THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Friday, February 5, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Hilarion -- De la 31 Ianuarie, la 7 Februarie, 2016


Mesajul  Saptamînii de la Hilarion
Ceea ce era imposibil, acum devine posibil
De la 31 Ianuarie, la 7 Februarie, 2016

Celor Dragi,
Deasupra voastra, Dragilor, se odihneste forta stabilitatii lumii voastre. Voi sunteti destelenitorii curajosi, care se deplaseaza catre necunoscut, si cu curaj experimenteaza acest lucru, în fiecare moment.
Pe masura ce faceti acest lucru, configurati standardul realitatii noului Pamînt. Pe masura ce va luati aceasta responsabilitate, Lumina voastra, si Lumina lumii, creste exponential. Noi v-am spus de multe ori mai înainte, însa, merita sa fie repetat frecvent, caci, acest lucru se uita cu usurinta pe masura ce sarcinile lumii din jurul vostru va prind în dramele lor, si care dupa cum se vede, sunt multe. Repeta-ti tie însuti frecvent, ca tu ESTI Lumina, si ca aceasta este adevarata ta identitate.
Lumea în care voi traiti este foarte bogata, si exista recursuri suficiente pentru toti, însa, exista acei care gasesc ca numai ei pot sta în controlul la toate. Acest lucru se va schimba rapid, pe masura ce noi avansam mai mult în directia fluxului energiilor cosmice. Pe masura ce energiile de iubire cresc cu mai multa putere, neîncetat, inimile care erau închise vor începe sa se deschida, si acestea de asemenea vor începe sa-si schime caile lor, pe masura ce vor întelege o cale mai buna pentru a trai si a fi.

Va exista mai multa cooperare si bunavointa pentru a asculta vocile protestelor care cresc din ce în ce mai mult, cerînd si insistînd pentru justitie si o adevarata egalitate pentru toti cei care traiesc, si se misca în aceasta lume. Va fi o lume care va servi necesitatile tuturor. Acest lucru, este clar, ca va lua ceva timp, dar, se va ajunge la un rezultat fericit al acestei realizari.
Continuati sa credeti în magie, si sa o încercati sa o vedeti ! Multi dintre voi capteaza minunatiile lumii din jurul lor cu ajutorul imaginilor si a fotografiilor, si le împartasesc între voi, si cu multe persoane care nu contemplasera niciodata acest lucru, sau unde ar exista o deschidere pentru a explora noi idei si conceptii, precum, prezenta de alte forme de viata, care exista în acelasi spatiu ca ele.
Aceste imagini, deschid constiintele lor, cu ajutorul mijloacelor care nu erau posibile înainte. Pe masura ce voi împartasiti aceste cadouri minunate, multe schimbari minunate vor începe sa se petreaca în interiorul fiecarui individ care le observa. Aceasta, îi deschide pentru ca sa experimenteze din nou bucuria si minunatiile pe care obisnuiau sa le simta, atunci cînd erau copii, si aceste calitati le vor reveni sub o forma îmbelsugata.
Structurile anterioare în sistemele lumii, continua sa se schimbe, si acest lucru va deveni mai evident în vietile zilnice a tuturor de pe planeta. Obiectivul liderilor mondiali va merge la întîmpinarea nevoilor tuturor cetatenilor, si nu numai a cîtiva putini, deoarece persoanele lumii, vor insista asupra acestui lucru, într-un numar care se mareste, din ce în ce mai mult.
Caile depasite de a face negot si comert, vor da un ocol pentru mai bine, în termenii unei distributii si folosinta mai dreapta a recursurilor disponibile. Oamenii vor chestiona daca viitoarele explorari a unora dintre aceste recursuri sunt într-adevar necesare, si vor insista în dezvoltarea de noi tehnologii alternnative, care sa aiba un impact minor asupra fortei vitale pe planeta lor, si asupra locuitorilor sai.
Astfel, voi întelegeti ca centrarea voastra determinata în a mari si a raspindi Lumina voastra interioara, are un beneficiu inerent pentru fiecare, caci, aceasta deschide calea catre noi idei si inovatii, pentru ca ele sa poata sa fie manifestate. Acest lucru nu era posibil, acum cîtiva ani în urma. Ceea ce era imposibil, acum, devine posibil ! Observati si vedeti cresterea noilor tehnologii si inventii care au ca scop al lor, îmbunatatirea calitatii vietii pentru toti, pentru fiecare dintre noi.
Pe saptamîna viitoare ...

EU SUNT Hilarion


2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Pazitoarea Sinfoniilor Harului The Hilarion Connection©, Book One available here

Traducatoarea si clip video autorizata, Helena Renner http://youtu.be/PvO5DIFJ3oI
Se informeaza cu aceasta ocazie ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine în afara de propria autoare/canalizatoare/scribã, sau a oricarui mesaj al sau, este interzisa, doar daca va fi autorizata de ea însasi.
 MOTIVUL: Maestrul Hilarion a informat ca Scriba/Canalul este un conductor direct al energiilor sale, deoarece, pe masura ce ea vorbeste, prin cuvintele sale, toate aceste energii merg cãtre persoanele care au nevoie sa asculte cuvintele, si, sau sa citeasca textul mesajului primit de la ea în întregime.
Cartea The Hilarion Connection Book One, va fi tradusa în portugueza, si Marlene Swetlishoff vã va informa cînd si cum ea va fi disponibila. Nota Traducatoarei.
Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale ale autoarei, si website-urile pe viu ca fiind sursa a mesajelor sale:

Recunoscatoare pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.

Translator : Star Child
















No comments:

Post a Comment