THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, November 12, 2019

RO -- Hilarion-Mesajul lunii noiembrie 2019



Hilarion-Mesajul lunii noiembrie 2019

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Există o acțiune comună în continuarea realităților multidimensionale, în timpul acestei perioade pe pământ. Totul se desfășoară în cooperare și armonie cu Creatorul Prim și Sursa. A fost găsită o cale pentru a accelera procesul de ascensiune pentru pământ și toți locuitorii săi iar acest lucru a fost sărbătorit în așteptare anticipată a rezultatelor cele mai înalte care pot fi atinse. De-a lungul întinderii Creației, se adună împreună Ființe de lumină pentru a trimite lumină infinită pe planeta Pământ. Țesătorii de vise de pe planeta Lyra se adună împreună pentru a ajuta la crearea versiunii extinse și de înălțare așa cum există deja în realitate.
Ei incantează,cântă la instrumente, dansează și vizualizează o lume care este o bijuterie ce strălucește în ceruri - noua realitate a Pământului.

În fiecare galaxie, există o reprezentare a Consiliilor de Lumină care se adună în unitate pentru a realiza ceea ce părea imposibil cu doar câțiva ani tereștrii în urmă.  Și totuși, acest miracol se desfășoară cu o viteză aproape uluitoare!  Ce înseamnă acest lucru pentru umanitate în aceste vremuri este experimentarea în continuare a unei intensității mai mari în curățarea celor patru corpuri inferioare - fizic, mental, emoțional și spiritual / eteric.  Aceste curățări cer o reamintire a timpurilor și evenimentelor care au avut loc în trecut și în prezent, care la rândul lor afectează viitorul. În aceste timpuri aceia dintre voi care au venit pe Pământ din viitor sunt invitați intuitiv să facă anumite lucruri în anumite momente pentru ca o anumită temă care apare în conștiința colectivă să fie dizolvată și curățată pentru a face loc unei perspective mai înalte care să prindă rădăcini și în acest fel să aibă loc un bine mai mare pentru Toți.

Calea de urmat este deschisă cu un eveniment la un moment dat pentru a permite să aibă loc integrarea înainte de următorul.  Alinierea zilnică la Sinele Divin este extrem de importantă și nu putem accentua acest lucru suficient. Un decret precum: Mă angajez cu șablonlul meu divin, cu gândul că sunt o singură conștiință integrată și Lumina care curge în aliniere cu Voința divină.  Așa să fie! Când vă angajați Șablonul Divin (Sinele vostru Divin original), vă măriți energia și frecvența, iar aceasta  se acumulează folosind acest angajament în mod repetat.  Această metodă poate fi folosită în mai multe moduri, chiar și pentru vindecarea și curățarea Pământului, trimițând Lumina în orice situație în care este nevoie.  Trebuie subliniat faptul că cineva își folosește puterea de comandă a Creatorului cu cuvintele așa să fie!, Astfel încât revine persoanei să aibă claritate în intenția sa pentru rezultatul pe care dorește să-l creeze înainte de a-l folosi în mod responsabil.

Iar acest lucru fiind spus - cei care au atins și au câștigat această etapă avansată în procesul Ascensiunii intră acum în programul de formare a Creatorului.  Ghizii voștri personali și Consiliile Planetare ale Luminii vă vor direcționa atenția către zonele pe care trebuie să vă concentrați.  Acest lucru va fi diferit pentru fiecare persoană, cu toate acestea, vor exista suprapuneri cu alții care au o misiune similară pe Pământ.  Vă veți găsi căutând sau fiind atrași de anumite persoane cu care rezonați și vă veți alătura lor în unitate, armonie și un sentiment de comunitate, deoarece grupul se concentrează pe domeniile voastre de interes.  Ghizii vostri personali deschid calea pentru calea destinului vostru cel mai înalt și potențialul de a se manifesta.  Este sarcina voastră să deveniți atenți la întâmplările care se petrec în viața voastră și în lumea mai mare din jurul vostru.

Facultățile voastre intuitive superioare devin mult mai sensibile și deschise, iar cele șase simțuri fizice devin mai acute în ceea ce este perceput.  Unii dintre voi vor percepe pe alții care comunică cu voi prin mijloace telepatice, astfel că aveți o conversație bidirecțională cu ei.  Unii vor auzi pe alții vorbindu-le în mod clar prin claraudiție.  Unii dintre voi vor simți mirosul foarte acordat la ceva anume sau la cineva aflat la mii de kilometri de casa voastră.  Veți putea recunoaște semnăturile energetice sufletești, nu numai cele ale tărâmurilor superioare, ci și ale oamenilor din jurul vostru sau ale celor cu care sunteți voi înșivă conectați în vreun fel.Veți putea să discerneți ceea ce gândesc ... toate aceste abilități care se activează acum (ca să zic așa) trebuie integrate și armonizate, astfel încât acestea să fie folosite într-un mod aliniat și potrivit.

Până luna viitoare ...

 Eu Sunt Hilarion



 © Marlene Swetlishoff Tsutama

Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.


 Traducere :Eliza Fati 


No comments:

Post a Comment