THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, August 22, 2016

ROMÎNA - HILARION 14-21 AUGUST

              Mesaj Saptamînal de la Hilarion
14-21, August, 2016


Iubitilor,

Sa aveti încredere ca toate schimbarile care au loc, se petrec într-adevar. Aceste schimbari încep în primul rînd, în nivelul eteric, si sunt filtrate decantînd catre planul material al existentei. Nivelele cele mai înalte sunt active, si procesul a fost stabilit si se afla în miscare, si va continua astfel, pîna cînd ascensiunea/înaltarea se va întîmpla. Nimic si nimeni a fost uitat. Noi întelegem ca aceasta este ceva care este dificil, pentru ca multi dintre voi sa o accepte, datorita aparentelor zilelor voastre de zi cu zi, în viata de pe Pamînt.

Noi va cerem sa priviti dincolo de aparente, deaorece ele sunt iluzii, iluzii care au fost perpetuate timp de mii de ani, si ca în prezent aceste iluzii sunt sparte, sunt destramate, în asemenea mod, ca ceea ce va aparea în locul lor, este adevarata stare a fiintei, adevarata stare a lucrurilor de pe planeta, si în împaratiile cele mai înalte.

Umanitatea/Omenirea, nu este lasata fara asistenta; umanitatea are nevoie sa se trezeasca pentru realitatile care o fac sa sufere. Umanitatea are nevoie sa-si aminteasca forta si puterea sa.

Ea trebuie sa-si reaminteasca ca ea a acceptat sa aiba aceasta experienta, înainte ca fiecare sa fi venit pe Pamînt în timpul acestei reîncarnari.

Voi sunteti cei care aveti forta, cunoasterea, întelepciunea, întelegerea si experienta de a depasi aceste iluzii, si pe masura ce voi faceti aceasta, eliberati multe, multe alte persoane ale umanitatii în jurul vostru, înainte ca sa existe ''turning point'', punctul de turnura, momentul critic decisiv pentru fiecare de pe planeta.

Multi, dintre persoanele Umanitatii de pe Pamînt, cred în tot ceea ce li sa spus cu ajutorul lui midia principal obisnuit, si ea este mijlocul intrarilor de informatii, asa numitele input, sa stiti ca este sustinerea voastra în Lumina si energie, ceea ce va crea deschiderea  la ceea ce este necesar pentru trezirea lor catre realitatile cele mai înalte care exista, pentru ca sa se miste dincolo de teoriile care conspira, pentru ca sa se miste dincolo de ceea ce cauta sa îi distreze si dezamageasca.

Asa cum noi v-am spus anterior, de nenumarate ori în mesajele noastre, cel mai mare adevar este acel în care iubirea este raspunsul la tot ceea ce chinuieste aceasta lume.

Iubirea – oamenii au nevoie de iubire, oamenii au nevoie de experienta compasiunii si a empatiei cu altii, persoanele au nevoie sa stie ca ele sunt iubite.

Tot ceea ce noi v-am spus anterior, sunt stiri venite din împaratiile cele mai înalte, împaratiile cele mai înalte ale luminii si ale vibratiei, si acolo este unde totul începe, în împaratiile eterice. Aceasta este, pentru ca noi v-am spus ca totul este bine, si ca totul este perfect.

Planul Divin, nu este excludent, el nu exclude pe nimeni, totul este luat în seama, si acele suflete care au suferit enorm pe Pamînt, de asemenea stiau cu ce aveau sa se înfrunte, însa ele, cu toate acestea, au ales sa vina aici. Acest lucru nu înseamna ca noi nu avem compasiune, sau ca nu îi iubim. Acest lucru vrea sa însemne pur si simplu, ca Planul Divin, este stabilit cu rigoare.

La ce ar folosi, ce bine ar face un mesaj de tristete si nefericire, pentru a ajuta la înaltarea acelora care au venit sa sustina Lumina, sa sustina energiile? Tot ceea ce ar avea sa se întîmple, ar fi ca, fiecare s-ar scufunda în încîlceala întunericului.

Asta, nu este ceea ce Lucratorii Luminii au venit sa faca. Da, vor exista acei care vor ataca ca raspuns la mesajele noastre, ca si cum noi nu am avea compasiune si empatie.

Acestea, sunt acele persoane care zaresc numai aparentele exterioare, care au inimi, care sunt usor impactate de tot haosul si suferinta care îi înconjoara.

Acestia, au nevoie sa înteleaga ca tot ceea ce se petrece, este asa cum trebuia sa fie, în sensul de a se efectua marea schimbare, cea mai mare trezire care are loc acum chiar.

''De-a lungul anilor, noi am cautat sa aducem adevarul venit din împaratiile cele mai înalte, pentru persoanele lumii, si se pare ca multi s-au obosit de ceea ce numesc de ''fluff'' (puful) de iubire si Lumina.

Si ne întrebam, ce acest fapt, ar face ca acesti oameni ca sa se gîndeasca în mod pozitiv? Ce ar faca ca sa schimbe constiintele în jurul planetei? Desigur, ele nu ar dori ca întreaga umanitate sa se piarda în întunericul care este inerent în haosul care o înconjoara în aceste timpuri?

Acest lucru sa întîmplat în timpurile Atlantidei, pentru ca, persoanele voiau sa creada în iluzii, deoarece ele nu reuseau sa zareasca prin iluzii, prin aparente, ele nu ascultau pe cei care voiau sa dea un sfat întelept, si asa a fost ca Atlantida sa scufundat în oceane.

Voi, Lucratorii Luminii, ati venit ca sa asigurati ca acest lucru nu se va mai întîmpla din nou!
Ceea ce voi vedeti ca fiind haos, este procesul de ascensiune/înaltare în progres. Schimbarile se petrec în toate domeniile vietii pe aceasta planeta.

Schimbarea este cuvîntul de ordine, în toate zilele, pîna cînd schimbarea permanenta va avea loc, în interiorul constiintei tuturor, al fiecaruia!

Catre toti locuitorii Pamîntului, noi vorbim în termeni de iubire, deoarece ea este întotdeauna cea mai mare putere! Iubirea Este raspunsul, Dragii Mei.

Voi aveti nevoie de a iubi dincolo de orice masuri, voi aveti nevoie sa continuati sa iubiti pe cei care ar putea sa lupte împotriva voastra, înfruntîndu-va.

Intotdeauna FITI iubire, JUCATI rolul de a iubi, FITI exemplul de iubire în actiune! Aceasta este ceea ce Fiinta numita Hristos, a venit sa demonstreze pentru noi , acum doua mii de ani în urma. Pentru ca noi sa stim care este Calea, aceasta este forma, care trebuie sa fie facuta, pentru ca sa se îndeplineasca schimbarile de distanta lunga, în timpul acestor oportunitati exceptionale care în prezent se afla în fata umanitatii si a Pamîntului.

Pamîntul se va înalta indiferent de toate; umanitatea care are nevoie sa-si schimbe constiinta catre un nivel mai înalt, în sensul de a obtine avantaje de la aceasta oportunitate care i-a fost data în timpul acestor cicluri de ere care se afla acum
în fata voastra.

Eu va spun din nou, aceasta este o oportunitate care se afla în fata umanitatii, si nu este sfîrsitul lumii, doar sfîrsitul lumii, asa cum voi o cunoasteti.

Ceea ce se schimba, sunt paradigmele depasite care nu mai functioneaza, care nu au mai functionat timp de multe secole.

Ceea ce se schimba este pozitiv, asta este ceea ce voi, Lucratorii Luminii, aveti nevoie sa va amintiti.

Este Astfel, fiind unul dintre împaratiile cele  mai înalte, eu caut sa continui sa va sfatuiesc sa ramîneti calmi, sa stati în pace, pentru ca sa purtati pacea ca fiind vibratia voastra, în asa fel încît, ea sa aduca cea mai mare stabilitate pe Pamînt.

Asta este ceea ce  noi vom continua sa sfatuim pe toti Lucratorii Luminii ai nostrii, care se gasesc pe pamînt, pe suprafata acestei Planete, încercînd sa ajute în cel mai bun mod în care ei reusesc. Sustineti Lumina voastra cu tarie, Dragii Mei, sustineti mereu Lumina voastra, indiferent daca altii cauta responsabilitatea voastra, pentru ca sunteti mensagerii acestor adevaruri. Fiti întotdeauna fideli Creatorului a Tot Ceea Ce Este – deoarece asta este ceea ce va da forta pentru a continua si a persista. Si Asa asta Este!

Pe saptamîna viitoare …
EU SUNT Hilarion
008-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana 


The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com

Aviz: prin aceasta informam ca, crearea de videoclipuri, de persoane care nu au fost credentiate de autoarea/canal/scriba, este interzisa. Motivul: Maestrul Hilarion, indica si numeste pe Scriba/Canal/Marlene Swetlishoff, ca fiind un condutor direct al energiilor sale, deoarece, pe masura ce ea voebeste, prin cuvintele sale, aceste energii merg catre toti cei care au nevoie de ele, conform ele le asculta si/sau citesc acest text al mesajului primit de catre ea.

Se da permisiunea sa se împartaseasca acest text mesaj, catre alte bloguri si website-uri, numai daca ele sunt postate integral, fara razuri sau modificari, si fiind incluse drepturile sale autorale, si cele doua website-uri pe viu, ca fiind sursa mesajelor. Traduccere: Star Child 

No comments:

Post a Comment