THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Sunday, April 9, 2017

ROMÎNA – MESAJ LUNAR – CONEXIUNEA CU HILARION ACTUALIZARE LUNA APRILIE, 2017


Mesaj lunar – conexiunea cu HILARION actualizare  luna Aprilie, 2017
www.therainbowscribe.com de Marlene Swetlishoff 
Dragilor,


Eu sosesc pe aripile Iubirii ! Transformarile de pe Pamînt si a tuturor lucuitorilor sãi, continua într-un ritm implacabil. Ceea ce este prezentat pentru lumea întreaga arata semnale ca vechile structuri cad, si nu mai sunt sprijinite, asa cum vi sa spus mai înainte. Referitor la schimbarile si transformarile care au loc la nivelul minunat în interiorul fiecarei fiinte omenesti de pe planeta Pamînt, acest proces este aratat sub o perspectiva foarte limitata pentru oamenii lumii. Exista mari schimbari care au loc în interiorul fiecarei celule si în ADN/DNA-ul fiecarei persoane care locuieste pe planeta Pamînt.

În prezent, multe persoane se conecteaza cu lumea care obisnuia sa fie invizibila pentru ochii vostrii fizici. Acest proces este capturat acum în interiorul camerelor, si în interiorul perspectivei viziunii interne. Dragilor, nu este minunat acest lucru ? Pe masura ce vechile structuri în fiecare din fatetele vietii omenesti de pe planeta voastra se prabusesc si dispar simultan, noi drumuri de a fi, sosesc. Oamenii, trebuie numai sa le caute, deschizînd constiintele lor fata de ele, si atunci, vor vedea ca aceste noi drumuri, asa sunt de fapt !

Viata în toate fatetele sale este destul de minunata, daca nu luati parte la aspectele politice ale planetei. Noi am observat ca atunci cînd un individ se centreaza în aspectele politice a oricarei situatii care se prezinta, are loc imediat o scadere a celor mai înalte capacitati ale constiintelor lor.  Noi dorim sa va aratam voua, ca exista perspective majore. Va sfatuim ca, fiecare dintre voi sa caute aceste perspective mai înalte, mergînd în interiorul sau pentru a le gasi, a le vedea si a le percepe. În interior-ul fiecarei inimi omenesti, exista un portal de trezire si constientizare majora.

Acest proces are loc pentru fiecare, deoarece ceea ce se petrece cu o persoana, se petrece cu toate, si acest lucru este ceva pe care nimeni îl poate evita. Astfel, în acest context, pe masura ce voi va treziti, pe masura ce voi va amintiti din ce în ce mai mult de legatura voastra divina, aceasta în schimb ajuta constiinta colectiva sa se capaciteze pentru a face acelasi lucru. Noi am dori sa va amintim ca în nivelele cele mai înalte, nu exista diviziuni sau separari între persoane, între conceptii. Totul este unit, totul este Unu. Mai presus de toate, va cerem sa pastrati acest lucru în minte, si în gîndurile voastre. Cu toate ca, vi se poate parea ca lumea opereaza într-un nivel de o densitate majora : - În adevar, acest lucru nu este astfel ! Acesta este un gînd fals, care este perpetuat prin unele cai ale lui midia principalã.

Exista mai multe lucruri pentru a fi traite, si ele sunt BUNE ! Pe masura ce voalurile se subtiaza, noi vedem, si voi ati observat ca multe dintre gîndurile voastre se manifesteaza în creatii minunate. Totusi, acest lucru poate aduce opusul, astfel, noi va cerem sa fiti atenti, sa aveti grija cu gîndurile voastre si cu sentimentele voastre ; mentineti-le mereu iluminate si binevoitoare pentru fiecare lucru si fiecare persoana, deoarece, ceea ce dati, este ceea ce veti primi ca raspuns. Cel mai sensibil dintre voi, descopera ca aceste timpuri sunt provocatoare. Asa cum v-am anuntat mai înainte, stati afara, în natura, caci este împaratia naturii, lumea naturii, aceea care este conectata în forma cea mai profunda în interiorul inimii Pãmîntului, în aliniere cu planeta voastra. Este important ca voi sa faceti acelasi lucru, deoarece, acesta este important pentru a va mentine echilibrati, nu numai în relatie cu aspectele voastre mai înalte si dimensiunile mai înalte ale vietii, însa de asemenea pentru ca voi sa ramîneti conectati cu planeta voastra,care este caminul vostru. Multi dintre voi, au uitat acest lucru : - Sa se ancoreze cu nucleul Pamîntului. Voi trebuie sa faceti aceasta împamîntare/legare la pamînt.

Voi trebuie sa va aliniati, pentru ca sa ramîneti puternici, în ceea ce priveste viziunea lumii pe care o creati. În loc sa fiti aruncati dintr-o parte în alta de neplacerile vietii, pe masura ce ele se petrec pe planeta. Atunci cînd veti fi confruntati cu situatii dificile sau cu persoane provocatoare, care înca nu s-au trezit, sa fiti rabdatori, buni si iubitori. Acest lucru este ceea ce vã va conduce cu siguranta.

Lumina stralucitoare pe care o sustineti, este indispensabila în aceste timpuri, deoarece aceasta contragreutate echilibrata este necesara, pe masura ce vechile sisteme se dezintegreaza si se prabusesc.

Aduceti-va aminte de acest lucru, si alegeti mereu sa va re-aliniati cu divinul fiintei voastre, cu sufletul vostru care este vesnic si divin, pentru ca acolo locuieste cel mai mare adevar al vostru. Concentrati-va mintile voastre, gîndurile si vizualizarile voastre în posibilitatile potential-urilor majore care va sunt prezentate voua. Daca va deschideti mintile si inimile voastre catre acesta, vor exista atîtea lucruri care vor putea sa va permita acestea.

Pe masura ce voi cinstiti propriul vostru adevar si expansiunea cresterii propriului vostru suflet, veti continua sa mergeti printr-o calatorie de pace, ca un luptator pasnic, un razboinic al Luminii, un razboinic al iubirii, un razboinic care suporta fortele care vor sa-l prabuseasca, ca acest razboinic al Luminii sa mearga la un nivel cu o vibratie inferioara. Fiecare dintre voi are capacitatea de a depasi, si de a fi imun la aceste influente, caci ele sunt în curs de disparitie din realitatile voastre.

Sa aveti credinta ca aceasta va fi astfel, sustineti cu putere aceasta vizualizare si aceste gînduri. Vi se cere sa permiteti sa plece materialitatea în toate aceste fatete. Si vi se cere sa va predati constiitelor voastre, stînd într-un nivel mai înalt, si atunci, plecînd de acolo, sa actionati  functionînd în acest nivel. Pentru ca sa puteti sa va înaltati/suiti, acest lucru trebuie sa aiba loc. Eu cer iubitei mele scribe sa va scrie o afirmare, un decret pentru ca voi sa va concentrati în el în aceasta lunã care soseste, aceasta luna Aprilie, pentru ca sa va ajute sa va aliniati mereu cu aspectele voastre cele mai înalte, sufletele voastre vesnice.

Repetînd acest decret de dimineata si din nou seara , înainte de a dormi, acesta vã va ajuta sa ramîneti aliniati si sã vã conectati cu aspectele voastre cele mai înalte, cu frecventele voastre cele mai înalte care sunt adevarata voastra natura de a fi. Acest lucru vã va ajuta sa nu va distrageti cu evenimentele lumii din jurul vostru. Aceasta este foarte, însa foarte important chiar, în aceste timpuri : - Voi sunteti mai mult decît ceea ce apare la suprafata fiintei voastre.

Ramîneti deschisi la noi gînduri, noi începuturi si noi directii, caci ele sosesc pentru constiintele voastre. Noile directii pe care sufletele voastre, vesnicele suflete ale voastre doresc ca voi sa va miscati în viata avînd încrederea ca tot ceea ce soseste înainte pentru voi, este pentru cel mai mare si înalt bun, bucurie si fericire a voastra. Noi cei din împaratiile cele mai înalte ale Luminii, dorim numai evolutia si expansiunea aspectelor cele mai înaltate ale fiintei voastre, pentru ca aceasta ajuta pe fiecare de pe planeta, si în univers.

Continuati sa lucrati pentru eliberare si lasînd sa plece toate evenimentele trecutului, tot ceea ce au fost provocari pentru voi : - Acesta este timpul perfect pentru a face acest lucru, sa eliberati tot ceea ce nu va mai serveste pentru calea pe care sufletul vostru vesnic doreste ca sa-l traiti. Cu toate ca acest lucru poate vi se va parea ca va fi imposibil de atins, sa stiti ca nu este ! ''Amintiti-va de zicala '' mereu este întuneric, înainte de zorii zilei'', si sa aveti încrederea, Dragilor, ca asta este astfel ! Sa aveti încredere în cunosterea ca voi niciodata mergeti singuri, ca noi suntem mereu cu voi pentru ca sa va ajutam sa va miscati înainte, în directia destinului vostru cel mai înaltat.Pe saptamîna viitoare ….

EU SUNT HILARION


  
Decretul Pentru Luna Aprilie
¡SUNT PERFECTIUNEA IMORTALA A LUI HRISTOS!

¡Iubita Puternica Prezenta EU SUNT
Si iubita Sfînta Fiinta Cristica,
EU SUNT învierea si viata
Din toate Puterile Fiintei mele, care EU SUNT,
Si pe care le-am avut si folosit cu tine
În Marele Soare Central, înainte ca lumea sa fi existat,
Si cele pe care acum le substrag pentru uzul meu si actiune externa
Pentru libertatea mea majora din toate limitarile,
Si pentru capacitatea mea majora
De a servi Lumina în totul!


Iubita Puternica Prezenta EU SUNT
Si iubita Sfînta Fiinta Cristica,
Investesc si cer ca atmosfera
În jurul corpului meu fizic sa fie acum
Substanta puritatii si iubirea nemuritoare
A corpului meu Mental Superior.
Cer ca fiinta mea exterioara sa fie încarcata
Cu Perfectiunea Cristului Nemuritor
Al Corpului meu Mental Superior.


Cer ca EU sa fiu constant înaltat/a
În Totala Maestría si Libertatea
Corpului meu Mental Superior.
EU SUNT aceasta Libertate Nemuritoare si folosinta nelimitata
În activitatea mea exterioara, în tot momentul,
Pîna la deplinul dominiu al acestor Puteri
Elimina toate limitarile acolo unde EU voi fi.


În Numele Puternicii Prezente EU SUNT
Care  EU SUNT, EU SUNT Învierea si Viata
Din toate puterile fiintei mele care EU SUNT,
Si pe care le-am avut cu tine în Marele Soare Central
Înainte ca lumea sa fi fost, în actiunea dinamica exterioara -
¡Dominînd Maestría si Perfectiunea
Care este nemuritoare oriunde ma misc!


¡Iubita Puternica Astrea, mentine-ma liber/a de toata
Conexiunea si dominatia toatei substante psíhice
În atmosfera Pamîntului!


Asa cum a fost dat de catre Iubita Astrea, în 26 Iunie, 1950
Conexiunea Hilarion©, Cartea 1 disponibila aicí (versiune în engleza)
Conexiunea Hilarion©, Cartea 2 disponibila aicí (versiune în engleza)

©2009-2017 Marlene Swetlishoff/Tsu’tana. Dau permisiunea traducatorilor mei oficiali, sa traduca si sa împartaseasca aceasta actualizare.

Sunt rezervate toate drepturile autoarei/scribe si paginii web  www.therainbowscribe.com. Nu se permite sa se copieze si sa se publice acest material în versiunea sa de text în engleza. Nu se permite sa se realizeze videoclipuri ale acestor mesaje în nici o limba. Numai urmatorul videoclip realizat de autoarea/scriba poate fi împartasit, fie ca o legatura la pagina web  www.therainbowscribe.com, la legatura de la youtube  https://youtu.be/vAvwNJQeusY sau ca o legatura insertata în alte bloguri sau pagini web. Acelasi poate fi gasit sub eticheta de videoclip în youtube.

Multumesc pentru ca cinstiti aceasta noua directiune stabilita de scriba, cu scopul ca ea sa-si recupereze dreptul sau suveran de a trai, alege si îndeplini cu destinul sau sub propriul sau control si directiune în masura în care ea creeaza un nou început în munca ei.

 Tradus de Esther Abreu (din engleza) 


Tradus din spaniola în romîna : Florica Domnescu

No comments:

Post a Comment