THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Thursday, June 15, 2017

ROMÎNA – Conexiunea cu HILARION Actualizare Luna Iunie, 2017


Conexiunea cu HILARION
    Actualizare Luna Iunie, 2017

Dragilor,

Eu vin pe aripile iubirii ! Pe masura ce lumea voastra continua sa se schimbe în toate domeniile existentei omenesti, si în acest context multe persoane gasesc ca este greu sa se mentina, în sensul ca simt o baza buna în jurul lor si dedesubtul lor, spunînd astfel. Totul este în schimbare. Toate lucrurile se schimba, si pe masura ce acest lucru se petrece, de asemenea constiinta omeneasca se schimba si se transforma.

Aceasta schimbare pe care umanitatea o experimenteaza, este dificila pentru majoritatea persoanelor pentru a o întelege si a o experimenta în mod constient. Pentru cei care si-au facut munca urmînd orientarile interne, orientarile lor spirituale, în ceea ce se refera la orientarile lor spirituale, sa stiti ca acum este timpul sa va aclimatati la frecventele cele mai înalte, care acum sosesc.

Este un timp pentru a merge dincolo de limitarile anterioare, pentru a întelege ca voi acum aveti marea oportunitate de a experimenta viata pe Pamînt într-o scala mult mai mare decît voi ati visat vreodata ca va fi posibil. Asta este ceva pe care majoritatea dintre voi înca gaseste greu de înteles : voi acum, sunteti cei care manifesteaza !

Voi sunteti manifestatorii, caci, VOI aveti capacitatea de a crea o noua si minunata realitate pentru voi, pentru fiintele voastre iubite, si facînd acest lucru, pentru lume în general.

Voi sunteti facatorii de modele. Voi sunteti cei care creeaza noua realitate, pentru ca voiti sa expansionati dincolo de limitarile anterioare, pentru a expansiona catre noi orizonturi. Voi sunteti cei care creeaza noua realitate urmînd inspirarile venite din interiorul inimilor voastre, facînd ceea ce vine pîna la voi, si acolo, vreti sa continuati pe aceasta cale pentru ca sa complectati proiectele voastre.

Noi, cei din împaratiile spirituale ale existentei, putem acum sa comunicam mai usor cu multi, multi dintre voi si cu acei dintre voi care nu sunt obisnuiti sa auda si sa primeasca gîndurile si comunicarile noastre. Sa stiti ca ei gasesc, ca acest lucru este un fenomen surprinzator.

Acesta este timpul ! Valurile sau subtiat. Acum, noi putem sa ne comunicam, bazic, din moment în moment. Noi putem sa raspundem la întrebarile voastre pe masura ce ele ajung pîna la voi.

Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa aveti intentia ca aceasta sa fie astfel, si în acest context, noi suntem gata sa raspundem la ceea ce doriti sa stiti mai mult la întrebarile voastre.

Cunoasterea stramoseasca venita de la civilizatiile anterioare asteapta cu nerabdare sa fie profitata! Sperînd de asemenea ca aceasta cunoastere stramoseasca sa se reîntoarca la civilizatia omeneasca din timpurile actuale.

Exista mai multe care pot sa ajunga prin aceasta cunoastere, care va fi de un beneficiu imens, pentru toti cei care sunt norocosi suficient pentru ca sa-l caute. Atunci cînd oamenii vor avea constiinta ca aceasta cunoastere este disponibila, ei vor face imediat ca beneficiile plecînd de la ei sa fie asigurate.

Multi dintre voi se gasesc înca între doua lumi, cu un picior în fiecare dintre ele. Acest proces, cu toate acestea, începe sa devina mai dificil, caci, pe masura ce voi deveniti mai sintonizati cu dimensiunile mai înalte, voi bineînteles lasati sa plece tot ceea ce mai înainte va agata înapoi. Si în acest context, voi va miscati înainte, voi va miscati în sus.

Voi gasiti, pe masura ce urmati cu acest proces, ca într-adevar nu aveti nevoie sa mergeti, sau sa faceti, sau sa fiti ceva, o data ce raspunsurile sosesc catre voi venite din interiorul vostru. Voi sunteti guru a voi însiva. Fiecare dintre voi este cel care are toate raspunsurile în interiorul lui. Este ora sa lasati ca aceste raspunsuri sa ajunga pîna la voi de fapt.

Voi reusiti sa faceti acest lucru cînd va asezati, cautînd tacerea si linistea fara tulburari, si deschizînd o pagina în alb într-un note book, sau o agenda zilnica, si permitînd ca cuvintele sa curga prin voi. Atunci, dupa aceea, voi puneti aceste informatii într-un alt loc pentru un timp posterior în viitor, fiind siguri ca ati notat data. Cu trecerea timpului, veti vedea ca ceea ce ati primit, este de cea mai înalta împortanta, nu numai pentru voi, însa pentru omenire în general.

Noi cerem sa considerati împartasirea acestor informatii, în forma de carti sau de e-books, în bloguri sau ceva similar, este acelasi lucru. Împartasiti ceea ce ajunge pentru voi.

Nu este nevoie sa divulgati tot ceea ce vine prin voi, gratis. Inevitabil si invariabil, persoanele care au fost obligate sa faca efortul unei mici plati pentru informatiile care ajung la ele, le vor valoriza si aprecia cu mult mai mult, decît de a primi aceste informatii gratis.

Exista multi cautatori, care înainteaza cautînd informatiile, cautînd raspunsuri la întrebarile lor, despre lucrurile care se petrec în lume, si modul în care au loc. Voi care v-ati pregatit si ati împartasit, sunteti cei care va aflati pe pozitia de a le oferi asistenta.

Acest lucru nu este necesar sa fie realizat personal, printr-o asistenta individuala. Multi dintre voi, asa precum scriba noastra, ati lucrat în nivele majore si cu un numar major de persoane ale omenirii, în loc sa lucrati în mod individual cu oamenii. Acest lucru este perfect acceptabil, si perfect de bun. Înseamna a oferi cu bucurie, a primi cu bucurie, a împartasi cu bucurie : tot ceea ce soseste pentru voi, si prin voi. Fiecare dintre voi vine cu un dar special pentru a-l oferi altora, pentru a-l împartasi cu altii, care de asemenea aduc cu ei informatii importante, cunoastere si întelepciune peentru timpurile actuale.

Fiecare dintre aceste oferte se împleteste în cîmpul cosmic al constiintei în filamente aurite, ajutînd pe fiecare persoana sa culeaga din ele, liniile aurite ale adevarului pentru propria sa calatorie.

Cautati întotdeauna drumul catre interiorul vostru ; acolo se gasesc toate lucrurile pe care le-ati dorit întotdeauna, si pe care aveti nevoie sa le stiti, în interiorul fiintei voastre. Voi aveti toate raspunsurile în interiorul vostru, în interiorul Mintii Divine Superioare si a constiintei voastre. Voi sustineti o bogatie de informatii cu care toate aspectele Sufletului vostru au contribuit de-alungul erelor.

Voi sunteti anticii. Voi ati experimentat aceasta lume de multe, multe ori în multe si diferite roluri, de la cele mai înalte pîna la cele mai inferioare. Voi ati ales experienta personala, pentru a deveni maestrii în ceea ce se refera probele si obstacolele care se prezentau în lumea dualitatii pentru voi, si ati reusit ! Majoritatea dintre voi sa miscat doncolo de aceasta faza, voi va aflati acum în faza probelor de acceptare a voi însiva, ca maestri ai acestei lumi si a acestei realitati, pe masura ce voi va miscati în crearea unei noi lumi.

Voi cu totii faceti acest lucru atît de bine ! Voi lasti sa plece, lasati la o parte, ''trebuia sa fac'' si ''aveam nevoie''. Voi veti trai numai cu bucurie în ceea ce faceti. Daca voi simtiti bucurie si bunastare, atunci continuati, Dragilor !

Daca voi faceti ceea ce aduce înapoi ciclurile pe care le-ti lucrat mai înainte, si care v-au adus frica si îndoiala, sau micsorarea autostimei, sau devalorizarea voastra, atunci lasati la o parte imediat ceea ce ati început sa faceti. Reîncepeti sa faceti orice lucru pe care ati încercat sa-l faceti, care vã va aduce bucurie în inimile voastre.

Atunci cînd voi simtiti bucurie, toate energiile curg adunate, si atunci, toate lucrurile se împreuneaza cu har si usurinta. Acesta este un alt barometru care avaliaza în ce mod mergeti. Continuati ! Da, lumea voastra se schimba, lumea externa voua.

Lumea interna a voastra, este bazata pe fundamente solide ale Spiritului, ale Divinului, si asta este ceea ce vã va purta mereu înainte catre noul mileniu. Noi suntem mereu cu voi, acum este mai usor pentru noi sa stam lînga voi atunci cînd ne chemati, si de ce acest lucru este astfel ? Pentru ca voi sunteti ca niste mari coloane de Lumina pe planeta voastra, este din aceasta cauza !

Pîna luna viitoare, si sa fiti binecuvîntati !

EU SUNT Hilarion





©Marlene Swetlishoff/Tsu’tama   https://youtu.be/dzMQClkQLsU

Toate drepturile rezervate pentru autoarea/scriba si  www.therainbowscribe.com Nu este permis sa se copieze acest material. Nu este permis sa se faca video clipuri în nici o limba. Doar video link-ul creat si împartasit de scriba, poate fi împartasit cu altii.



Tradus: Star Child




No comments:

Post a Comment