THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Monday, April 2, 2018

Romîna -- Hilarion-Mesajul lunii Aprilie 2018



Hilarion-Mesajul lunii Aprilie 2018

Preaiubiților,
Eu vin pe aripile iubirii! Mulți dintre voi au eliberat convingeri foarte profunde despre sinele vostru care au venit acum la suprafața conștiinței voastre trezite. Aceste credințe au devenit o parte a structurii voastre celulare de la o vârstă fragedă iar, pe măsură ce energiile cosmice ale iubirii intră în atmosfera Pământului, acestea ies la suprafață din strâfundul vostru ca să fie privite, recunoscute pentru ceea ce sunt și eliberate din câmpul vostru celular și din cel auric. Cele mai multe dintre acestea cuprind gânduri foarte limitative care vă descurajează și vă împiedică să mergeți înainte în viața voastră.
Astfel, pentru o perioadă nedeterminată, acestea vor continua să vă bombardeze, fiecare încercând să vă capteze atenția pentru a nu vă mai angaja la modelele de gândire subconștiente, care v-au împiedicat să trăiți cel mai înalt scop, destin și potențial încă de când erați un copil. Este foarte important să recunoașteți când se întâmplă acest lucru, deoarece acesta este un moment de mare oportunitate pentru a curăța și elibera aceste modele din corpul vostru biologic și eteric. Aceste oportunități vor continua să se producă în valuri, în conjuncție cu alte alinieri cosmice și planetare, atunci când  acestea vor aparea.
Nu vă permiteți să deveniți demoralizați și descurajați. Veți începe să observați când se întâmplă acest lucru, că vă veți simți mai ușori și mai limpezi după fiecare episod. Pe umerii voștri, cade responsabilitatea proprie. Nimeni altcineva nu poate face această munca de purificare și eliberare pentru voi. Voi sunteți cei care trebuie să persevereze în a vă menține credința în natura voastră divină, indiferent de ceea ce iese la suprafață pentru a fi abordat . Aveți toată puterea și curajul din interiorul vostru pentru a purifica și depăși aceste modele de gândire ascunse profund în subconștient , atunci când acestea apar.
Acest proces, pe măsură ce treceți prin el, vă va reconecta, de asemenea, la propria voastră putere, în timp ce vă aliniați la versiunea autentică a sinelui vostru, care este liberă de influența altora din sfera voastră de activitate. Veți restabili un respect profund și o îmbrățișare a propriei autenticități și veți dezvolta calitatea importantă a iubirii și a onorării sinelui. Când se întâmplă acest lucru în mod consecvent, iubirea necondiționată față de ceilalți are loc ușor și natural.
Călătoria spirituală prin viață are loc într-un mod spiralat. Uneori se simte ca și cum ați face trei pași înainte și doi pași înapoi, dar în cele din urmă rezultatul final,pe care îl veți vedea și îl veți experimenta este manifestarea măiestriei vieții în timp ce o trăiți aici în tărâmurile fizice. Așa a fost mereu pentru fiecare pelerin care continuă pe calea sa spirituală. Eșecurile aparente care ar putea fi percepute din perspectiva voastră se pot dovedi a fi cel mai mare dar primit vreodată pentru expansiunea și creșterea voastră evolutivă. Acest lucru vine ca urmare a voinței voastre de a vă abandona planului mai măreț pentru viața voastră. Ca întotdeauna, vă spunem, mențineți-vă poziția în Lumină și adevărul în voi și totul va fi bine.
Până luna viitoare ...
Eu Sunt Hilarion



 © Marlene Swetlishoff Tsu tama
 Toate drepturile rezervate autorului / scribului și www.therainbowscribe.com. Copierea și traducerea acestui articol se efectuează numai prin traducătorii autorizați de autor. Cu toate acestea, link-ul live cu acest articol poate fi împărtășit altor persoane, precum și link-ul oficial furnizat de Newsletter. Nu este permisă realizarea de videoclipuri în altă limbă.
 Traducere : Eliza Fati 

No comments:

Post a Comment