THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, August 9, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Hilarion 7 -13, August, 2016
Mesajul Saptamînii de la Hilarion
 7 -13, August, 2016


Dragilor,

Exista anuntari anticipate pretudindeni, care informeaza oamenii din lume, ca o mare schimbare are loc pe planeta voastra, si informeaza ca acum este timpul ca ei sa se trezeasca catre cunoasterea ca sunteti cu totii conectati, unii cu altii. Cei care au încercat sa separe umanitatea, un individ de celalalt, si legatura lui cu divinul, se confrunta în prezent cu realitatile si alegerile deciziilor lor. Dificultatile sunt în crestere, în ceea ce priveste a reusi sa ascunda numarul de persoane din lume, care cauta o existenta pacifica. Pîna cînd cauza radacina-principala va fi directionata în favoarea lor, acest lucru va continua numai. Cei care cauta dominarea cu ajutorul actelor de razboi, vor continua sa  fie expusi efectelor sale, si vor trebui sa aiba de a face cu problemele pe care ei le-au creat, într-un mod care sa reuseasca sa satisfaca populatia mondiala. Cu cît mai repede ei vor întelege ca toti cei de pe Pamînt merita sa aiba o viata cu o coexistenta pacifica, cu atît mai devreme pacea pe Pamînt va avea loc. Toate eforturile pîna în prezent reflecteaza direct înapoi catre ei, în ceea ce priveste problemele pe care ei le-au creat prin deciziile si actiunile lor. Ei trebuie sa-si asume responsabilitatea acestui fapt, si sa fie facuti responsabili de el.

Toate interactiunile umane trebuie sa înceapa cu onestitate, sinceritate si transparenta, caci, acordurile prin vechile drumuri de intriga, si acordurile din spatele cortinei, în culise, au terminat. Cei care continua sa actioneze prin vechile drumuri, sunt adusi catre lumina adevarului, si vor fi facuti rsponsabili pentru asta. Acest fapt, în ceea ce priveste modul în care noile energii functioneaza, cum lucreaza ele, este adus la constientizarea tuturor natiunilor lumii, pentru fiecare dintre ele. Este competinta liderilor fiecarei natiuni sa extinda adevarata compasiune si bunatate acelora care fac ca sa devina clar lor, ca umanitatea nu va mai tolera orice forma de frauda, necinste si lipsa de respect. Lumea cu adevarat a devenit un ceaun cu toate rasele, unde fiecare rasa este reprezentata de fiecare natiune, si conceptia « altuia », va înceta sa mai fie aplicata.

Devine enorm de clar, ca în interiorul inimii fiecarui uman(om), bate iubirea si întelepciunea Creatorului a Tot Ceea Ce Este, si ca fiecare individ din lume, este aliniat cu alt individ în unitate. Toti cauta sa exprime accest adevar în vietile lor zilnice.

Marea Trezire a oamenilor de pe Pamînt a început în mod serios, si fiecare eveniment care are loc, va reflecta acest fapt. Vor avea loc multe provocari care vor fi experimentate, pe masura ce aceste provocari si obstacole se înalta si usureaza trezirea fiecarei inimi omenesti. La um moment dat, concretizarea acestui lucru va avea loc, în ceea ce priveste participarea omenirii împreuna la aceasta evolutie cosmica, si de la acest punct înainte, o accelerare a trezirii constiintelor va matura lumea. Voi cei care cititi, sau ascultati acest mesaj, sunteti cei care se gasesc în avantgarda, voi ati trecut prin toate încercarile care v-au fost date, si acum, sunteti în curs de a fi întariti si mai mult, în functia voastra ca Purtatori de Lumina. Voi intrati într-o noua faza de miscare si activitate. Conectati-va cu inimile voastre în toate zilele, si sa aveti credinta ca ceea ce este cerut pentru voi, va fi dezvaluit.

Voi va trebui sa continuati sa acceptati si sa asimilati influxurile de energii mereu crescînde, si acest lucru va usura amintirea de care este partea voastra în lucrarile planului divin, pe masura ce acest lucru se externeaza.Voi sunteti brigada iubitoare, detinatorii alchimiei celei mai înalte, a celei mai mari forte a acestui univers întreg. Ramîneti tari/firmi, si lasati sa plece orice  energie sau situatie care arata ca sunteti în opozitie cu aceasta întelegere. Mintea voastra este constructoarea unei lumi noi majestuoase, pentru ca toate sufletele sa poata trai cu bucurie. Energiile mai dense, nu iau parte la existenta zilnica a voastra, si orice urma ramasa din acestea, este în curs de a fi rapid îndepartata din constiintele voastre, si din cîmpurile vostre aurice de energie. Permiteti ca divina esenta a voastra sa iradieze bunatatea ei, si fiti siguri ca voi mergeti în siguranta si protectie, tot timpul. A ramîne mici si invizibili, nu mai este posibil pentru Purtatorii de Lumina, adaptati-va acestei cunoasteri, si fiti siguri ca voi mergeti cu siguranta si protectie tot timpul.

Ghizii vostrii si grupul vostru îngeresc, sunt în curs de a fi ameliorati si actualizati, pentru ca functia voastra sa fie înbunatatita si împuternicita, pentru efecte majore. Acest lucru nu vrea sa însemne ca voi ati devenit cineva diferit ; acest lucru vrea sa spuna acum, ca voi operati în nivele de aspecte ale eu-lui, mai înalte, prin autenticul vostru eu divin adevarat. Voi veti fi condusi sa va faceti alegerile care va vor duce la manifestarile dorintelor voastre cele mai înalte, si catre scopurile voastre perfecte aici pe Pamînt. Voi veti fi ghidati si inspirati ca sa va miscati mai departe catre pasul urmator, bine înainte, cu izbutire. Voi veti fi inspirati cu idei care va vor aduce succes în toate aspiratiile voastre cele mai înalte, si în functiile voastre ca aratatori de drumuri.

Pe saptamîna viitoare ...


EU SUNT Hilarion2008-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tanha Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment