THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, February 2, 2020

NL --Hilarion – februari 2020



Hilarion – februari 2020
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! Overal om u heen werken de onzichtbare rijken en koninkrijken onophoudelijk om Goddelijke Orde te creëren terwijl de oude structuren wegvallen. Alles op deze planeet wordt vernieuwd en opnieuw gecreëerd in een meer functionele samenhangende heelheid. De nieuwe aardse realiteit vereist nieuwe manieren en nieuwe perspectieven die rekening houden met de verbinding tussen elke persoon en alles in hun omgeving en in de grotere wereld om hen heen, en inderdaad, in de hele kosmos!
Terwijl de wereld om hen heen transformeert, wordt elke persoon voortdurend uitgedaagd om balans in zichzelf te brengen, om zijn hogere en lagere energieën en aspecten samen te voegen, zodat een begrijpen van de twee realiteiten kan plaatsvinden terwijl de oude wereld versmelt met de nieuwe. Het is in het volgen van de leiding van iemands heilige hart binnenin dat resolutie [besluiten, oplossingen] kan worden gemaakt en de bruggen tussen de twee realiteiten kunnen worden gesmeed en versterkt. Dit is een opwindende ervaring van de vreugde van de schepping, de tijd waarin wonderen en onverwachte gebeurtenissen kunnen en zullen plaatsvinden.
Er is een nieuw niveau van begrip dat zich opent voor degenen die de ogen hebben om te zien en de oren om te horen. Een overgang wordt gemaakt wanneer nieuwe aspecten van het zelf naar voren komen om een nieuw gezichtspunt te brengen in het algemene beeld van iemands realiteit. Dit vergemakkelijkt de mogelijkheid om een nieuw begin en vernieuwing te smeden door dingen los te laten die niet langer productief of bevorderlijk zijn voor iemands spirituele groei en expansie. Creatieve groei vindt plaats en iemands prachtige innerlijke Licht schijnt op briljante wijze als men zich opnieuw centert en zich opnieuw concentreert op de pracht van iemands aangeboren Goddelijkheid.
Er staan veel veranderingen aan de horizon voor de mensen van de wereld. Sommige van deze veranderingen komen tot stand als gevolg van aardse gebeurtenissen die kunnen optreden wanneer de planeet naar een hoger octaaf van toonfrequentie verschuift. Dit zal verschuivingen veroorzaken in de aardkorst, die kunnen leiden tot het verzinken van sommige landen en het oprijzen van andere landen vanuit de oceanen. Deze veranderingen zullen degene zijn die onvermijdelijk zijn vanwege sommige chaotische energieën die in het spel zullen zijn. Uw deelname aan uw dagelijkse gebeden en decreten heeft al een positiever effect gehad op de uiteindelijke resultaten dan voordat u deze actie ondernam.
Er zijn veel Lichtwezens uit de hogere rijken bijeengekomen als voorbereiding op mogelijke gebeurtenissen die in de komende maanden zouden kunnen plaatsvinden. U kunt er zeker van zijn dat alles in het werk wordt gesteld om mogelijke gevaren voor mensen en dieren af te wenden voor zover het landbewegingen betreft. Het is de oprechte wens van uw geliefde Moeder Aarde dat al haar inwoners hun bestaan voortzetten terwijl er veranderingen plaatsvinden. Het is een tijd om vaak naar binnen te gaan voor begeleiding en richtgeving en er dan gevolg aan te geven.
Tot volgende maand ...
IK BEN Hilarion

© Marlene Swetlishoff.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur/schrijver en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren, delen en vertalen van dit artikel kan alleen door door Scribe goedgekeurde vertalers en kan alleen op de website "Oracles and Healers" van Ron Head worden geplaatst, geen ander is toegestaan. Het delen van de live link naar de door Scribe geproduceerde video via de onderstaande link kan echter ook worden gedeeld met anderen:
Geen life link beschikbaar.
 Vertaling : Agnes 





No comments:

Post a Comment