THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Friday, April 8, 2016

Romîna -- Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion De la 03 la 10 Aprilie, 2016Mesajul Saptamînii de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 03  la 10 Aprilie, 2016

Dragilor,
Noul început pe care lumea întreaga l-a asteptat, a sosit în tacere, fara ca sa rasune clopotele, fluierele sau trompetele. Rasare ca un sentiment linistit, pacific, din strafundurile propriei fiinte, si lin se întinde în gradina propriului suflet. Pace interioara, !În sfîrsit! Lasati sa se dezvolte si sa înfloreasca încet si cu amabilitate, permitînd ca darurile sale sa fie vazute si simtite. Tacerea Universului asteapta cu emotie ca petalele din interiorul fiecarui suflet sa se deschida, ! ca splendoarea interna sa straluceasca pentru ca sa lucreze magia în lume!
Cupa Vietii, în toata splendoarea si maretia sa, invita pe fiecare sa se integreze în celebrarea diversitatii creatiei sale. ! Fie ca gloria exuberanta sa-si faca cunoscuta prezenta! Frumusetea lumii asteapta ca fiecare suflet sa o descopere în momentele de pacifica tacere. Fiecare este o minune si o binecuvîntare pentru cel care îl contempla, daca se opreste pentru ca sa-l recunoasca si sa-l savureze. De acord cu sfintele scripturi ale ultimei ere, înregistrata în Psalmul 46:10, "Stati linistiti, si sa stiti ca Eu sunt Dumnezeu", este ceea ce se cere în prezent omenirii, sa se conecteze cu divinitatea sacra în interirorul ei.

Reflectiile interne vor continua sa faca sa apara revelatii, care vã vor ajuta sa avansati în calea voastra prin viata Pamînteasca. Acesta este un timp de crestere interioara, si de transformare la un nivel vizibil, mai adînc si manifestat. Tot ceea ce au fost vietile voastre pîna la momentul prezent, s-a întors din nou, pentru ca sa reflectionati asupra faptului de cît de mult ati crescut în perceptia si întelegerea voastra, în termeni de empatie si compasiune, bunatate înnascuta si inocenta, în experientele voatre de a exercita puterea voastra pentru a alege raspunsul vostru la toate acestea. Nu are importanta de cît de mult a fost dureros, ati fost dispusi sa va înfruntati adevarurilor care vi se revelã, cu o inima dragastoasa si nutritiva.
Acum, în timp ce aceste lucruri trec prin voi, vedeti valoarea pe care fiecare experienta v-a adus-o. Ati învatat valoarea curajului si îndrazneala, în fata riscului de a pierde tot ceea ce va era drag, si ati fost dispusi sa lasati ca totul sa plece, daca aceasta era ceea ce vi se cerea, în planul vostru de suflet. Ati învatat sa priviti dincolo de aparenta unei situatii, si sa vedeti imaginea ansamblului. Ati încercat sa va situati în pantofii "altuia", sa simtiti, ceea ce simteau. Ati învatat sa va valorati pe voi proprii, observîndu-se în tot tipul de situatii. Aceasta, dragilor, a fost cu scopul de a adauga aceste calitati spirituale si atribute împonderarii, întelegerii si experientei de viata a sufletelor voastre eterne, în dimensiunea fizica, în timp ce exista înca ocazia.
De asemenea, ati învatat ca respectul si recunoasterea unuia însasi, era o prioritate pentru progresia în curs, a sufletelor voastre. Ati învatat ca cele mai bune maniere de a hrani nu numai sufletul vostru, însa de asemenea fiinta voastra omeneasca. Ati învatat cînd aceasta hranire era necesara, si acum, avansati într-un curs natural de actiune. Acum apare un nou orizont, un nou si proaspat început vi se prezinta voua însiva, în timp ce salutati si va despartiti de trecut, si calatoriti într-un curs nou, pentru ca sa deveniti purtatorii si manifestatorii constienti, cautînd mereu calea mai usoara catre destinul vostru, într-o dezvoltare naturala si fara efort  a vietilor voastre, în moduri care va deplaseaza catre plenitudine si armonie, în toate lucrurile. Centrati-va în fiecare zi în a face lucrurile care va aduc bucurie; traiti o viata inspirata, în care fiecare zi vã va deschide usa catre o noua si emotionanta aventura.
Eu Sunt HILARION
Până săptămâna viitoare....
Versiune în videoclip, disponibila aici (în engleza):
2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-Tam-Ah) Pazitoarea Sinfoniilor Harului
Se informeaza ca, crearea de video-uri de catre alte persoane straine autoarei/canalizatoarei/scribei, a mesajelor acestei autoare/canalizatoare/scribe, este interzisa, doar daca va fi autorizata expres de ea însasi.
Se permite sa se împartaseasca acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat în orice mod, sa-i fie creditat autoarei/canalizatoarei/scribei drepturile de autor, si sa se includa legatura vigenta la urmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:
Multumesc pentru incluirea link-ului mai sus indicat, la publicarea acestui mesaj.


Translator : Star Child

No comments:

Post a Comment