THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, October 2, 2018

NEDERLANDS -- Hilarion – oktober 2018


Hilarion – oktober 2018
Geliefden,
Ik kom op de vleugels van liefde! De energieën van liefde kloppen aan je deur ... hoe ga je reageren? Zul je dit kostbare geschenk aanvaarden en omarmen, of zul je niet geloven dat het je eindelijk heeft gevonden? Wees alert en bewust van de gebeurtenissen om je heen in de komende dagen en tijden. Veel dingen veranderen op de planeet en met de planeet en aangezien jij een van haar inwoners bent, ook bij jou. De dagen van verwondering en magie zijn vlakbij en je voelt dit in de lucht hangen. Alle elementale wezens bundelen hun krachten op wonderlijke en verbazingwekkende gebeurtenissen te creëren terwijl er weer een verschuiving plaatsvindt.
Vind het geloof en de kracht in jou om alles wat er gebeurt te omarmen, wetende dat het een teken is van goede dingen die gaan komen. Het is een tijd van eindelijk vooruitgaan op het pad van Licht dat je hebt gelopen. De weg voorwaarts wordt glashelder voor diegenen van jullie die vast zaten in een patroon van niet weten wat de volgende stap is. Luister naar je hart, want je hart wijst de weg naar je hoogste en grootste goed.
Terwijl je jezelf aanpast aan je hogere aspecten, komen er veel nieuwe geschenken naar boven in jezelf. Sommigen van jullie beginnen misschien met schilderen en tekenen, sommigen van jullie beginnen misschien met zingen of dansen. Sommigen zullen boodschappen van de geestenwereld beginnen te ontvangen - er zijn vele deuren die zich openen naar lang vergeten vermogens die je, als ziel, vasthoudt. De hogere energieën die nu de planeet doordringen zijn meer bevorderlijk/gunstig om deze geschenken naar voor te brengen. Het is een tijd van ontdekken van en focus op het individuele zelf en het eren van wat er in dit proces werd/wordt geleerd.
Iedereen moet het pad volgen dat wordt ingegeven door zijn eigen hart. Ze zullen weten wat goed voor hen is en zullen niet toestaan dat anderen hun opvattingen over goed en kwaad dicteren. Dit zal uiteindelijk invloed hebben op de systemen die de mensheid onder controle hebben gehouden en er zullen veranderingen optreden in de religieuze opvattingen van mensen, in de gangbare wetten die van kracht zijn en in hoe regeringen werken. Alles zal opnieuw worden uitgevonden - alles wat de mensheid nog steeds bindt, ketent en vernauwt, is aan het instorten voor hun ogen.
Alles zal meer verenigd worden en een deel worden van het grotere geheel, van dat wat ieder individu eert in zijn persoonlijke groei en spiritueel leren. Alle dingen op Aarde zullen meer integreren en resoneren in eenheid met de hogere energieën en vibraties van de universele kosmos, in vrede en harmonie; want de energieën die afleidden en de focus weggetrokken van deze harmonie worden nu niet meer ondersteund door de universele energie die binnenkomen. Als gevolg hiervan zal de mensheid het veel gemakkelijker vinden om te bloeien en te gedijen in hun nieuwe wereld, ze zullen de vrijheid ervaren om alles te zijn waarvan ze droomden dat ze kunnen zijn.
Tot volgende maand,
Ik Ben Hilarion
© Marlene Swetlishoff / Tsu'tama.
Alle rechten voorbehouden aan de auteur / schrijver en www.therainbowscribe.com.
Kopiëren en vertalen van dit artikel kan alleen door Scribe goedgekeurde vertalers en kan ALLEEN worden gepost op Ron Head's "Oracles and Healers" website, geen andere is toegestaan. Het delen van de door Scribe geproduceerde video is echter toegestaan:
Dit artikel is voor het leesplezier van degenen die naar deze website komen:
www.TheRainbowScribe.com

Vertaling: Agnes

No comments:

Post a Comment