THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Thursday, September 22, 2016

ROMÎNA -- MESAJUL SAPTAMÎNII DE LA MAESTRUL ASCENSIONAT HILARION, DE LA 18 LA 25 SEPTEMBRIE, 2016


Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 18 la 25 Septembrie, 2016

Dragilor,

Acesta este un timp pentru a termina si complecta proiectele, si pentru a privi catre noi orizonturi. Întotdeauna viata se misca înainte, creînd ceea ce este nou, si acest lucru este de mare ajutor pentru cei care au simtit ca stau pe loc. Uneori, aceasta senzatie are loc pentru ca o persoana nu considera avansarea ca fiind un mod de a produce anumite desfasurari si realizari interne. Asa este în aceasta calatorie numita viata, si în evolutia spiritului. Atunci cînd va centrati în propria voastra crestere catre un potential major, trebuie sa va reconectati cu angajamentul pe care l-ati facut, de a înainta catre noi directii, si de a fi tot ceea ce puteti sa fiti. Atunci cînd va aflati în procesul de transformare, o persoana poate fi chemata sa lucreze în domeniile fiintei care au nevoie de o expresie si dezvoltare majora.

Aceasta activitate da loc la o reînnoire interna a spiritului pe masura ce piesele de la puzzle-ul vietii se repun pentru un nou început care creeaza o noua si vitala re-conexiune, cu ceea ce este important pentru dvs. O orientare în plus, poate proveni de la fiinta divina, daca o persoana îsi permite timp pentru tacere, liniste si interiorizare. Aceasta practica aduce cu sine întotdeauna un sens de restaurare a fortei, si directia vã va fi data si vazuta cu claritate. Corpul vostru, mintea si spiritul, vor intra în aliniere, si acest lucru va provoca regenerarea si o manifestare majora a noilor cai, pe care o persoana trebuie sa le urmeze. Acest lucru, la rîndul sau, vã va purta sa avansati cu un simt reînnoit de angajament si scop.

Cu acest nou nivel de adevar pe care l-ati obtinut, puteti sa permiteti ca el însusi sa patrunda în toate aspectele vietilor voastre. O constiinta majora interna, si un nou sens de orientare, vã vor inspira sa va expansionati, si sa ajungeti dincolo de limitarile anterioare, în lumina posibilitatilor nelimitate. Acesta este procesul continuu de crestere, atunci cînd sariti peste obstacolele pe care o data le-ati înteles ca fiind de neclatinat, si patrundeti în noi domenii de expansiune si expresie ! Încrederea voastra interna, creste pe masura ce aveti încredere din nou în capacitatile intuitive înnascute, si acest sens reînnoit de sine însusi, vã va ajuta sa le furnizati viziunea si cunoasterea persoanelor si a situatiilor care va înconjoara în viata voastra zilnica.

Pe masura ce avansati prin aceasta initiere, lumina interna se ilumineaza. Alegerea voastra constienta, si angajamentul cu voi însiva, se realizeaza, si perioada de probare se termina. Sufletul vostru se bucura si aceasta bucurie impregneaza toate aspectele realitatii voastre si elibereaza vindecarea interna. Este momentul de a se bucura de viata si de a rîde mai des ! În fata dvs, se gaseste faptul ca ati trecut un prag important, si oportunitati nelimitate. Explorati si amplificati alegerile voastre, si traiti viata la maximum. Amintiti-va ca dvs, controlati situatiile pe care le întîlniti, deci, hotarîti ceea ce veti putea potentia si îmbratisa.

Sa stiti ca ceea ce necesitati, este atras mereu catre dvs, si ceea ce atrageti catre dvs, este ceea ce aveti nevoie pentru o crestere si învatare majora, într-un asemenea mod ca este posibil sa le împartasiti cu ceilalti, si deci, sa va expansionati fiinta voastra. Aceste noi aspecte interne care sunt expresate, aduc un nivel nou de frecventa cu care sa lucrati. Este alegerea voastra sa fiti responsabili de actiunile si directiile pe care hotarîti sa le luati, pentru ca viata vã va retribui ceea ce ati pus în ea. Fiecare moment al vietii voastre este o lectie pentru a fi înteleasa si învatata într-un anumit nivel. Viata voastra este un ciclu constant de urcari si coborîri, o data ce acestea sunt necesare pentru a intra într-o constiinta majora, si evolutia cresterii sufletelor voastre.

Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment