THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, February 5, 2019

Hilarion-message (romana)




Preaiubitior,

Eu vin pe aripile iubirii! Au avut loc multe alinieri cosmice recent. Atunci cand au loc aceste alinieri in ceruri, ele tind sa aduca deschideri ale gandurilor si sentimentelor din interiorul multor persoane care nu stiau niciodata ca le adaposteau in mod constient. Aceste ganduri sunt de la nivelul sufletului, caci sufletul unei persoane este cel din spatele fiecarei experiente de pe Pamant si pe care noi, ca indivizi, le-am intalnit vreodata iar astfel sufletul nostru este cel care poarta aceste impresii de la o viata la alta. În timpul acestor alinieri cosmice exista aceasta posibilitate de eliberare a gandurilor si comportamentelor inconstiente pe care sufletul le aduce din mai multe vieti, pentru a fi eliberat de ele.
Pe masura ce acestea devin activate de catre alinierile cosmice care au avut loc si ajung la suprafata constientizarii noastre, este important si potrivit sa recunoastem curajul, loialitatea si tenacitatea sufletului de a fi dispus sa faciliteze trezirea experientelor gandurilor reprimate si sentimentelor care vin in exprimare din interior astfel incat persoana sa le poata elibera din constiinta sa si sa isi redobandeasca libertatea pe masura ce progreseaza in decursul evolutiei sale spirituale in acest timpuri de ascensiune spirituala a planetei si a locuitorilor ei.

Este important ca fiecare persoana care se confrunta cu aceste curatari sa recunoasca aceste ganduri si sentimente ca o parte valabila a propriei dezvoltari in calatoria sa spirituala. Odata ce are loc acest proces si este permisa recunoasterea, stabiliti intentia ca tot ceea ce a fost eliberat din interior sa fie inlocuit de Lumina pura a lui Dumnezeu, care este cea mai rafinată Lumina a lui Dumnezeu. Această Lumina este cea mai inalta Lumina pe care oamenii o pot intrupa lor fizice.

Cand o persoana inlocuieste in mod obisnuit energiile reprimate si gandurile negative din interiorul celulelor corpului sau fizic si al campului auric cu Lumina pura a lui Dumnezeu, contribuie la mentinerea unui camp auric sanatos cu o energie ce o inconjoara si se extinde inafara corpului ei in toate directiile lasandu-o sa se simta sanatoasa, increzatore in sine, calma si impamantata. Campul auric curat si sanatos al unei persoane este un camp de protectie pozitiv intre ea si energia celorlalti si a mediului sau.

O aura curata si impamantata plaseaza oamenii si situatiile la o distanta sanatoasa fata de o persoana, permitandu-le mai putina putere celor care vor sa dezechilibreze campul auric al unei persoane. Cu o aura impamantata si sanatoasa, persoana se va simti mai in siguranta iar orice intruziune in sistemul sau va fi interceptata la marginea exterioara a campului sau auric si eliminata afara din campul personal jos in pamant pentru transmutare. Cu practica si intentia de zi cu zi, acest lucru va deveni un proces care va avea loc automat. În timpul acestor perioade de curatare si purificare in masa, aceasta devine o prioritate importanta pentru fiecare Lucrator al Luminii de a fi constient sa se mentina ferm pe calea sa spirituala de ascensiune.

Până luna viitoare ...
Eu sunt Hilarion

© Marlene Swetlishoff Tsutama
Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.http://www.therainbowscribe.com
Traducere : Eliza Fati


No comments:

Post a Comment