THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Wednesday, April 13, 2016

Romîna -- Mesaj Saptamînal de la Hilarion De la 10 la 17 Arilie, 2016


Mesaj Saptamînal de la Maestrul Ascensionat Hilarion
De la 10  la 17 Arilie, 2016
Dragilor,
Dorinta voastra de a experimenta  pacea în fiecare dintre fatetele vietilor voastre, cere, sa lasati sa plece toate lucrurile care va împiedica sa o experimentati. Totusi, este datoria voastra sa efectuati observatiile necesare si introspectiunea standardelor care continua înca, si care au nevoie de atentia voastra. Nu va descurajati daca acestea par a fi dificil de a fi eliminate din procesele voastre mentale. Adesea, ele sunt într-adevar energiile constiintelor maselor, care izbesc asupra simturilor voastre, aprinzîndu-le cu ceea ce înca nu este clarificat în totalitate în interioarele voastre.
Acesta este motivul pentru care v-am sfatuit anterior, sa va luati un timp, cel putin o data pe saptamîna, pentru ca sa efectuati procesul de curatare totala de energie, pentru ca sa va mentineti într-o frecventa înaltata, în cîmpul de energie din jurul vostru.

În fiecare zi, luati-va de asemenea un timp, pentru ca sa stati doar pe Pamînt, cu picioarele goale, imaginîndu-va radacini care cresc începînd de la corpurile voastre, spre centrul Pamîntului. Escriba noastra a obtinut o mica saltea pe care ea o foloseste sub picioarele sale goale, în timp ce sta asezata în fata computadorului, pentru a reduce efectele excesive ale energiei electromagnetice.
Fiecare persoana, trebuie sa faca actiuni afirmative pentru propriul sau bine, astfel încît sa îi aduca manifestari binevoitoare, si sa-si mentina corpul sau fizic sanatos si plin cu un sens de vitalitate si de bine. A folosi un pandantiv de tipul Shungita este foarte util, caci aceasta piatra, ofera o curatare foarte utila, o purificare a diferitelor tipuri de forme de gîndire negative, si o transformare la o vibratie de un nivel mai ridicat, de orice dificultati si energii dificile.
Acestea sunt vremuri de noi începuturi, care vã cer sa faceti noi actiuni care actioneaza pentru ca sã vã realizati visurile voastre, prin auto-determinare.
Lasati la o parte toate îndoielile, si ajungeti la stele!
Raul a trecut, a ramas în spate, si o mare de trandafiri se afla în fata voastra, care navigheaza cu usurinta, este un moment bun pentru ca sa înaintati, dînd pasul urmator.
Concentrati-va în ceea ce VOITI sa faceti, în loc sa va concentrati în ceea ce nu doriti sa faceti, astfel încît sa puteti realiza tot ceea ce puneti în mintea voastra.
Acceptati numai ce este mai bun pentru voi fara compromisuri, exista întotdeauna o solutie pentru orice provocare care bareaza drumul vostru, deschideti-va mintile pentru ca sa întelegeti acest lucru sosind de la perspectivele cele mai înaltate, caci, noi, ghizii vostrii, cautam întotdeauna sa va inspiram, înaltîndu-va si sprijinidu-va!
Faceti-va un timp pentru a participa la activitati relaxante care hranesc sufletele voastre. A-si  oferi o odihna, este o necesitate a fiecarei zile, asfel încît sa va puteti reîncarca corpurile, mintile si sufletele voastre. În cazul în care nu faceti acest lucru pentru voi, veti fi epuizati pentru ca sa puteti sa vã donati celorlalti.
Stabilind limitele pentru voi însisi, va va ajuta sa mentineti bunastare voastra, în toate aspectele vietilor voastre. Aceadta nutritie va aduce zîmbete pe fetele voastre, si va ridica cîmpurile voastre de energie catre un nivel mai pozitiv si înaltat, si acest lucru la rîndul sau, va avea un efect pozitiv pentru toti acei care se gasesc în jurul vostru! Împreuna cu curatarea totala de energie pe saptamîna, este important de asemenea, sa va pastrati sistemele de chakre ale voastre curate, zilnic.
Exista mult un "material lipicios" în undele aerului în aceste zile, care poate fi atasate cîmpurilor voastre de energie; acest lucru mai tîrziu, necesita mai multa energie si un efort personal pentru a elimina asta de la voi.
Faceti-va un timp în fiecare dimineata pentru a vizualiza fiecare din cele sapte chakre majore ale voastre, rotindu-se rapid în directia orara a ceasului, voi le veti pastra în optime nivele operationale, si acest lucru le apara de energiile inferioare, pe masura ce ele în mod automatic sunt lansate în afara voastra, caci cîmpurile lor de energii nu au atractie pentru ele. Asadar, Prea Iubitilor, a practica higiena spirituala zilnic, este important.

Pe saptamîna viitoare ....
EU SUNT Hilarion

Procedeu de Curatare Totala a Energiilor

(Obs. - cuvîntul chakra, se pronunta sakra, - ca la sarpe)
Acest proces este realizat mai bine atunci cînd esti culcat noaptea, chiar înainte sa adormi. Îl poti face culcat pe pat daca doresti. Cu cît mai îndelung realizezi acest proces în fiecare noapte, cu atît mai bine.
Înainte de a începe, ofera-te Luminii:
"Decretez ca ma dedic Luminii, acum".
Dupa aceea, "Cer si invoc prezenta si asistenta Arhanghelului Mihail si Forta Luminii, Puterile Luminii, Domnii Luminii, Legiunile Luminii, Razboinicii Luminii, Domnii Karmei, Domnii Harului, Domnii Protectiei si al Divinului Director, în favoarea lui_________________(numele tau) acum".
"Cer sa curete, sa alinieze, sa deschida, sa activeze, sa sincronizeze, sa umple cu Lumina, sa repare si sa re-conecteze pe: ___________________ (numele tau), Tubul sau de Lumina si Comandul de Cristal, toate chakrele, complexele chakrelor, canalele, conexiunile si modelele, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare, înainte sa continui.)
Solicit curatarea, vindecarea, alinierea, deschiderea, activarea, sincronizarea si umplerea cu Lumina, repararea si re-conectarea cordonului de înradacinare a lui: ______________ (numele tau), în toate nivelele Centrului Pamîntului si mai departe, incluind toate structurile planetare, structurile retelei si conexiunile; toate chakrele, complexele chakrelor, canalele, conexiunile si modelele, prin toate nivelele si toate sistemele."
(Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare, înainte sa continui.)
"Va cer sa curatati, vindecati, aliniati, deschideti, activati, sicronizati, umpleti cu Lumina, reparati si re-conectati cu toate modelele lui ______________ (numele tau), în toate nivelele si în toate chakrele, complexele chakrelor, canalele si conexiunile, prin toate nivelele si toate sistemele."
(Faceti o lista a urmatoarelor modele, unul cîte unul, mergînd la urmatorul, numai atunci cînd s-a curatat modelul anterior. Mentineti-le în ordine stricta.)
"Modelul Ka." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Modelul Eteric." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Modelul Ceteric." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Modelul Ceresc." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Modelul Eu-Sunt". (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Modelele tuturor chakrelor galactice în toate nivelele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Modelele tuturor chakrelor Corpului Cauzal în toate nivelele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Modelele tuturor chakrelor ascensiunii/înaltarii, în toate nivelele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Cer sa se curete, vindece, alinieze, deschida, activeze, sincronizeze, umple cu Lumina, repare si re-conecteze Cordonul Argintiu al lui ______________ (numele tau), si chakrele spatelui în toate nivelele si toate chakrele, complexele chakrelor, canalelor, conexiunilor si modelelor, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Cer sa se curete, vindece, alinieze, deschida, activeze, sincronizeze, umple cu Lumina, repare si re-conecteze complexul inimii lui _________________(numele tau), painelele inimii lui/ei, si toate sistemele inimii, în toate nivelele si toate chakrele, complexele chakrelor, canalele, conexiunile si modelele; prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Cer sa se curete, vindece, alinieze, deschida, activeze, sincronizeze, umple cu Lumina, repare si re-conecteze Corpurile Fizice si Eterice ale lui _________________(numele tau), si a tuturor chakrelor, complexelor chakrelor, canalele, conexiunile si modelele; prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).

(Fa o lista a fiecareia din urmatoarele chakre una cîte una, continuînd numai atunci cînd chakra anterioara a fost complect curatata, si simti energia sosind la picioarele tale).
"Chakra coroanei, complexul de chakre si sistemele de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra celui de-al Trei-lea Ochi, complexul de chakre si sistemele de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra gîtului, complexul de chakre si sistemele de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra inimii, complexul de chakre si sistemele de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra Plexului Solar, complexul de chakre si sistemele de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra pîntecelui, complexul de chakre si sistemele de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra radacina, complexul de chakre si sistemele de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Cer sa se curete, vindece, alinieze, deschida, activeze, sincronizeze, umple cu Lumina, repare si re-conecteze, Corpurile Emotional si Astral a lui _______________(numele tau) si toate chakrele, complexele chakrelor, canalele, conexiunile si modelele, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).

(Fa o lista cu urmatoarele chakre una cîte una, mergînd la urmatoarea, numai atunci cînd chakra anterioara a fost complect curatata. Fii sigur/a ca le mentii în ordine).
"Chakra Punctului Transpersonal, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra viziunii, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra Corpului Cauzal, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra Timu-lui, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra diafragmei, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
Chakra Hara, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
Chakra Perineu-lui, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
Chakrele miscarii, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
Chakrele înradacinarii, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
Chakrele Pamîntului, complexul de chakre si sistemul de chakre prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Cer sa curete, vindece, alinieze, deschida, activeze, sincronizeze, umple cu Lumin, repare si re-conecteze Corpul Mental si Reteaua Mentala a lui ________________(numele tau), si toate chakrele , complexele chakrelor, canelele, conexiunile si modelele; prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).

(Fa o lista cu urmatoarele chakre una cîte una, mergînd la urmatoarea, numai atunci cînd chakra anterioara a fost complect curatata. Aceste chakre nu sunt chakrele Corpului Eteric/Kundalini, însa sunt contra-partile Corpului Mental si a Retelei Mentale).
"Chakra coroanei, complexul de chakre al coroanei si sistemul de chakre al coroanei prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra celui de-al Trei-lea Ochi, complexul de chakre al celui de-al Trei-lea Ochi si sistemul celui de-al Trei-lea Ochi, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra Luminii (2), complexul de chakre al Luminii si sistemul de lumina prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra de sus a gîtului, buzele si partea de jos a gîtului, complexul de chakre al gîtului si sistemul gîtului prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Chakra Plexului Solar, complexul Plexului Solar si sistemul Plexului Solar prin toate nivelele si toate sistemele." (Notã: nu exista inima, sau echivalentul inimii, în Corpul Mental, sau în nivelele retelei mentale) [Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare].
"Chakra radacinii, complexul radacinii si toate sistemele radacinii, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Toate chakrele, complexele chakrelor, si sistemele chakrelor, prin toate nivelele si toate sistemele, pentru piept, degete si picioare". (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Va cer sa curatati, vindecati, aliniati, deschideti, activati, sincronizati,umplerti cu lumina, reparati si re-conectati Corpurile Spiritual Galactic si Cauzal al lui ______________ si toate chakrele, complexele chakrelor, canalele, conexiunile si modelele, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).

(Chakrele pentru acestea sunt mai mult în pereche, decît individuale).
"Toate chakrele, complexele chakrelor si sistemele chakrelor
în toate nivelele si prin toate sistemele pentru chakrele vointei, dorintei, dependentei, actiunii si propulsiei, al centrului Pamîntului si mai departe". (Acestea sunt chakrele Corpului Galactic). [Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare].
"Toate chakrele, complexele chakrelor si sistemele chakrelor
în toate nivelele si prin toate sistemele pentru chakrele sunetului, receptiei/informatiei, comunicarii, manifestarii, creatiei si implementarii". (Acestea sunt chakrele Corpului Cauzal).[Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare].
"Chakra spirituala, galactica, si al Corpului Cauzal al coroanei, al complexului coroanei si al sistemului coroanei, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).
"Solicit sa se curete, vindece, alinieze, deschida, activeze, sincronizeze, umple cu Lumina, repare si re-conecteze Ascensiunea/Înaltarea lui ______________(numele tau), în toate nivelele si toate chakrele, complexele chakrelor, canelele, conexiunile, modelele si componentii tuturor proceselor de Ascensiune/Înaltare, prin toate nivelele si toate sistemele." (Asteapta pîna cînd energia ajunge la picioare).

Pentru a termina, fa aceasta ultima cerere:  
"Cer sa se umple energia lui ___________________(numele tau), cu Lumina lui Hristos, prin toate nivelele si componentii, prin toate dimensiunile, toate conexiunile si toate sistemele".

Multumeste-le, si termina meditatia ta de curatare.

Sursa originala: Diane Stein, ‘Reliance on the Ligh’t (CA: The Crossing Press, 2001)

Difuzata în engleza în: www.therainbowscribe.com   


2009-2016 Marlene Swetlishoff/ Tsu-tana
Helena Renner -- Traducatoarea credentiata exlusiva a mesajului si al vídeo-lui http://youtu.be/xCdgregYdWE

Se informeaza cu aceasta ocazie ca este interzisa crearea de video-uri de catre alte persoane straine care nu sunt a propria autoare/canalizatoare/scribã, doar daca va fi autorizata de ea însasi. Se da permisiunea sa împartasiti acest Mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu si cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, fiind incluse drepturile autorale ale autoarei, si creditele autoarei/canalizatoarei/scribe, si website-urile pe viu ca fiind sursa a mesajelor sale:
Recunoscatoare pentru incluirea website-ului mai sus indicat, la publicarea acestor mesaje.


Translator : Star Child


No comments:

Post a Comment