THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, June 14, 2016

Nederlands -- Boodschap van Hilarion 12-19 Juni 2016Boodschap van Hilarion
12-19 Juni 2016

Geliefde Mensen,

De gebeurtenissen in de wereld gaan onverminderd door. Er is een grotere intensiteit voor alles dat is voortgebracht voor de erkenning van besef van de mensheid. Iedereen wordt aangezet naar een hoger niveau van begrip van zichzelf te gaan en om in de mensen rondom hen te onderscheiden wat echt van belang is in iemands leven. Er is nog veel dat moet wegvallen zodat de ketenen die ieder individu hebben gebonden om in lagere dichtheid te blijven, worden opgeheven van hen en niet langer meer werken. Het Grote Ontwaken van Aarde’s bewoners is serieus begonnen.

Kijk naar je buren en her-verbindt je met hen. Mensen zoeken betekenis in hun leven en jij kunt het zijn die kan dienen als een katalysator die het begrip opent dat zij nodig hebben om verder te gaan.

De Lichtwerkers van de planeet worden naar weer een hoger niveau opgeheven en dit kan een moeilijke tijd worden als zij deze hogere frequentie energie verwerken in hun menselijke werk systemen. Weet dat jullie het vermogen hebben om naar boven te gaan om de energieën te ontmoeten door evenwicht en balans. Iedere verwachting van hoe dingen zouden moeten zijn, moet worden losgelaten. Wees open voor nieuwe avonturen.


In waarheid zijn jullie de gastheer/vrouw voor je eigen Goddelijke Essentie die meer vollediger in je stoffelijke voertuig komt om met je te integreren. Jullie intentie om je te verbinden en op een lijn te stellen met deze liefdevolle kracht kan heel nuttig zijn met bewoordingen van het meer worden van het potentieel die je in je zelf hebt. Het is belangrijk om humor te hebben in situaties die je overkomen, want het is het lachen dat iemand helpt zich op te heffen/om lichter te worden en om hun besef uit te breiden met alle aspecten van hun werkelijkheid. De keuzes die voor jullie liggen zijn zo goed als onbeperkt en het is aan jullie om de nieuw gevonden vrijheid te gebruiken die slapend in jullie heeft gelegen.

Terwijl je lichaam, denken en spirit tot eenheid worden gebracht met de hogere aspecten van je wezen is er een regeneratie die plaats vindt en ben je in staat om verder te gaan naar de toekomst die rijp is van potentieel. Jullie wordt een nieuwe gelegenheid gegeven om zich te verbreden en je zelf uit te drukken op nieuwe manieren van creatieve manifestatie terwijl je vol succes navigeert door de vele nieuwe deuren die voor je worden geopend. Denk eraan dat jullie de doeners zijn en zo zijn het jullie die verder moeten reiken dan het heden door acties te doen die op elk moment nodig zijn.

Als er evenwicht is van alle energieën in je, word je open voor nieuwe rijken van besef en volg je met meer vertrouwen je evolutie en innerlijke richting met vertrouwen en vastberadenheid. Alle stukken komen samen om een nieuw weefsel en schering te creëren in de gouden lijnen van jullie leven. De ware magie van spirit van binnen is van jullie om die te manifesteren terwijl je de balans vindt tussen de werkelijkheid van binnen en de buitenste wereld.
Verwacht het onverwachte en weet dat iets nieuws, onverwachts en opwindends jou kan gebeuren. Kijk naar de wonderen die in je leven gebeuren, want er zijn vele opgeslagen voor jullie.
Tot de volgende week…

Ik BEN Hilarion
2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Notice is hereby given that the creation of videos by people other than the author/channel/scribe of any messages from this author/channel/scribe is prohibited unless authorized by her. Permission is given to share this text message on other blogs and websites as long as the text message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and author/channel/scribe's credit, copyright and live website links are included as the source of the messages.
Vertaling: Winny

No comments:

Post a Comment