THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, March 7, 2017

ROMÎNA – MESAJ LUNAR – CONEXIUNEA CU HILARION Martie, 2017Mesajul lunar  - Conexiunea cu Hilarion

Martie, 2017


Dragilor,

Sosesc pe aripile iubirii si va aduc cuvinte de iubire, vindecare si întelepciune. Asa cum majoritatea dintre dvs au simtit în ultima luna, energiile au crescut în intensitatea lor, si acest lucru va continua neîncetat. Multi dintre dvs sunteti la curent ca Rezonanta Schumann a planetei a crescut enorm, si acesta este un fapt îndeplinit. Acest proces demonstreaza tot ceea ce nu rasuna, sau nu este de acord cu aceste frecvente marite, si deci, acesta este un moment de mare neplacere pentru multi, multi membrii ai umanitatii de pe planeta dvs.

Majoritatea dintre dvs, Iubitii nostrii Lucratori ai Luminii, înteleg ceea ce se petrece si sau pregatit pentru aceasta timp de multi ani, asa ca ceea ce experimentati sunt primele simptome a ceea ce se petrece, însa nu sunt asa de intense asa cum sunt pentru altii. Dvs sunteti sensibili, este adevarat, simtiti aceste energii adînc si intens, însa nu aveti marea suferinta pe care o traiesc cei care nu sunt constienti, si care nu sunt treji. Pentru ei, se pare ca lumea în care si-au trait toata viata lor, se prabuseste în bucatele, si acest lucru le provoaca multa neliniste în interiorul lor.

Acesta este un timp de a trimite iubire, iubire si si mai multa iubire, tuturor de pe planeta, pentru ca acesta este momentul transformarii. Este ca si cum fiecare persoana ar lupta pentru ca sa iasa din vechea sa piele, cu scopul de a se reînnoi si a începe din nou la un nivel superior cu o noua piele. Acest lucru este simtit cu intensitate, si este coplesitor pentru majoritatea oamenilor. În acelasi timp, exista multe energii de dualitate si polaritate, care de asemenea sunt în vigoare în timpul prezent, care creaza multa confuzie, mînie si chin în interiorul oamenilor acestei lumi.

Astfel este cum se traduce ; Astfel este cum cei care nu înteleg ceea ce într-adevar se petrece, se exprima. Este prin stridenta, prin protest, prin a se face auzit/a, ca încearca sa faca fata schimbarilor. Va spunem ca eventual va exista un echilibru între aceste energii, un echilibru major si o întelegere, pe masura ce este oferita mai multa informatie persoanelor care au stat scufundate în stari de confuzie. Ei vor ajunge la un echilibru si întelegere majore, si acest lucru va crea mai multa pace si armonie pe planeta dvs.

Fiecare dintre dvs, de-a lungul anilor a fost pregatit, a fost antrenat pentru aceste timpuri. Aveti toate instrumentele de care aveti nevoie. Daca vreunu-l dintre dvs se gaseste afara de balanta si are nevoie de echilibru, atunci va recomandam curatenia totala care este disponibila pe site-ul web al lui Escribana (NT : se anexeaza la acest mesaj protocolul pentru aceasta curatenie). Vedem ca multi dintre dvs aplica instrumentele si disciplinele pe care le-au învatat, luîndu-si timp adesea pentru a nu se gîndi la dualitatile si polaritatile care se prezinta prin mass-media, si prin lumea care îi înconjoara.

Toata lumea face cît de bine poate în acest moment, sa stiti acest lucru si sa va fie de ajutor. Sa stiti acest lucru, si sa  fiti solidari. Împuterniciti-i pe ceilalti, calmati energiile intense si calmati energiile Mamei Pamînt, o data ce ea de asemenea trece prin schimbari ascunse sub suprafata oceanelor sale ; multa miscare are loc, si deci, apartine tuturor sa-si împrumute energia în unitate, ariilor care vin atentiei lor. Tot ceea ce se cere, este trimiterea unei raze de vindecare, o raza de culoarea care sa fie   
corespunzatoare. De exemplu : daca auziti vorbind despre un cutremur de pamînt, trimiteti raza albastra safir catre zona respectiva. Daca auziti de zonele oceanului care sunt contaminate si otravite, trimiteti raza albastra safir de vindecare, racire si echilibru.

În prezent exista multe oportunitati de a se înalta la cel mai mare si mai bun potential. Multe posibilitati se deschid, si este nevoie doar sa fiti atenti, si sa va dati seama de modul în care aceste posibilitati vin catre dvs. Pe masura ce aceste schimbari se petrec în persoanele din jurul dvs, care nu sunt asa de treze ca dvs, veti vedea un eveniment de convergenta, un loc unde va puteti gasi pe un teren comun si în energia comuna – care va fi, bineînteles, energia si vibratia iubirii.

Au avut loc multe alinieri si evenimente cosmice, si acestea vor continua de-a lungul acestui an. Repetam, atunci cînd va fi momentul cel mai potrivit, pregatiti-va, asigurati-va  ca sunteti bine hidratati, beti multa apa pura si limpede, miscati partile corpului pentru a ajuta ca meridianele si canalele sa ramîna libere si ca energia sa se mentina în miscare. Pentru ca energiile cosmosului si ale Pamîntului sa poata sa se miste prin dvs fara piedici.

Exercitiul (fizic) este foarte important : Nu este nevoie sa fie un exercitiu extenuant. Iesiti la o plimbare, faceti cîteva flexiuni cu genunchii, ridicati bratele deasupra capului, scuturati mîinile, ridicati si loviti solul cu picioarele, dati cîteva sarituri ; acestea sunt forte necesare pentru a curata canalele si meridianele dvs de energie, pentru ca sa nu existe blocaje. Fiecare dintre dvs, poate sa faca aceste lucruri în modul cel mai bun care va poate servi.

Aceasta este luna fluctuatiilor de temperatura, a miscarilor de energie si a schimbarilor, motiv pentru care este benefic sa intrati în esenta fiintei voastre, pentru ca sa fiti în sintonie cu Divina Esenta a dvs, si Divina orientare. Acest lucru este foarte, foarte important! Aceasta practica este fundamentul, baza dvs. Pentru multi dintre dvs, a existat o senzatie de deslegare de totul si de toti în jurul dvs, si acest lucru Dragilor, este o senzatie normala pe care o percepeti în aceste timpuri, o data ce  ati iesit din curte zicînd astfel, ati intrat într-un Spatiu necunoscut, si deci, exista aceasta senzatie de nu fi în unitate cu nimic din jurul dvs.

Dvs, sunteti cei care ati creat noul, si acel pentru care stati de pazã. Acei care vin dupa dvs, vor avea beneficiul experientei lor, de a lua aceste energii si acest loc în care va aflati, si sa-l faca sa se simta mai comozi, si ca acasa. Aceasta va fi ceea ce se va petrece de-a lungul lunii Martie, si de-a lungul acestui an.

Dvs SUNTETI pionierii, dvs SUNTETI creatorii schimbarilor, dvs SUNTETI taietorii de drumuri, si acest lucru este ceea ce faceti, si veti continua sa faceti – si din aceasta cauza va spunem – sa stiti ca niciodata sunteti singuri, suntem mereu si pentru întotdeauna cu dvs. Poate ca nu ne vedeti sau nu ne simtiti, însa sa aveti încredere ca suntem mereu cu dvs ; Ca mergem lînga dvs, independent de unde mergeti si de ceea ce faceti. Ne aflam acolo pentru ca sa va ajutam, pentru ca sa va videcam, sa va stimulam si împuternicim, atunci cînd aveti nevoie mai mult. Nu putem sa mergem în  locul dvs, însa putem sa va sprijinim si sa va însufletim atunci cînd este cel mai necesar. De asemenea va trimitem energii de vindecare si echilibru. Sa stiti acest lucru, si sa ramîneti în pace.

Pîna pe luna viitoare …

EU SUNT HILARION

  
Versiunea în videoclip (în engleza) disponibila pe: https://youtu.be/Ocap3FvfKYg

Conexiunea Hilarion©, Cartea 1 este disponibila aicí  (versiunea în engleza)
Conexiunea Hilarion©, Cartea 2 este disponibila aicí  (versiunea în engleza)

©2009-2017 Marlene Swetlishoff/Tsu’tana. Toate Drepturile rezervate. Nu este permis sa se copieze sau sa fie împartasit acest material în versiunea sa de text în englezã. Nu este permis sa se realizeze videoclipuri ale acestor mesaje, în nici o limba. Versiunea textului în englezã, este disponibila doar pentru lectura dvs la pagina www.therainbowscribe.com

Daca doriti sa primiti Actualizarea Lunara a Conexiunii Hilarion, va rog sa va înregistrati  aicí  (versiunea în engleza)


Tradus limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment