THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, February 9, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Hilarion, 7-14, Februarie, 2016Mesajul Saptamînii de la Hilarion:
" ... voi deveniti specialisti ..."
7-14, Februarie, 2016
Dragilor,
Singura constanta în aceste timpuri este schimbarea - Este necesar sa fii gata, sa vrei sa te deplasezi în directia unde realitatea reflecta înapoi catre schimbari, pe masura ce ele au loc. Urmînd aceste semnale care arata caile, voi începeti sa traiti aventura vietii cosmice care devine umpluta cu sincronicitati si întîmplari minunate. Voi trebuie sa voiti sa va eliberati de vechile sabloane de energii si de participarile semnificative, atunci cînd ele au fost îndeplinite deja în viata voastra, referitor la folosinta lor, realizarea si implementarea. În aceste timpuri, devine necesar sa se faca în mod regulat o purgare a multor lucruri care au devenit depasite, în ceea ce priveste utilitatea lor, si în dispozitia de a le trece altora care pot înca sa se beneficieze dele. Sa stiti ca universul le substituie întotdeauna la mai bine, si în forma mai de acord cu momentul, referitor la expansiunea sufletelor voastre, în directia orizonturilor mai ample, a unei vieti mai iluminate.
Practica de a abate tot ceea ce are energii vechi si depasite în vietile voastre, vã va recompensa mai mult de un milion de ori. Va veti surprinde cu maretia care se grabeste sa ia locul lor.

Pe masura ce voi începeti sa întelegeti aceste concepte de renuntare sanatoasa la lucrurile din lumea voastra fizica, voi recuceriti sensul vostru de libertate si eliberare, pentru a trai o viata cu suveranie si abundenta. Voi începeti sa întelegeti ca lucrurile sunt frumoase pentru ca sa le aveti si sa va bucurati de ele în vietle voastre, însa, o data ce acest lucru va fi facut, este usor sa le lasati sa plece. Voi începeti, sa stiti, ca lumea în care traiti, este foarte bogata, si ca exista întotdeuna mai mult decît suficient pentru toti. Sa stiti ca acest lucru deschide de asemenea o cale de creativitate care ar fi putut sa fie blocata înainte. În toate sensurile, sentimentele voastre de vitalitate sunt marite de forma exponentiala.
Pe masura ce Lumina voastra care va este inerenta, devine mai radianta si luminoasa, vor exista acei ceilalti în aceasta lume, care cauta sa întunece aceasta Lumina, pentru ca nivelul de confort al confuziei voastre si întunericul, sa poata continua. Ramîneti în pace, pe masura ce ei încearca sa va îndeparteze de la întelepciunea voastra, si sa întunece Lumina voastra. Voi nu trebuie sa le dati acest drept, sau sa le permiteti ca ei sa va scada Lumina voatra, sub nici o forma, în nici un fel. Voi sunteti cei care merita mai mult toata iubirea în univers ! Trimiteti Lumina si iubire catre ei, si îndepartati-va de ei. Nimeni nu are dreptul sa va înjoseasca sau va va micsoreze, doar pentru distractia acestei practici:  - Aceasta practica sau obicei, a fost folosit de oameni în decursul erelor, si asta trebuie sa fie întrerupt. TOTI sunteti meritatori de Iubirea lui Dumnezeu si a Luminii ! TOTI au aceiasi oportunitate sa creasca, sa învete si sa-si înlargeasca întelegerea lor despre legile universale, si sa se delecteze de viata abundenta umpluta cu pureza, armonie si bunatate.
Voi nu trebuie sa va justificati existenta, si prezenta voastra fata de nimeni! Voi aveti dreptul sa stati aici, tot atît cît ei îl au, si de fapt, acest lucru demonstreaza o mare aroganta din partea lor atunci cînd se cred superiori voua, doar pentru ca voi sunteti cine sunteti. Continuati în pace mereu, si sa stiti ca voi sunteti iubiti si ajutati de Familia voastra de Lumina. Luati-va un timp potrivit pentru a discerni ceea ce se întîmpla cu adevarat cînd se va întîmpla acest lucru, si nu va implicati în aceasta energie negativa. Este lamentabil ceea ce aceste atacuri psihice pot face, si care înca au loc, totusi, voi deveniti specialisti în a se îndeparta de ei, fara ca sa se întîmple karma pentru sufletelor voastre.
Definiti locurile voastre de interes, si modelele voastre de comportament, la un nivel mai înalt, si nu va uitati niciodata înapoi, sau alaturi cînd au loc tentative pentru a micsora Lumina voastra, si pentru a va îndeparta de disciplina drumului spiritual pe care voi l-ati ales. Faceti acest lucru fara ca sa îi judecati, stiid doar ca nu este pentru voi sa participati în asta, aceasta energie care încearca sa va scoata din auto-estima voastra sanatoasa, care va este inerenta.
Prin aceste actiuni, voi capacitati pe altii sa se elibereze de situatii similare care pot avea loc în vietile lor.  Acesta este modul în care Lumina lui Dumnezeu creste si se raspîndeste asupra lumii voastre.
Pîna saptamîna viitoare ...
EU SUNT Hilarion 


Nota Escribei: Ceea ce scriu în continuare, este referitor la un e-mail pe care l-am primit, acum trei zile, printr-un e-mail al lui Rainbow Scribe: - Am fost surprinsa ca Hilarion alesese sa directioneze aceasta chestiune în mesajul sau saptamînal, pentru ca sa fie analizat. Acest fapt poate ajuta pe altii, deci, aici urmeaza mesajul integral, asa cum mi-a fost trimis de catre cineva care în acel moment a fost cu siguranta foarte las, pentru a-si pune numele pe el:
"Sa stii ca tu ai fost întotdeauna pe lista mea de cac...., asa ca sa nu ai prea mari idei ca esti importanta în vreun fel, canalizarea ta a fost întodeauna mediocra, sau mai bine zis, nimeni nu a luat-o în serios. Eu stiu ca tu esti o persoana bolnava, numita border line, sau foarte lenta (mental),pentru ca Steve Beckow sa te patrocineze, noi toti stim ca tu nu ai talent, si este o pierdere totala de spatiu, si chiar si asa suntem destul de draguti(cu tine). Tu esti o ego-maniaca, si nu stai în inimile noastre. Tu esti o persoana cu vedere limitata, un caz trist. Binecuvîntari de Lumina."
*****************************

Translator: Star Child
2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Sustinatoarea Sinfoniilor Harului The Hilarion Connection©, Book One available here
Traducatoarea si clip video autorizata, Helena Renner
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine în afara de propria autoare/canalizatoare/scribã, sau a oricarui mesaj al sau, este interzisa, doar daca va fi autorizata de ea însasi.
MOTIVUL: Maestrul Hilarion a informat ca Scriba/Canalul este un conductor direct al energiilor sale, deoarece, pe masura ce ea vorbeste, prin cuvintele sale, toate aceste energii merg cãtre persoanele care au nevoie sa asculte cuvintele, si, sau sa citeasca textul mesajului primit de la ea integral.
Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale ale autoarei, si website-urile pe viu ca fiind sursa mesajelor sale:
Recunoscatoare pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.

No comments:

Post a Comment