THE RAINBOW SCRIBE ORIGINAL SITE

Tuesday, December 8, 2015

Romîna – Mesajul Saptamînal al Maestrului Ascensionat Hilarion de la 06 la 13 Decembrie, 2015Mesajul Saptamînal al Maestrului Ascensionat Hilarion
De la 06 la 13 Decembrie, 2015

Iubitilor, lumea în acest moment se gaseste în mijlocul energiilor în crestere, si acest lucru va aduce la lumina, multe adevaruri mai înainte ascunse si care acum urca la suprafata pentru a fi recunoscute, acceptate, depasite si vindecate. Exista multe secrete care ies la lumina zilei, care poarta cu dezvaluirile lor, o senzatie de irealitate, acelora care au depasit impactul pe care acest lucru îl are în lume în general. Acest lucru se datoreste faptului ca cei care citesc acest mesaj au trecut la o vibratie diferita, si adesea, se simt ca si cum ar trai complet în alta lume, observînd evenimentele care se petrec în ea. Mentineti-va constanti în sustinerea viziunii voastre despre totalitatea si perfectiunea pentru Pamînt, si toti locuitorii sai; invocarea Flacarii Violete are un efect benefic. Va rugam sa extindeti practica dincolo de 11 Decembrie, cel putin înca o saptamîna.

Daca o persoana priveste dincolo de sursele stirilor dominante, ea va gasi ca exista multe evenimente pozitive si binevoitoare, producîndu-se în întreaga lume. Oamenii intern si extern, simt inima deschisa si compasiunea se vede în tote partile! Dragostea abunda si este reconfortant si vindecator, cînd cei care o primesc, o simt. Iubirea este foarte necesara pentru a contracara haosul sistematic care sa produs. Acesta este punctul unde formarea voastra începe sa dea fructe, cînd luati ceea ce se prezinta, si îl schimbati în rezultatul cel mai înalt care poate fi generat cu el. Înaltînd Lumina voastra, creati echilibrul care este necesar.

Pe masura ce lucrati la unison cu cea mai mare lumina care este disponibila în acest moment, se poate avansa mai usor ca niciodata înainte. Îmbratisînd dorinta voastra de a vedea o lume pacifica, armonioasa si iubitoare, veti continua sa manifestati aceasta energie care aduce vindecare tuturor. Va sosi un moment în care cei care nu poarta în inimile lor cel mai mare bine pentru lume si locuitorii sai, sa nu fie capabili sa functioneze cu marirea frecventelor. Ei vor vedea toates structurile lor si operele lor colapsînd si va începe decadenta lor. Tot ceea ce se gasea în locul lor, va trebui sa fie reajustat, cu scopul de a îndeplini cu cea mai mare lumina si Planul pentru aceasta planeta si popoarele sale. Între timp, este important sa mentineti directia în eforturile voastre, si activitatile iubitoare.

Cînd o persoana vede evenimentele în lume, este usor sa se dezamageasca. Vrem sa stiti, ca nu sunteti singuri în aceste timpuri, ca sunteti mereu înconjurati de Legiunile de Lumina, si ca iubirea va învinge. Ramîneti fermi, tari si încrezatori, în timp ce va sustineti cu tarie pe calea voastra. Ascultati mereu vocea interioara linistita si tacuta, si urmati impulsurile inimii voastre. Fiti prudenti si continuati în eforturile voastre.

Bucurati-va de ocaziile împartasite cu membrii familiei voastre, prieteni si comunitate; acesta este un moment pentru a multumi pentru toate binecuvînatrile voastre, mari si mici. Atitudinea de recunostinta vã va duce spre directia corecta, si universul va raspunde în consecinta. Simtiti bucuria, simtiti iubirea care se extinde înauntru-l vostru, cînd realizati activitatile voastre zilnice. Acest lucru ajuta lumea voastra, mai mult decît vreodata veti putea cunoaste.

Lumea a fost binecuvîntata de prezenta voastra în ea. Fiti în pace, Iubitilor !

Pe saptamîna viitoare ...

EU SUNT HILARION


Versiunea în video, disponibila aici (în engleza):

2009-2015 Marlene Swetlishoff / Tsu-tana (Soo-tam-ah) Pazitoarea  Sinfoniilor Harului

Se da permisiunea sa împartasiti acest mesaj de text în alte blog-uri si website-uri, mereu cînd mesajul textului este scris integral, si fara ca nimic sa fie alterat sau schimbat prin orice mod, si fiind incluse drepturile autorale ale autoarei / canal / scriitoare, si sa se includa de asemenea legatura prezenta la urmatorul site web, ca fiind sursa mesajelor:


Recunoscatoare pentru incluirea website-ului de mai sus, în momentul publicarii acestui Mesaj.

Translator: Star ChildNo comments:

Post a Comment