THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, February 15, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Hilarion 14-21 Februarie, 2016


Mesajul Saptamînii de la Hilarion
14-21 Februarie, 2016
Iubitilor,
La un nivel ridicat, mult progres face fiecare persoana care merge în Lumina. Voi sunteti vazuti si recunoscuti de tarîmurule superioare, iar de acolo, majoritatea dintre voi a fost pusa în serviciu în moduri, astfel încît Divina Esenta a voastra, sa poata sa fie usor afectata, ea devenind astfel, o parte mai mare în viata voastra zilnica umana.
Exista o preocupare majora, în ceea ce priveste integrarea spiritului în materie, si formele umane simt efectul acesteia în moduri care sunt puternice si transformatoare ale vietii. Rezultatul este ca de multe ori, voi pur si simplu nu reusiti sa faceti fata cu bombardarea acestor energii care sunt predominante în timpul anumitor cicluri care se petrec.
Este în aceste vremuri ca este important de amintit sfatul nostru de baza, neîncetat care este: Mergeti în natura, conectati-va, si ancorati-va plasînd picioarele pe Pamînt, respirati adînc, deoarece, asemenea practici contribuie sa se deplaseze energiile stagnate prin sistemele voastre, în modul cel mai eficient. Beti, cel putin 6 pahare pline de apa pura zilnic, adaugîng binecuvîntari si rugaciuni înainte de a le consuma.

Ca alchimisti care învatati practica de a crea realitatile pe care doriti sa le experimentati, în vietile voastre zilnice, fiecare zi devine o aventura la noi perspective. Noi moduri de a vedea si de a face lucrurile sunt acum îmbratisate, si noi va ajutam cu acest lucru. Este perfect echitabil, în aceste timpuri sa ramîneti în contact cu natura, cînd simtiti necesitatea acestui lucru, datorita activitatilor în care v-ati donat altora.
Corpurile voastre umane sunt în proces de metamorfoza, care poate fi comparat cu procesul fluturelui iesind din crisalida sa.
Este un proces de combustiune înceata care se întîmpla în interiorul vostru, pentru ca, multe spirale ale ADN-ului sunt activate, dupa ce au ramas latente timp de mii de ani, în interiorul compozitiei voastre genetice. Este o experienta simtita foarte intens, dar, este o experienta necesara pentru a merge mai departe, avansînd.
Ramîneti în pace, constienti de faptul ca acest proces se întîmpla pentru fiecare individ, la momentul potrivit, si sa stiti ca el a fost ales chiar înainte de întruparea voastra pe aceasta planeta. Multe ajustari au fost facute pentru acest proces, astfel încît fiecare dintre voi afecteaza totul major, într-un mod foarte cuprinzator. Acest lucru beneficiaza trezirea unui numar mai mare de persoane în omenire, în sensul ca Lumina, sa creasca în mod exponential.
Relaxati-va si bucurati-va de experienta, în loc sa va îngrijorati cu ea. Totul este în curs de a fi dezvaluit, pe o cale asa cum trebuia sa fie.
Voi sunteti pregatiti sa participati la aceste activitati, acelea care cel mai bine va faciliteaza în cadrul procesului, în ceea ce se refera la contextul procesului de ascensiune.
Energia Atlantilor, în ultimele zile ale ei, este chemata sa actioneze pe plan mondial în aceste timpuri, astfel încît schimbarile de gînduri si atitudini interne ale oamenilor din lume, sa fie recunoscute si puse în practica, în mod corespunzator.
Este o certitudine, daca se spune ca nimeni care este în viata pe aceasta planeta în aceste vremuri, doreste o repetare a distrugerii civilizatiei, care sa petrecut în epocile anterioare. Voi toti, ati ajuns prea departe, pentru ca sa vã retrageti din nou, si daca aveti speranta ca sanatatea mentala, judecata, amintirile acestot timpuri si a rezultatelor lor triste, vor prevala în interiorul fiecarui suflet, pe masura ce planeta si locuitorii sai aleg drumul pe care doresc sa mearga.
 Fiecare suflet a ales sa experimenteze o schimbare la o trezire mai mare a evenimentelor care se petrec acum. Permiteti-va sa observati si sa refclectati asupra a ceea ce se petrece, facînd parte din evenimentele mondiale, si facînd clar ceea ce sta acum în picioare, în fata voastra. Spuneti, da, noii realitati si noii vieti, catre o noua design care se iveste cu posibilitati ilimitate.
Puteti face acest lucru ! Voi aveti puterea în interiorul vostru, pentru ca sa schimbati realizarile sarcinilor curente, în realizarile cele mai înalte pentru un bine mai bun al tuturor ! Aceste schimbari, au fost si vor continua sa se manifesteze, pe cai aparent miraculoase !
Voi stiti cum sa transcendeti vechile tipare ale modurilor de a face lucruri si a injecta în ele, noi drumuri si noi realizari. Pentru lucrarile voastre, voi sunteti cunoscuti de-a lungul universului ! Felicitari !
Pe saptamîna viitoare ! EU SUNT Hilarion 


în engleza
2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Pazitoarea Sinfoniilor Harului

Traducatoarea si clip video autorizata, Helena Renner
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine în afara de propria autoare/canalizatoare/scribã, sau a oricarui mesaj al sau, este interzisa, doar daca va fi autorizata de ea însasi.
 MOTIVUL: Maestrul Hilarion a informat ca Scriba/Canalul este un conductor direct al energiilor sale, deoarece, pe masura ce ea vorbeste, prin cuvintele sale, toate aceste energii merg cãtre persoanele care au nevoie sa asculte cuvintele, si, sau sa citeasca textul mesajului primit de la ea integral.
Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale ale autoarei, si website-urile pe viu ca fiind sursa a mesajelor sale:


Recunoscatoare pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.
Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment