THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, September 28, 2015

Romîna – Mesajul saptamînii – Maestrul Ascensionat Hilarion De la 27 septembrie la 04 Octombrie, 2015
Mesajul saptamînii – Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 27 septembrie la 04 Octombrie, 2015

Dragilor,

Lumea se afla într-o tranzitie îndelungata catre un nível superior al constiintei, si acesta este un moment difícil pentru toti, datorita schimbarilor interne care au loc. Se cere locuitorilor Pamîntului sa lase la o parte toate asteptarile anterioare de cît si cum trebuiau sa para vietile voastre în regatul material, si sa va obsesionati atîta cu acest lucru. Fiecare individ trebuie sa petreaca un timp singur, pentru a reajusta si cîntari acele domenii ale vietii sale, privind în particular, unde îsi foloseste energia sa personala. Este un moment în care fiecare trebuie sa se priveasca ca fiind creatorul a tot ceea ce experimenteaza. Este ora sa-si asume responsabilitatea a tuturor deciziile luate în forma individuala si colectiva. Acest lucru poate fi coplesitor pentru cineva care vrea sa traiasca fidel lui însusi, si înca continuînd sa traiasca viata sa materiala si interactionînd ce ceilalti în jurul sau. Este difícil de lasat Eu-l, si limitarile impuse de catre societate, care v-au hartuit, si sa va centrati într-adevar în crearea unei vieti pacifice si prospere. Fara îndoiala acest lucru, este ceea ce va fi abordat de aici înainte.


A opta în a trai de acord cu dorintele inimii în loc de intelect, va va aduce o mai mare satisfactie în toate domeniile vietilor voastre. Oamenii vor începe sa se bucure de fiecare moment pe care îl traiesc, în loc sa fie centrati în “vre-o zi sau în vre-un moment”, in care vor începe sa se bucure de viata. Vor re-evalua forma de a obtine lucrurile pe care le ofera aceasta lume, si care îi face fericiti o data ce le obtin. În locul lor, atentia se va deplasa catre lumea sa interna si constiinta, întinderea si expansiunea credintelor lor anterioare asupra ceea ce este posibil, si în acest fel, vor obtine libertatea lor personala. Se vor elibera prin folosirea energiilor personale catre realitatea pe care o vor experimenta, si vor lua masurile necesare pentru ca sa fie posibil, fara sa se condamne pe ei însisi la majore îndatoriri si sarcina de munca. Va fi o experienta liberatoare, cînd îsi vor da seama într-adevar, ca nu au nevoie de toate lucrurile de care credeau ca aveau nevoie, pentru a gasi fericirea în vietile lor personale.

Fiecare individ se auto-elibereaza de iluzia nevoii de a obtine lucruri cu scopul de a gasi fericirea; se produce o abilitare majora prin experienta colectiva. Cu timpul, societatea se va elibera în ansamblul sau de limitele rigide ale nevoii de a obtine mai multe articole, dîndu-si seama prin propia sa experienta ca nu au nevoie de majoritatea ditre ele, cu scopul de a trai o viata fericita. Îsi vor da seama de faptul ca, a-si petrece timpul cu familiile lor, si prietenii, în moduri fericite si semnificative, este mult mai important pentru ei. Aceasta schimbare in constiinta, este în curs, o data ce persoanele cresc si îsi extind conceptiile lor de ceea ce este possíbil pentru ei. Îsi dau seama ca depasesc limitele gîndului si asteptarile anterioare si se misca mai departe, catre posibilitatile ilimitate, care se vor manifesta mai mult ca niciodata într-un nivel superior de constiinta.

În timp ce acest lucru are loc în fiecare individ, va aparea o dorinta interna de a da altora într-un fel semnificativ, care sa-i îmbogateasca si abiliteze, pentru ca de asemenea si altii sa avanseze catre posibilitatile ilimitate în propriile lor vieti. Cînd se va produce schimbarea de constiinta la un nivel de functionare mai înalta în fiecare inima omeneasca, multe manifestari miraculoase vor începe sa apara si este atunci cînd o rápida accelerare a evolutiei si expansiunii speciei omenesti va începe sa se produca. Ceea ce a luat multi ani pentru a fi obtinut, va începe sa se duca la capat dintr-o zi pe alta. Cînd omenirea colectiv se va centra în a crea viziunea unei lumi mai bune si mai pasnice si prospere pentru toti; cînd viziunea colectiva va fi de a se capacita si de a da vecinilor ceea ce este necesar pentru a merge înainte, atunci o realitate majora se va manifesta rapid pentru toti.

Acest umbral se gaseste acum înfata fiecaruia, pentru a manifesta o mai mare usurinta de a fi, a fiecarei inimi omenesti, pentru ca este deschiderea inimii catalizatorul care va aduce cu sine cea mai mare schimbare în societate. Barometrul viitorului va fi frumusetea în inima si expresia sa în lumea exterioara. Lumina adevarata a fiecarui individ va straluci cu mai mare intensitate si se va amplia cunoasterea regatelor superioare ale existentei. Fiecare individ va sinti si expresa mai multa bucurie, rîs si buna vointa în activitatile sale omenesti zilnice. Ceea ce se numeste altruism în vechea paradigma mondiala, se va converti în noua constiinta care acum se afla în zorii sai.


Pe saptamîna viitoare …

EU SUNT HILARION
Versiune disponibila în video aici (în engleza):


2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Guardián de las Sinfonías de Gracia  ( Paznicul Sinfoniilor Harului)

Se informeaza ca, crearea de video-uri de catre persoane care nu sunt autoarea / canalizatoarea / scriitoarea mesajelor acestei autoare / canalizatoare / scriitoare, este interzisa, doar daca autorizate expres de catre ea.

Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu cînd mesajul de text este publicat în totalitatea sa, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, creditîndu-i autoarei / canalizatoarei / scriitoarei drepturile de autor, si incluindu-se legaturile existente urmatoarelor  locuri web, ca fiind sursa mesajelor.

Recunoscatoare pentru includerea link-ului website-ului de mai sus, atunci cînd veti posta acest mesaj.


Translator : Star ChildNo comments:

Post a Comment