте в състояние да влияете на енергията около себе си по най-положителен начин. Необходимо е вие да възнамерите да сте благословия по този начин и да правите това ваш фокус всеки ден и с думи да заявявате това намерение. Просто като сте себе си в този момент, носите благословии за другите. Онези от вас, които успешно интегрирахте новите честоти, се съгласихте с това на по-висшите нива и сега сте използвани като проводници за разпространение на тези по-висши честоти, достъпни сега.

Всеки, който чете или чува това съобщение, е посланик на Светлината и посланик на мира. Станахте по-проницателни в начина си на използване на фокуса и енергиите си и това има положителен ефект в работата , която извършвате и в даровете, които давате на света. Всеки човек на планетата има поне един специален дар, който носи, за да сподели с другите. Виждаме повече от вас да започват да се вглъбяват, за да се синхронизират с Божествената си Същност и да продължат с работата, която дойдохте да извършите тук.Вие излязохте от линията на уроците си в нова територия и това понякога може да е неудобно усещане. Вие сте окуражавани да продължите , да видите отвъд предишните си очаквания за онова, което предстои , защото все още не е разкрито. Както винаги, нужно е желание и решителност, за да се придвижите към следващото ниво. Това е вашето пътуване и вие сте този, който ще извърви този път, никой не може да стори това вместо вас, никой друг не може да сбъдне мечтите ви, изисква се действие от ваша страна. След като направите избора и вземете решението да се придвижите напред, вие получавате помощ, когато помолите и досега сте разбрали, че тя се дава.

Като правите това,  ще започнете да разпознавате синхронизациите, които се разгръщат в ежедневието ви. Дават ви се благата, от които се нуждаете, за да стигнете до следващата стъпка. Това са благословии и гаранции, че вие сте на правилния път в стремежа си да отидете там, където не сте ходили преди. Способни сте на много повече неща, отколкото сте вярвали, че е възможно и тези възможности сега се отварят за вас. Възползвайте се от момента, когато дойде и се осмелете да направите новия си живот живот на несравнимо величие. Помощници и приятели са винаги около вас, само трябва да протегнете ръка, за да ги разпознаете, не само от света на духа, но също и на физически план. Те ви подкрепят, подхранват и ви засилват в личното ви духовно пътуване. Като вървите по пътя си, благоволението им ви засилва, радва и ви помага да живеете балансиран живот. Без съмнение ще знаете, че никога не сте сами.

Като свиквате все повече с новото си начало , ще прегърнете и видите по-лесно как може да трансформирате намерението си в действие и това ще ви даде всичко, което прави потенциалното да стане повече отколкото сте мечтали, че е възможно. Това ще ви помогне да вдъхнете нов живот и възможности дори и в най-светските дейности. Като се включите в бездънния фонтан на живота, вие сте обновени и изпълнени с радост, която трансформира всичко, което докосне с повишената си осведоменост, разбирането на истината и надеждата, която  носи това. Това обновление и ентусиазъм се излъчва от вас, простирайки се навън към всички около вас. Вие запалвате тяхната светлина и това на свой ред им помага да се  отворят за по-големите възможности за собствения им път и посока.

Като вървите с чест по пътя си, не забравяйте да оцените света, който ви поддържа и подкрепя и допринася за вашето добро. Уважавайте хората, местата и нещата заради влиянието, което оказват върху вас във всеки аспект на живота на тази планета. Приемайте другите такива, каквито са, и празнувайте разликите и разнообразието в този танц, наречен живот. Научете се да виждате отвъд очевидното, защото това може да доведе до по-богати награди и радост, която не знае граници. Тази нова смяна на посоката носи със себе си възстановяване , трансформация и презареждане на цялото ви същество. Като вървите по избрания си път, пламъкът на вечна истина, който пазите в сърцето си, ви облагородява и обогатява с аура на най-висшия интегритет, който ви тласка да посрещнете бъдещето с отворени и желаещи очи и сърце.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ ХиларионКанализирано чрез : 2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Всички права запазени

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. This is in cooperation with Hilarion and the Legions of Light who work with him who have informed the author/scribe/channel that they are embedding and transmitting higher energies and frequencies into the written and spoken words that come through this channel in relation to the messages that are transmitted through her.

Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe's credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.
Thank you for including the above website link when posting this message.

Watch video version here: https://youtu.be/A8e6zZfRAc8

Превод:Tauno

http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/search/label/BULGARIAN

No comments:

Post a Comment