THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Saturday, July 15, 2017

ROMÎNA – Mesaj Lunar - Conexiunea cu HILARION (Iulie 2017)Foto

Mesaj Lunar - Conexiunea cu HILARION (Iulie 2017)


Iubitilor,
Eu vin pe aripile iubirii ! Problemele Pamîntului continua în reformele si renasterea lor. Tot ceea ce exista mai înainte este schimbat si acest lucru bineînteles aduce cu sine uneori energii tumultuoase pe masura ce se dezvolta evenimentele. Vazut de la perspectiva sufletului, aceasta este o plimbare glorioasa în care dvs ati ales sa fiti parte înainte de a intra în aceasta întrupare actuala. Erati constienti de ceea ce avea sa se întîmple, si stiati ca totul avea sa se întîmple fara constiinta si amintirea deplina din partea voastra. La ora actuala, ceea ce are loc este deschiderea, curatenia si rafinamentul shakrei inimii, în cei care au atins acest nivel de crestere a sufletului.

Pe masura ce se purifica inima (atît fizic cît si eteric), sunt generate multe energii si impresii, pe care le asimilati si înmagazinati în mod subconstient în celulele voastre zilnic. De asemenea va dati seama ca aceste energii si gînduri nu sunt energiile dvs proprii, însa cele pe care ''le-ati adunat '' de la ceilalti. Sunt în curs cîteva transmutari puternice în inima fizica proprie, si aceasta purificare si curatenie poate fi simtita intens, si din acest motiv va sfatuim sa  va luati o odihna extra si sa va hidratati în mod adecvat în timpul acestui proces.

Multi dintre dvs deveniti de fiecare data mai sensibili la ingredientele continute în alimentele cu care va hraniti, si acest lucru creeaza o stare rea în zona esofagului si a gîtului. Simptomele sunt de mare aciditate în sistem, fapt care irita gîtul si face sa se produca în mod spontan o tuse seaca. Ar fi benefic sa evitati alimente care cauzeaza excesul de aciditate, si sa consumati o dieta mai alcalina. Cercetati care alimente sunt bune si pe care trebuie sa le evitati, pentru a ajuta sa alinati acest disconfort. Daca ati experimentat exces de aciditate, ar putea fi de sfatuit sa aderati la o dieta alcalina stricta un timp, pîna cînd simptomele se vor micsora.

Este important de tinut seama ca, corpurile dvs fizice sunt susceptibile la simptome neobisnuite, din cauza schimbarilor alchimice care se petrec în ele, si este necesar sa luati masuri pentru ca sa va adaptati la acest proces. A mînca alimente crude si proaspete si a lua un praf verde concentrat într-un pahar de suc, poate fi util în timpul acestui proces, asa precum faptul de a adauga ceva, asa ca clorofila lichida. Aceasta va ajuta sa obtineti un echilibru major, în sistemul operativ omenesc.

Mentinîndu-va mîncarile dvs zilnice, simple, si fara ca sa consumati multa varietate în fiecare mîncare, de asemenea va vor servi bine. Este important de asemenea sa stiti ca eliminînd produsele îndulcite va alina multe din relele stari pe care le puteti experimenta, o data ce zaharul nu este favorabil pentru  mentine o buna sanatate. Si, bineînteles, eliminarea tuturor alimentelor procesate si rafinate va poate beneficia mult. Daca alimentul dvs vine ambalat, înseamna ca forta vitala benefica care este de ajutor corpului omenesc, nu se gaseste prezenta în aliment.

Uneori, ceea ce functioneaza pentru o persoana, nu va fi utila alteia, deci este important sa fi conectat intern , folosind propriul sistem de orientare interna. Ascultati aceasta voce interioara linistita, atunci cînd încearca sa va vorbeasca, pentru ca sa va faca sa stiti ceea ce are nevoie zilnic, corpul dvs. Cu cît mai mult veti fi constienti de acest ghid si îi urmati întelepciunea, cu atît mai puternica va fi aceasta orientare interna în toate fatetele vietii dvs. De fiecare data atunci cînd faceti acest lucru, recuperati propria dvs putere spirituala, si în cele din urma, veti obtine stapînirea fiecarei zone a vietilor dvs.

Cunoasteti-va pe dvs însiva si cinstiti aceasta cunoastere, pentru ca dvs sunteti ''experti'' atunci cînd se refera la propriul dvs corp, si de ceea ce aveti nevoie pentru ca sa va mentineti echilibrul si sanatatea în conditii optime. Corpul dvs, este templul, este vehiculul pentru expresia sufletului dvs, si trebuie sa fie purificat pentru ca aspectele superioare ale Divinei voastre esente sa poata sa fie încarnate în el. O minte si un corp purificat, fac ca aceasta legatura sa fie cu mult mai usoara si plina de har. Acest fapt, deschide calea pentru ca sa poata sa existe o conexiune mult mai adînca cu împaratiile spirituale, si acest lucru deschide poarta pentru ca multele talente spirituale ale dvs sa apara si sa iasa la suprafata pentru recunoasterea, folosirea, învatarea si cresterea lor, în asa fel încît sa poata sa se extinda si sa se sustina, asa cum extraordinarele persoane, care în realitate stiti ca sunteti.

Gasiti modurile de a experimenta bucuria si rîsul în fiecare moment, inclusiv atunci cînd sarcinile sunt plictisitoare si obositoare. Totul este o chestiune de mentalitate, asa ca, daca cautati fericirea în tot ceea ce faceti, va veti oferi cadoul sentimentului de reînnoire si reîntinerire. Facînd aceasta munca de curatare interna si externa, creati un spatiu pentru ca noi oportunitati sa vina si sa inunde vietile dvs, si acest fapt creeaza o luma mai buna pentru dvs, pentru fiintele dvs iubite si pentru lumea întreaga. Universul raspunde acelora care stralucesc intens din inima lor, inundîndu-i cu binecuvîntari continue, minuni si sincronicitati fericite.
Pîna luna viitoare...

EU SUNT HILARION


©Marlene Swetlishoff/Tsu’tana.
Toate drepturile rezervate pentru autoarea/scriba la pagina web www.therainbowscribe.com Nu este permis sa se copieze acest material. Nu este permis sa se faca video clipuri în nici o limba.


Tradus: Star Child

No comments:

Post a Comment