THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, September 11, 2016

ROMÎNA – MESAJUL SAPTAMÎNII DE HILARION, DE LA 11 LA 18 SEPTEMBRIE, 2016







Mesajul saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 11 la 18 Septembrie, 2016

Se produce în acest moment o alta schimbare de frecventa. Multi dintre dvs, au simtit nevoia de a coborî în interior, de a se aseza în liniste pentru a medita, a contempla, si a se reînnoi pe ei însisi ; acest lucru este excelent, pentru ca înseamna ca absorb energiile superioare, si le folosesc în mod corect. Multe se întîmpla pe scena mondiala, exista o miscare catre o mai buna comunicare, catre cooperarea între natiuni. Noi, cei din aceasta parte a vãlului, vedem acest lucru ca fiind un pas foarte pozitiv. Aplaudam pe acele persoane si acele tari, care au initiat acorduri pentru a pune capat razboaielor, si pentru a aduce pace.

Lumea si oamenii în ea, se simt foarte obositi si fara forte, simt nevoia de a trai într-o lume care sa fie sigura, unde toata lumea se simte sigura, unde sa  nu existe nevoia de a se teme unul pe altul. Curatarea si purificarea care au început cu multi ani în urma, este ceva pe care omenirea trebuie sa o traverseze, cu toate ca este un proces care umple o persoana de o senzatie de a purta o povara, în timp ce are loc. Are loc neîncetat acum, si va continua în viitorul previzibil. În ultima instanta, Dragilor, acesta este un lucru bun, este ceva care este necesar si cerut, înainte ca fiecare persoana sa fie capabila sa traverseze cele doua lumi, cele doua dimensiuni, catre o octava superiora care va aduce mai multa pace în interiorul vostru însiva, si, care în ultima instanta, va aduce pace planetei.

Puterile care de fapt se gasesc în controlul sistemelor de pe planeta voastra, sunt expuse în fiecare moment, cu fiecare miscare pe care o fac, si acest lucru creeaza un sens de disperare în ei. Exista o senzatie ca totul cade în bucati, ca de fapt si în realitate, cade în bucati. Toate vechile paradigme, deja, nu mai lucreaza. Asa cum am spus-o de multe ori mai înainte, în mesajele noastre, atunci cînd frecventele se ridica, tot ceea ce se petrecea în spatele scenelor, în vechile paradigme, nu mai sunt efective deja, deoarece în prezent energiile sunt noi, energiile corespund realitatii noului Pamînt, si aceasta realitate cere pace, cere cooperare, cere armonie. Exista înca multe care trebuie sa cada, înainte ca acest lucru sa poata sa aiba loc.

Curaj !, si sa stiti ca la sfîsitul a toate acestea, existenta va fi cu mai multa speranta pentru toti ! Multe pamînturi au fost curatate si purificate, deci, aceste pamînturi au fost eliberate de energiile negativitatii, fricii si urei, si cum acestea au fost purificate de catre Lucratorii Luminii, acestia stiu cum sa faca aceasta munca, ceva mai bun este pus în loc, care îmbunatateste si sprijina pe fiecare persoana de pe planeta, si pe planetã însusi. Toti si fiecare dintre dvs, ati contribuit cu energiile voastre, pentru a curata planeta de negativitate.

Fiecare dintre dvs, face în realitate acest lucru, de fiecare data cînd lucreaza în sine însasi, pentru a elibera tot ceea ce exista în interiorul sau, care nu serveste la îmbunatatirea vietii sale fizice de pe Pamînt, si atunci cînd dvs, va curatati pe voi
însisi, limpeziti atmosfera acestei planete. Oriunde va aflati, faceti acest lucru. Este din aceasta cauza, ca de multe ori va simtiti obositi si abatuti, pentru ca în aceste momente ca dvs, cei care faceti aceasta munca, ati absorbit si transmutat mult din ceea ce nu este în realitate al vostru, care nu este într-adevar responsabilitatea voastra ; totusi, v-ati luat aceasta însarcinare, în  acorduri  facute în nivelele superioare, cu scopul de a accelera procesul de limpezire, si de a duce Pamîntul, si toata lumea de pe el, catre stari superioare a fiintei.

Asa ca, sa nu va demoralizati, sa nu va descurajati, dvs, sunteti cei care creati
schimbarile pozitive. Va consideram, si va trimitem fiecaruia dintre dvs, iubirea noastra, sprijinul si energia, pentru ca sa fiti ajutati, înaltati, si sa mentineti nivelul frecventelor de înaltare/ascensiune. Mereu suntem împreuna cu dvs, ; noi, maestrii ascensionati, lucram întotdeauna cu Planul Divin, cu directivele Creatorilor Primari, care întotdeauna sunt pentru binele major al tuturor. Priviti pe ceilalti ca frati si surori, pentru ca asta sunteti. Tot ceea ce i se întîmpla unuia dintre dvs, li se întîmpla tuturor, si este important sa va amintiti acest lucru, ca viata pe Pamînt, este o experienta colectiva, în multe moduri.

Tot ceea ce fiecare persoana experimenteaza, ceea ce fiecare suflet experimenteaza si învata, este ceva care ramîne înscris în registrele akashice care înconjoara planeta, si în acest fel, cunoasterea si lectiile învatate, sunt disponibile pentru ca altii sa poata sa profite de ele. Devine mai usor pe masura ce, din ce în ce mai multe persoane contribuiesc cu energiile lor în acest mod, pîna cînd va sosi momentul în care veti fi eliberati cu totii, din cîmpurile vibratorii inferioare, catre un cîmp mai pozitiv, favorabil si plin de confort, si lucrurile vor parea mai usoare ca înainte. Va cerem sa nu va pierdeti inima voastra, sa continuati cu munca la care va simtiti chemati sa o faceti. Continuati mentinînd Lumina voastra, simtiti iubire, pentru ca experienta inimii, este concentrarea întregii lumi de pe planeta, în acest moment. Simtiti tot ceea ce se petrece, simtiti-l, exprimati-l, Interiorizati-l !

Pe saptamîna viitoare

EU SUNT HILARION






2009-2016 Marlene Swetlishoff /Tsu- tana - Guardiana Sinfoniilor Gratiei

The Hilarion Connection©, Book One, este disponibil pe site-ul  www.therainbow.scribe.com Versiune în engleza.

Se informeaza ca, crearea de videoclipuri, de catre persoane diferite de autoarea/canalizatoarea/scriba, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, numai daca exista o autorizatie expresa din partea ei. Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si site-uri web, întotdeauna, atunci cînd ele sunt postate integral, fara ca nimic sa fie schimbat sau modificat, si fiind acreditate autoarei/canalizatoarei/scribe, drepturile sale autorale, si se va include legatura existenta urmatorului site web, ca fiind sursele mesajelor.


Translator limba romîna : Star Child

No comments:

Post a Comment