THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, December 8, 2019

RO -- Hilarion-Mesajul lunii decembrie 2019



Hilarion-Mesajul lunii decembrie 2019

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii!  Și uite așa, a trecut aproape încă un an!  Au fost realizate foarte multe lucruri bune pentru umanitate atât individual, cât și colectiv.  Fiecare zi a adus mai multe la suprafața conștiinței pentru a  fi observate și înțelese.  Amintiți-vă că, urmând îndemnurile inimii, nu vă veți abate niciodată de pe calea voastră spirituală și de cel mai înalt bine.  Uneori poate părea așa doar temporar, dar acest lucru poate fi realizat din nou, amintindu-vă cine sunteți cu adevărat - lumină, iubire, înțelepciune, compasiune și bunătate divină. Indiferent de ceea ce ar trebui abordat, puteți face acest lucru!

Măiestria sinelui devine un mod de viață care duce la multe dezvăluiri și descoperiri despre sine și altele pe care nu le-ați putut înțelege până acum.  Acest lucru vă stabilește, de asemenea, ferm pe calea către libertate, pe măsură ce elevați aspectele naturii voastre inferioare într-o conștiință mai înaltă și conștientizare superioară, transmutând natura inferioară în calitățile mai fine ale unei ființe luminate.  Pe măsură ce calitățile sacre ale iubirii divine sunt îmbrățișate, întrupate și exprimate, cu atât mai repede se ajunge la ascensiunea voastră în conștiința superioară.  Pe măsură ce faceți acest lucru, sunteț raza de speranță în lumea voastră, care poate transforma viața cuiva în bine, arătându-i drumul prin exemplul personal.

În fiecare zi înainte de a adormi, iertați-vă pe voi înșivă și pe ceilalți, trimiteți-le binecuvântări și iubire și apoi angajați-vă să deveniți cea mai bună versiune a voastră.  Străluciți - vă lumina și împuterniciți-i pe ceilalți în călătoria sufletului lor ridicându-le spiritul și inspirându-i într-un spațiu mai bun.  Fiți fideli vouă înșivă în timp ce vă concentrați cu intenție clară pe calea de urmat.  Concentrați-vă timpul, spațiul și energia către obiectivele și scopul sufletului vostru.  Încercați să vă eliberați de distrageri, temeri și iluzii și să fiți în concordanță cu mesajul vostru către ceilalți.

Rămâneți smeriți, întrucât smerenia este un semn de măreție - căci știți adânc în miezul ființei voastre că sunteți aici în aceste vremuri datorită puterii atotputernice a Creatorului Divin. Sunteți pur și simplu canal pentru această Lumină divină care se află în interiorul vostru.  Iubiți-i pe acei oameni care sunt în jurul vostru și validați-i pentru cine sunt cu adevărat emanând  compasiune profundă și preocupare pentru bunăstarea lor.  Prin exemplul propriu acționați ca un magnet pentru fericire, libertate și generozitate și cu cât lucrați mai mult la cultivarea acestor calități din interior, cu atât acestea cresc în interiorul propriului vostru caracter și identitate. 

Puneți-vă încrederea în viață, permiteți inimii să fie în pace, învățați cum să fiți mulțumiți în toate circumstanțele.  Aveți încredere că viața este de partea voastră și că orice probleme sunt întotdeauna oportunități sau lecții de învățat.  Aveți încredere în intuiția voastră când apare și acționați în conformitate cu aceasta. Permiteți vieții să vă ghideze, să vă conducă și să vă ducă pe calea pe care urmează să o parcurgeți.  Știți că oamenii care au o încredere profundă în bunătatea vieții sunt cei care trăiesc realități binevoitoare.  Această calitate va aduce multă pace și seninătate în inima voastră și în viața voastră, făcându-vă o persoană mai smerită, plină de compasiune și iubire. 

Până luna viitoare ...

 EU SUNT Hilarion


 © Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.


 Traducere: Eliza Fati 



No comments:

Post a Comment