THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, September 28, 2015

Bulgarian -- Седмично послание на Хиларион 27 септември – 4 октомври 2015г.







Възлюбени,

Светът се намира в мащабен преход в по-високо ниво на съзнание и това е труден период за мнозина, защото се случват вътрешни промени. Хората на Земята са помолени да се освободят от всички предишни очаквания, свързани с това как би изглеждала  материалната им реалност и да не бъдат толкова много обсебени от нея. Всеки човек трябва да прекарва време в усамотение , за да се пренастрои и да обнови онези аспекти от живота си и по-специално аспектите , където се използва личната му енергия. Време е да погледнете на себе си като на създатели на всичко, което изпитвате. Време е да поемете отговорност за всички индивидуални и колективни избори. Това може да е изморително за човек, който иска да живее верен на себе си и все пак живее материалния си живот и взаимодейства с другите около себе си. Трудно е да бъдеш себе си в ограниченията на обществото, които са се наложили и наистина да се фокусираш върху създаването на мирен и проспериращ живот. Обаче именно това е , което ще се разглежда оттук нататък.


Когато човек избира да живее според напътствията на сърцето си, а не на разума, това ще доведе до повече удовлетворение във всеки аспект на живота му. Хората ще започнат да се радват на всеки миг, който изпитват, вместо да се фокусират в „някой ден или някога”, когато  ще започнат да се радват на мига. Ще има преоценка на желанието им за притежаване на неща, които предлага този свят, за да са щастливи след като ги получат. Вместо това фокусът им ще се измести към вътрешния им свят и съзнание, разпростирайки и разширявайки предишните им  вярвания за това , което е възможно и по този начин ще открият личната си свобода. Ще се освободят, използвайки личните си енергии към реалността, която искат да изпитат и ще предприемат необходимите стъпки , за да я направят възможна, без да се обвиняват за по-големия дълг и повечето работа. Това ще е освобождаващ опит, тъй като те осъзнават, че наистина нямаха нужда от всички неща, от които мислеха, че се нуждаят, за да намерят щастието в личния си живот.

Всеки път, когато човек се освобождава от илюзията да има нужда да придобива неща, за да намери щастие, се случва по-голямо усилване за колективния опит. С времето това ще освободи обществото като цяло от пределите на необходимостта да придобива повече вещи, тъй като то ще осъзнае чрез собствен опит, че не се нуждае от повечето от тях, за да живее щастливо. Ще осъзнае, че прекарването на времето със семейството и приятелите по радостен и значим начин е далеч по-важно за него. Тази промяна в съзнанието сега е в ход, защото хората разрастват и разширяват представите си за това, което е възможно за тях. Те разбират, че това, на което дават енергия, е, което ще дойде в опита им. Когато надхвърлят предишни ограничения на мислене и очакване и се придвижват напред в неограничените възможности, те ще проявяват на по-висше ниво на съзнание от преди.

Когато това се случи във всеки човек, ще се стигне до вътрешно желание да помогне на другите, което ще ги обогати и подсили също да се придвижат напред към неограничените възможности в живота им. Когато във всяко човешко сърце настъпи промяна в съзнанието към по-висше ниво на съществуване, ще започнат да се случват много чудеса и точно тогава ще започне да става бързото ускорение на еволюцията и разрастването на човешките видове. Това, за което бяха нужни много години, за да се завърши, ще се случва за един ден. Когато човечеството колективно се фокусира върху създаването на визията си за по-добър, мирен и проспериращ свят за всички; когато колективната визия е насочена към подсилване и подпомагане на ближния в това, от което се нуждае, за да върви напред, именно тогава една по-добра реалност бързо ще се материализира за всички.

Всички сега стоят на този праг, за да проявят това, което носи по-леко съществуване на всяко човешко сърце, защото именно отварянето на сърцето е катализаторът, който ще доведе до най-голямата промяна в обществото. Барометърът на бъдещето ще е красотата в сърцето и външното и изразяване в света. Истинската светлина на всеки човек ще засияе още по-ярко и ще разшири осъзнаването на по-висшите реалности на съществуване. Всеки човек ще чувства и ще изразява повече радост, смях и благоволение в ежедневието си. Това, което беше наричано футуристично в парадигмата на стария свят, ще стане правило в новото съзнание, което сега изгрява.

До следващата седмица ...

АЗ СЪМ Хиларион




Превод:Tauno

Канализирано чрез : 2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Watch video version here


Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her.

Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe's credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.
Thank you for including the above website link when posting this message.


No comments:

Post a Comment