THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, December 3, 2018

ROMÎNA -- The Hilarion Connection(c)Update – December 2018




The Hilarion Connection(c)Update – December 2018

Preaiubiților,

Eu vin pe aripile iubirii! Intrați într-o nouă octavă care aduce în centrul atenției o creștere a problemelor lumii. Pe măsură ce structurile actuale care au existat înainte suferă schimbările necesare, oamenii se vor găsi în căutarea unor noi căi și modalități alternative de a-și trăi viețile în viața de zi cu zi. Unele dintre acestea vor fi cauzate de schimbările economice care continuă să conducă prioritățile celor care s-au aflat la putere, care se află acum pe un teritoriu neacceptat. Noile energii nu susțin serviciul mentalității sinelui propriu și, astfel, aceasta este o trezire groaznică pentru ei și, de asemenea, pentru oamenii lumii care au lucrat în cadrul acestor structuri.

Evenimentele care au loc pe scena lumii vor determina locuitorii planetei să meargă în interiorul esenței lor, esența lor divină, pentru a-și redefini adevărata lor motivație de a trăi pe această planetă. Ei se vor adapta și vor răspunde într-o manieră a sinelui împuternicit, își vor recupera suveranitatea și vor folosi în mod liniștit această autoritate a sinelui oferită de Dumnezeu pentru a crea căi benefice și pozitive care să servească binele lor și al celor dragi iar prin compasiunea lor, și alții vor face la fel. Există doar o cale de urmat iar aceea este calea Creatorilor. Orice altceva se destramă precum realitatea iluzorie care nu a servit binele mai mare al tuturor. Oamenii se vor uni cu ceilalți din comunitățile lor pentru a se concentra asupra restabilirii unui mod de viață care să țină seama de nevoile de bază ale tuturor.

Pe măsură ce această tendință se dezvoltă și pe măsură ce oamenii continuă să colaboreze pentru a face această realitate manifestă în zona lor, va veni un punct în care un colectiv mai mare de indivizi similari vor începe să organizeze grupuri care să vadă de nevoile globale ale tuturor cetățenilor lumii. Această dezvoltare nu se va materializa imediat, dar atunci când este văzută de oamenii lumii ca să servească de fapt binele comun al tuturor, calea de urmat se va deschide înaintea lor. Ceea ce a durat decenii în mileniul precedent se va întâmpla foarte repede și va duce la schimbări și evoluții tot mai mari. Acesta va fi un moment interesant în dezvoltarea de noi tehnologii care sunt benefice pentru planetă și pentru locuitorii ei.

Fiecare individ, pe măsură ce își reevaluează adevăratul sens al vieții trăită pe planeta lor, va fi inspirat să aducă modalități tot mai mărețe de a spori ceea ce a fost construit până la acel punct care susține toată viața. Vechile căi ale dualității nu vor mai fi, căci acum locuitorii vor lucra în unitate pentru binele colectiv al tuturor celor care există în lumea și realitatea lor. Viața de pe Pământ devine mai pașnică și centrată pe inimă. În discursul lor cu ceilalți, oamenii vor angaja calitățile sacre ale Divinității și vor acționa cu intenții și integritate mai înalte în frația lor cu cei din jurul lor. Actele de iubire, bunătate și generozitate vor fi considerate normale și cele mai potrivite lucruri de făcut în fiecare întâlnire.

Acum este timpul de a trăi în strânsă aliniere cu Pământul, deoarece oamenii încep să înțeleagă importanța biologică conectivă a Pământului cu formele lor umane și importanța cunoașterii faptului că fiecare componentă se leagă de toate celelalte. Pământul a fost conceput să îngrijească, să cultive și să susțină toate formele biologice de viață și se vor dezvolta multe noi moduri de a vă putea conecta la această minunată ființă simțitoare cu respect și iubire deplină. Acest lucru va crea multe practici magice în cadrul umanității și în alte regnuri ale Pământului care folosesc energiile sacre ale Divinității în care Pământul face parte din toate lucrurile. Miracolele și magia vor fi ordinea fiecărei zile, pe măsură ce fiecare ființă simțitoare își urmează îndrumarea interioară și trăiește din inimă.

Până luna viitoare ...

Eu sunt Hilarion


No comments:

Post a Comment