THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, August 3, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Hilarion 31 Julie la 6 August, 2016.
Mesajul Saptamînii de la Hilarion 
31 Julie la 6 August,  2016. 


Dragilor,  

Energiile continua sa se amplifice, referitor la intensitatea lor. Multi dintre voi îsi dau un timp, pentru a profita de minunatiile lumii naturale, si aceasta conexiune permite experienta de a se simti una cu toti cei care îi înconjoara.

Voi stiti ca exista un motiv si un scop pentru prezenta voastra în aceasta lume, pe masura ce voi continuati sa faceti puntea între cele doua realitati convergente.

Acesta este cadoul pe care voi îl aduceti lumii voastre. Voi aveti forta interioara pentru a merge în mod pasnic, constient si treaz, stiind ca tot ceea ce se petrece în lumea voastra, se gaseste în fluxul motivului Divin, miscîndu-se prin voi. Voi simtiti excitarea potentiaului creatiei si a posibilitatilor, pe masura ce intrati în noua faza de viata, si vechile voastre energii sunt clarificate si ridicate. Perceptiile anterioare si alegerile pe care le-ati facut, în prezent, va aduc o crestere majora, constientizare si expansiune.

Aceasta vindecare venita din interior aduce recunoasterea ca voi, ca suflet suveran, aveti libertatea de a face si a fi, ceea ce doriti. Revindicati drepturile voastre de a atinge înaltimile mereu în expansiune, revindicati dreptul de a manifesta viata voastra plecînd de la un nivel mai înalt de afi.

Însusiti-va  compromisul cu propria voastra expansiune e si experienta, si sa stiti ca tot ceea ce veti necesita, vi se va da, si ceea ce vi se va da, trebuie sa fie impartasit cu altii, în asa fel încît acesta sa fie în armonie cu propria voastra viata personala si ritm.

Simtiti bucuria, pe masura ce viata înfloreste în jurul vostru într-o înflorire deplina, simtiti senzatia reînnoirii si a regenerarii, renasterea petrecîndu-se în corpul vostru, minte si spirit, pe masura ce voi vedeti lumea în care traiti, plecînd de la o noua totalitate si constiinta de UNU, în interiorul vostru.

Avansati cu încredere, cunoscînd piesele vietii care va dau dureri de cap, acum reunindu-se în corpul vostru fizic. Pe masura ce voi va concentrati în a aduna si a lega toate capetele pierdute ale vietilor voastre, voi percepeti ca limitarile sunt doar acelea pe care voi le-ati stabilit pentru voi proprii. Voi sunteti maestrii a tot ceea ce se întîmpla, si voi ati devenit cei mai mari aliati ai vostrii în acest timp de viata, pentru ca ati înlaturat limitarile, pe masura ce avansati.

Voi aveti deplina responsabilitate si control a vietilor voastre, si catre ce directie doriti sa mergeti. Aceasta este libertatea, libertatea de a directiona si alege fiecare gînd, fiecare cuvînt, fiecare actiune, care sa va conduca catre calea expansiunii majore.

Nu are importanta unde traiti, sau ce se petrece acolo, voi sunteti cei care au controlul propriilor actiuni, reactii si alegeri. Nimeni altcineva poate face alegerile pentru voi, voi singuri sustineti puterea, voi sunteti cei care creeaza structura, pe masura ce cautati sa manifestati potentialul pe care voi l-ati trezit în interiorul vostru.

Urmati orientarea voastra interioara si directia, cu încredere de nezdruncinat, tari la determinare, pe masura ce avansati catre împaratiile infinitului rafinament de pura expansiune. Vechile structuri se prabusesc, pe masura ce cele noi sosesc facînd sa se întîmple, prin eforturile colective si individule. Aceasta cheama la un efort reînnoit de dedicatie, energie concentrata, si o marime majora, referitor la claritatea scopurilor.

Conceptele spirituale dau o mai mare întelegere miscarii drumului evolutiv care se afla în fata voastra. Exista mereu nivele majore si dimensiuni de traversat, referitor la Maestrie.

Asta este ceea ce viata pe Pamînt încearca sa va învete, însa, sunt pietre care servesc de trampolin pentru a sui maestria abilitatilor si a talentelor pe care sufletele voastre doresc sa le experimenteze, sa detina si sa încarneze.

Cuvîntul cheie aici, este experienta, deoarece, pentru a se obtine maestria în orice domeniu de întelegere spirituala, persoana are nevoie în prezent, sa faca parte din ea, în asa fel încît persoana, sa poata cîstiga crestere si întelegere, si sa aplice asta pentru o unificare majora a diverselor sale aspecte a eu-lui Divin, în totalitatea sa.

Acesta este adevarul evolutiei voastre, catre o constiinta majora. Pe masura ce voi evoluati, aduceti echilibru, armonie si pace interioara, care aduce vindecarea, libertatea, si un nou întreg pentru aspectele unificate interne, pentru potentialul major al vostru. Voi va aflati deasupra frustrarilor omenesti si le transcendeti, pe masura ce întelegeti lectiile pe care ele le sustin, si cereti ajutor pentru ca sa va transformati pe voi proprii.

Voi ati devenit un  maestru care schimba slabiciunea pe forta, pentru ca ati folosit si directionat lumina care voi sunteti, într-o expresie majora a sufletului vostru.

Pentru acei dintre voi care se zbat înca încercînd sa-si gaseasca directia, va recomendam exercitiul The Total Energy Clearing, pîna cînd echilibrul va fi recucerit. Sa stiti ca în interiorul fiecarei experiente si întîlniri, integrarea tuturor aspectelor voastre, îsi iau locul lor, si totul este bine, si totul este perfect.

Pîna saptamîna viitoare...EU SUNT Hilarion
Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment