THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Saturday, October 29, 2016

Romîna -- Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion 23 Octombrie - 30 Octombrie, 2016


Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
23 Octombrie - 30 Octombrie, 2016

Au loc schimbari în sistemele care au actionat pe aceasta planeta. Nu exista optiune pentru cei care le-au creat, doar daca vor face schimbarile care sa reflecteze, cel mai bun pentru toti. Energiile care în prezent matura planeta, vor permite ca acest lucru sa se petreaca. Stati în pace – mentineti-va echilibrul vostru, si  - sustineti-va Lumina, în timp ce aceste schimbari au loc. În timp ce ascensiunea pamîntului, planeta voastra, continua în trecerea sa inevitabila, acest fapt, se transforma într-o calatorie emotionanta.  Dumneavoastra sunteti, cei de care noi, împaratiile maestrilor ascensionati, si împaratiile angelice, depindem. Dvs, sunteti Luminile, farurile, punctele de referinta de pe planeta dvs, cu care ne conectam pentru ca sa va aducem orientare, vindecare, iluminare, activari si alinieri.

Noi, cei care suntem cunoscuti ca fiind maestrii ascensionati/înaltati, ai împaratiilor cele mai înalte, suntem cei care au reusit pasii pe care dvs, îi dati acum. Bineînteles, am facut toate acestea, înainte de sosirea Internetului. Acum, aceasta retea mondiala de informare de necrezut, face ca ceea ce soseste din partea noastra, sa fia accesibil mai usor.  Acesta este un instrument minunat ! Multi dintre dvs, atunci cînd priviti programele massa media, vedeti iluziile, si va separati de ele, si acesta este un beneficiu foarte pozitiv, care se obtine prin aceasta retea informatica mondiala.

Informatia curge prin Internet, atît ceea ce este adevarat, cît si ceea ce este înselator. Este optiunea dvs, Lucratori ai Luminii, sa va sintonizati cu centrul fiintelor voastre, unde puteti sa dovediti si asigurati, ca ceea ce cititi sau ascultati, corespunde vibratiei celei mai înalte, si adevarului. Multa înselaciune pluteste prin aceasta cale. Va cerem sa tineti seama, si sa verificati în interiorul dvs, pentru ca sa nu cadeti în înselaciunile care prolifereaza în întreaga lume, prin aceasta retea informatica. Lucrati împreuna la unison, atunci cînd apar ocaziile. Lucrati în grupuri mici, sau mari, pentru a face vindecari personale, pentru a face curatari care cer asistenta, în asa fel încît sa va separati de cîmpul auric al acelora care vor ca aceasta activitate sa aiba loc.

Exista o multime de programe interne care au functionat în interiorul multor indivizi, si care sunt puternic îmbibate în ADN. Acestia au nevoie de ajutor, ajutor de grup, si grup de abordare, cu scopul ca aceste persoane sa fie eliberate de aceste energii vechi. Sa stiti ca inclusiv energiile care impregneaza atmosfera în jurul Pamîntului, în acest moment, îsi îndeplinesc functia lor. Daca o persoana este capabila sa mearga în interiorul tacerii adevaratei sale fiinte, nucleul sau intern, se poate sintoniza cu aceste energii cosmice, pentru a obtine echilibrul, pentru a aduce vindecarea acolo unde este necesara.

Eu, Hilarion, promit ca voi îndeplini toate cererile de vindecare si curatare, a celor care ma cheama pentru acest serviciu. Este imperativ ca Purtatorii de Lumina ai nostrii, sa fie eliberati de vechea matrita. Este imperativ sa fim sintonizati cu totii între noi, în zilele viitoare. Dvs, cei  de la planurile fizice le vietii, si noi, cei de la împaratiile superioare, stiti ca lucram împreuna. Faceti din aceasta o interventie conscienta în zilele viitoare, ca suntem conectati ca unu-l, în asa mod ca, cu totii sa ne gasim în aceeasi sintonie. Sa stiti ca sunteti informati cu totii intern, si dincolo de visele voastre, de ceea ce aveti nevoie sa stiti, în aceste timpuri. Aici este unde adevarata informatie, adevarul, Adevarul Divin, vi se ofera.

Exista multe lucruri care nu pot circula prin Internet în aceste momente, deci este important sa se stabileasca intentia ca sa fiti tinuti la curent cu toate lucrarile pe planul intern, planurile si instructiunile care vi se dau. Sunt multi cei care se gasesc la marginea trezirii. Este vorba de un potential foarte pozitiv care se produce în acest moment, si va cerem sa continuati în munca dvs. Stiti cum sa o faceti ; sunteti experti si maestrii în aceasta. Multi dintre dvs, se simt obositi, si mai degraba se simt rau din cauza continuei noastre solicitari de a sustine Lumina. Simt ca ceea ce doresc, este de a merge mai departe de acest punct catre înaltare, însa va spunem, Dragilor, ca sarcina pe care ati ales-o, este aceea de a continua sa sustineti Lumina, pentru ca sa existe o stabilitate majora pe planeta, în aceste timpuri exacte !

Asa cum dvs, stiti, multe par a fi haotice, ceea ce este derutant, ceea ce este de necrezut, ceea ce este dezvaluit atunci cînd este primit, si ceea ce este important pentru ca  sa continuati perseverînd. Avem încredere în dvs, membrii echipei de pe pamînt. Vom face cel mai bun efort al nostru, pentru ca sa va sprijinim în aceste timpuri. Întotdeauna vom raspunde cererilor dvs, de ajutor, sau de lamurire. Este important pentru noi sa va spunem ca este prin Familia Planetara de Lumina, împaratiile maestrilor înaltati, ca orice implementare si schimbari se produc. Fratii si surorile Natiunii Stelare sunt constienti de asta, ca ei trebuie sa verifice cu familia planetara a Luminii, înainte ca orice actiune sau asistenta sa aiba loc.

Nu exista fiinte din alta lume, afara din planeta, care pot sa faca ceva fara ca sa se consulte în primul rînd cu noi. Este împaratia maestrilor înaltati, aceea care se afla însarcinata de sosirile si plecarile care au loc de si pe planeta dvs. Nu exista fiinte extraterestre care sa fie însarcinate cu acest lucru. Ei lucreza cu noi, si prin noi. Este din acest motiv ca este important pentru fiecare dintre dvs, sa va aliniati împaratiilor maestrilor înaltati, constiintei maestrului înaltat. Acest lucru, este foarte, foarte important.


Sa stiti ca sunteti foarte iubiti, sprijiniti, si ca vi se ofera tot ceea ce aveti nevoie, cu scopul ca sa continuati sa mentineti si sa sprijiniti stabilitatea de pe pamînt.

Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment